Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Gintare.L @ 2009 11 11, 23:16)
Gal ka man patartumele?  Turiu labai kvaila oda, ji misri ir pagal mane gan jautri, linkusi i spuogus, sakyciau kaip inkstirai, tik ne juodi, bet ne juodi.
Naudojant priemone nuo spuogu, sausina oda ir labai trauke, nuo maitinamojo kremo, vel spuogu atsiranda, bet naudojant riebei ir misrei odai krema, pradeda pleiskanoti ir traukia oda, intensyvei drekinamasis, tik keliom valandom padeda, paskui vel jauciu kaip trauke oda.. ir neisivaizduoju ka daryt.. Kol nebuvo spuogu dar susitvarkydavau, o kai tas velnias uzpuole, nebezinau ka daryti.  verysad.gif 
Tikiuos suprasit ka parasiau, nes netnemoku paaiskinti kokia tai oda doh.gif

gali buti, kad oda dehidruota (turbut nuo priemuoniu spuogams), jei taip...reikia drekinti oda, o tempimas turetu insykt, bet ne is karto...
man taip kartais buna...bet nepavyksta vienu metu kovoti su spuogais ir dehidracija odos..nes jei vel tepi visokio priemonem nuo spuog, oda dar labiau issauseja, ir tada dar daugiau bedu..
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2009 11 11, 23:16)
Gal ka man patartumele?  Turiu labai kvaila oda, ji misri ir pagal mane gan jautri, linkusi i spuogus, sakyciau kaip inkstirai, tik ne juodi, bet ne juodi.
Naudojant priemone nuo spuogu, sausina oda ir labai trauke, nuo maitinamojo kremo, vel spuogu atsiranda, bet naudojant riebei ir misrei odai krema, pradeda pleiskanoti ir traukia oda, intensyvei drekinamasis, tik keliom valandom padeda, paskui vel jauciu kaip trauke oda.. ir neisivaizduoju ka daryt.. Kol nebuvo spuogu dar susitvarkydavau, o kai tas velnias uzpuole, nebezinau ka daryti.  verysad.gif 
Tikiuos suprasit ka parasiau, nes netnemoku paaiskinti kokia tai oda doh.gif

Ar atrodo lyg is vidaus yra daug riebalu( uzsikimsusios poros tikiais riebalu "gumbeliais" ) o naudojant reibiai odai priemones bei rugstis is isores serpetoja bei sauseja, o viduj vistiek tas pats???
Atsakyti
QUOTE(linjetta @ 2009 11 12, 00:45)
Ar atrodo lyg is vidaus yra daug riebalu( uzsikimsusios poros tikiais riebalu "gumbeliais" ) o naudojant reibiai odai priemones bei rugstis is isores serpetoja bei sauseja, o viduj vistiek tas pats???

Aha, kai parasiai tikrai panasu.
O gal ka patartum daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 04:18)
Labas vakaras, merginos.. gal laba naktis  doh.gif Gulejau...verkiau del tu savo spuogu ir sugalvojau, kad kur daugiau pasiskusi jei ne bendraminciu rate... Na ka...
Prasidejo man jie 12os metu, dabar jau 19 ir dar nebuvo per tuos metus nei menesio, kad pilnai isgytu spuogai... Jau vilties nebeturiu juos issigydyti.
Esu naudojusi visas priemones kokias tik galima rasti vaistinese, dariausi tiek mechaninius, tiek su rugstimis veido valymus...Geriau KT, antibiotikus... Deja, niekas nepadeda... Po mokyklos baigimo spuogu ypatingai padaugejo, matyt del streso pries egzaminus... Dabar su sitais ir kovoju... Gydant komplesiskai (5 tepalus per diena naudojant), prisiziurint mityba, geriant pora litru vandens i diena, valant organizma linu semenimis gal jau kazkiek ir sumazejo spuogu, bet randai vis dar labai ryskus... O ir nauji spuogai nelabai nustoja kile... Nezinau jau net ir ka daryti... Ziuri i kitas merginas ir verkti noris, nesinori niekur dalyvauti, savivertes jausmo isvis nebera...
Praradau vilti ir nusprendziau pirmadieni nusipirkti Actipur krempudra ir vel maskuotis (nuo vasaros pradzios gyvenu atsisakius sitos pudros...). Norisi vel pajusti gyvenimo dziaugsma...
Tai tiek... Tebunie tai bus kaip dienorastis/paverkslenimas...nepykit labai...

P.s. nuotraukoje mama

Sveika 4u.gif o pas odos gydytoja lankeisi? as paauglysteje lankiausia pas Baleviciene, aisku i vaistukus buvo sukistas gal simtais, bet padejo.. Aisku yra ir dabar spuogeliu, kazkaip etapais, bet ne tokia situacija kaip tada doh.gif
O del pudros, tai as be pudros niekur neinu.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 14:15)
Suprantu, kad dabar smarkiai isbere nuo streso pries egzaminus, bet dabar universitete to streso gal net dar daugiau ir neimanoma jo suvaldyti...norisi gerai mokytis ir pan... Net nezinau, atrodo uzdaras ratas...  doh.gif

Mane galvoju irgi nuo streso daugiau beria, dabar irgi darbu kruvos, sesija ant nosies, tai irgi visa isberta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2009 11 08, 15:32)
siaip geria kapsulem,bet as geriu skysta is buteliuko,nes nepraryju kapsuliu.geriu arbatini sauksteli vakare pavalgius.Girdejau labai daug geru atsiliepimu,kad palengvina pms,sureguliuoja cikla,ne taip skauda sergant, o be to labai gerai plaukam ir odai ypac jei spuogai beria per pms(kas man ir buna,tik gyja ilgai).Tai va vasara buvo baisi oda ir pradejau gert spalio pradzioj,iskart ismete dar labiau,bet dabar siekt tiek geriau nei pradzioj :)gersiu kol sugersiu visa ir tada galesiu sakyt ar padejo,o gersiu man atrodo dar bent kelis menesius,nes to buteliuko ilgam uztenka.

As irgi geriau, net nusipirkus didele pakuote, tai ji pusei metu beveik doh.gif o dar tik pora men geriu.. Tikinu save, kad padeda biggrin.gif na as geriu labiau del ciklo reguliavimo.. blush2.gif

QUOTE(kristina.strazdaite @ 2009 11 09, 13:24)
labai geras tonikas nuo spuogu vokieciu gamybos suplakti ji reikia pries naudojant,kaina 50 lt.net po pirmo nusivalymo pajutau komforta,ir valo ir gydo ir drekina ir spuogai nykti pradejo,nes raso,kad riebaliniu liauku veikla reguliuoja.jei noresit isigyt tai duosiu nm kur as perku.867259174.

Koks pavadinimas? Kazkaip padvelke reklama vel hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Liberte @ 2009 11 09, 16:09)
Dar pastebejau,kad pieno negaliu gerti,nes zandikaulio linija pulingais spuogais isberia

Pagalvojau, gal ir man nuo beria beria, nes ta pati vieta, jei gerai suprantu.. g.gif
Papildyta:

Mergaites, ar nera naudojanciu/naudojusiu levandu acto? ax.gif
http://www.loccitane...

-----------
Ir siaip kazkaip rezgu tokia minti, gal uzsirasyti pas kokia homeopate ir kokiu zoliniu vaistu pagerti, gal pasitvarkytu irgi oda.. Visgi juk ne tik is isores reikia gydyto, o is vidaus.. g.gif
Ar nera bandziusiu? Geriau Vilniuje.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 lapkričio 2009 - 10:30

Mergaites, ar nera naudojanciu/naudojusiu levandu acto? ax.gif

Taip turiu ta levandu ata smile.gif Ne stebuklas man jis, bet kaip dezinfekcijos priemone visai nieko, bent uz arbatmedi tikrai geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 11 12, 11:40)
Mergaites, ar nera naudojanciu/naudojusiu levandu actoax.gif

Taip turiu ta levandu ata smile.gif Ne stebuklas man jis, bet kaip dezinfekcijos priemone visai nieko, bent uz arbatmedi tikrai geriau  mirksiukas.gif

As galvoju ar ne tas pats butu eterini alieju tiesiog nusipirkti levandu.. Idomu ar labai skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, ar kurios nors dar naudojat tą biok gelį nuo spuogų? kurį tik ant spuogelio tept? ir kaip jum jis? ar vertas dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(linjetta @ 2009 11 11, 18:35)
Ne , ne paslaptis. Tyriausi viska- tai yra nuo organizmo alergiju i iv.metalus bei chemines priemones, tada kraujo tyrimas alergija maistui nustatyti ir odos paselis+trys konsultacijos. 600Lt ......siaip atrodo gal ir daugoka, bet sakau, man apsimokejo ir net lb...kas is to kad nueini i northway, konsultacija 140 o gauni spyga taukuota:)))))
O alewrgologijos centras seliu gatveje...

Galiu pasakyti - visai nedaug. Ant kosmetikos ir žalojančių a'la veido "valymų" turbūt dar ne tiek išleidai. Tikrai verta sakyčiau.
Aš dar ne tiek būčiau sumokėjus, kad tik priežastį rastų. Bet aš irgi Kildos klinikoj už viską sumokėjau normaliai, o į klausimą "nuo ko beria" atsakyt nesugebėjo.

mirksiukas.gif sėkmės ir ačiū už kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 11 12, 17:28)
merginos, ar kurios nors dar naudojat tą biok gelį nuo spuogų? kurį tik ant spuogelio tept? ir kaip jum jis? ar vertas dėmesio?

as naudojau vienu metu, tepiau ne tik ant spuogelio, o visam veidui.. siaip nieko ypatingo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2009 11 12, 04:54)
Aha, kai parasiai tikrai panasu.
O gal ka patartum daryti? smile.gif

Jei esi iš Kauno, patarčiau pas ką nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Rūtukė @ 2009 11 12, 17:48)
Jei esi iš Kauno, patarčiau pas ką nueiti.

Taip, is kauno. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 12, 11:29)
Sveika  4u.gif  o pas odos gydytoja lankeisi? as paauglysteje lankiausia pas Baleviciene, aisku i vaistukus buvo sukistas gal simtais, bet padejo.. Aisku yra ir dabar spuogeliu, kazkaip etapais, bet ne tokia situacija kaip tada  doh.gif
O del pudros, tai as be pudros niekur neinu..  biggrin.gif

Taip, lankiausi odos dispanceryje..nezinau kokia pavarde ten daktares buvo. Tai israse man ji 10 proceduru su ultragarsu lygtais..po viso kurso pasake "pirmas zmogus kuriam nepadejo"..ir liepe laukt vasaros kai savaime bus geriau...

Po to apsilankiau Lornoje pas daktare Jankauskiene. Maloni moteris labai, stenges padet..buvau pas ja veido valymuose su rugstim..nezinau gal ir per brangu man ir naudos nelabai buvo...reikia eit kas antra savaite ir taip gal kokius 10 kartu... Neiskentejau as tiek ir nutraukiau... Po to dvi dienas negali iseit i zmones, visa savaite labai serpetoja oda, visi spuogai islenda, tik biski apgyja kita savaite ir vel reikia pas ja eiti... ir taip viskas kartojasi...

QUOTE(Rūtukė @ 2009 11 12, 17:44)
Galiu pasakyti - visai nedaug. Ant kosmetikos ir žalojančių a'la veido "valymų" turbūt dar ne tiek išleidai. Tikrai verta sakyčiau.
Aš dar ne tiek būčiau sumokėjus, kad tik priežastį rastų. Bet aš irgi Kildos klinikoj už viską sumokėjau normaliai, o į klausimą "nuo ko beria" atsakyt nesugebėjo.

mirksiukas.gif  sėkmės ir ačiū už kontaktus  4u.gif

As irgi galvoju pasidaryti ta tyrima.. Kazkas cia panasaus man i Tulcinos kraujo tyrima, tik tiek kad pigiau ir dar daugiau visko pasako... g.gif
Atsakyti