QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 04:18)
Labas vakaras, merginos.. gal laba naktis
Gulejau...verkiau del tu savo spuogu ir sugalvojau, kad kur daugiau pasiskusi jei ne bendraminciu rate... Na ka...
Prasidejo man jie 12os metu, dabar jau 19 ir dar nebuvo per tuos metus nei menesio, kad pilnai isgytu spuogai... Jau vilties nebeturiu juos issigydyti.
Esu naudojusi visas priemones kokias tik galima rasti vaistinese, dariausi tiek mechaninius, tiek su rugstimis veido valymus...Geriau KT, antibiotikus... Deja, niekas nepadeda... Po mokyklos baigimo spuogu ypatingai padaugejo, matyt del streso pries egzaminus... Dabar su sitais ir kovoju... Gydant komplesiskai (5 tepalus per diena naudojant), prisiziurint mityba, geriant pora litru vandens i diena, valant organizma linu semenimis gal jau kazkiek ir sumazejo spuogu, bet randai vis dar labai ryskus... O ir nauji spuogai nelabai nustoja kile... Nezinau jau net ir ka daryti... Ziuri i kitas merginas ir verkti noris, nesinori niekur dalyvauti, savivertes jausmo isvis nebera...
Praradau vilti ir nusprendziau pirmadieni nusipirkti Actipur krempudra ir vel maskuotis (nuo vasaros pradzios gyvenu atsisakius sitos pudros...). Norisi vel pajusti gyvenimo dziaugsma...
Tai tiek... Tebunie tai bus kaip dienorastis/paverkslenimas...nepykit labai...
P.s. nuotraukoje mama
Sveika
o pas odos gydytoja lankeisi? as paauglysteje lankiausia pas
Baleviciene, aisku i vaistukus buvo sukistas gal simtais, bet padejo.. Aisku yra ir dabar spuogeliu, kazkaip etapais, bet ne tokia situacija kaip tada
O del pudros, tai as be pudros niekur neinu..
Papildyta:
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 14:15)
Suprantu, kad dabar smarkiai isbere nuo streso pries egzaminus, bet dabar universitete to streso gal net dar daugiau ir neimanoma jo suvaldyti...norisi gerai mokytis ir pan... Net nezinau, atrodo uzdaras ratas...
Mane galvoju irgi nuo streso daugiau beria, dabar irgi darbu kruvos, sesija ant nosies, tai irgi visa isberta
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2009 11 08, 15:32)
siaip geria kapsulem,bet as geriu skysta is buteliuko,nes nepraryju kapsuliu.geriu arbatini sauksteli vakare pavalgius.Girdejau labai daug geru atsiliepimu,kad palengvina pms,sureguliuoja cikla,ne taip skauda sergant, o be to labai gerai plaukam ir odai ypac jei spuogai beria per pms(kas man ir buna,tik gyja ilgai).Tai va vasara buvo baisi oda ir pradejau gert spalio pradzioj,iskart ismete dar labiau,bet dabar siekt tiek geriau nei pradzioj :)gersiu kol sugersiu visa ir tada galesiu sakyt ar padejo,o gersiu man atrodo dar bent kelis menesius,nes to buteliuko ilgam uztenka.
As irgi geriau, net nusipirkus didele pakuote, tai ji pusei metu beveik
o dar tik pora men geriu.. Tikinu save, kad padeda
na as geriu labiau del ciklo reguliavimo..
QUOTE(kristina.strazdaite @ 2009 11 09, 13:24)
labai geras tonikas nuo spuogu vokieciu gamybos suplakti ji reikia pries naudojant,kaina 50 lt.net po pirmo nusivalymo pajutau komforta,ir valo ir gydo ir drekina ir spuogai nykti pradejo,nes raso,kad riebaliniu liauku veikla reguliuoja.jei noresit isigyt tai duosiu nm kur as perku.867259174.
Koks pavadinimas? Kazkaip padvelke reklama vel
Papildyta:
QUOTE(Liberte @ 2009 11 09, 16:09)
Dar pastebejau,kad pieno negaliu gerti,nes zandikaulio linija pulingais spuogais isberia
Pagalvojau, gal ir man nuo beria beria, nes ta pati vieta, jei gerai suprantu..
Papildyta:
Mergaites, ar nera naudojanciu/naudojusiu
levandu acto?
http://www.loccitane...
-----------
Ir siaip kazkaip rezgu tokia minti, gal uzsirasyti pas kokia homeopate ir kokiu zoliniu vaistu pagerti, gal pasitvarkytu irgi oda.. Visgi juk ne tik is isores reikia gydyto, o is vidaus..
Ar nera bandziusiu? Geriau Vilniuje..