Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveikos, karts nuo karto pasiskaitau, bet patyliu,

Tačiau neseniai radau ekologiškas "Kvapų namų priemones". Pirmiausiai išbandžiau puiklapių (foraha/tamanu) aliejų ( http://www.kvapunama.../produktas/419/ ). Man jis patiko mirksiukas.gif ir tiko, padeda su spuogeliais kovot, pas mane daugiau pavieniai karts nuo karto išdygsta. Vieną kartą tai kažkoks skaudantis pradėjo kilt, nedelsdama patepiau ir skausmas bei nemalonumo jausmas atslūgo ir keleto dienų bėgyje jis ėmė mažėti. mirksiukas.gif
Tokia mano naujausia patirtis šioje nelygioje kovoje, nes jau jie ima tikrai įgrįsti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 08, 22:30)
Šiandien bandžiau dar tokį variantą (čia kosmetologės įkalbėta ryžausi) - gulėdama vonioj išsitepiau veidą aliejumi (iš kvapų namų mišinuką tokį nuo spuogų turiu, bet iš principo tinka įvairūs aliejai), tada dėjau šiltą rankšluostį ant veido, palaikiau 5 min, tada masažavau, tada kartojau nuo pradžių, ir taip gal kokius 3 kartus. Mintis tokia, kad riebalas tirpina riebalą ir masažuojant su aliejumi įšilusią odą turėtų prasivalyti poros. Kosmetologė tvirtino, kad reguliariai šitą kartojant galima labai švelniai ir neskausmingai išsivalyti veidą  bigsmile.gif .

Noriu paklausti, ar su tamanu aliejumi taip darei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 11 10, 08:10)
Noriu paklausti, ar su tamanu aliejumi taip darei?  4u.gif

Su emulsija nuo spuogų, į kurios sudėtį įeina ir tamanu, bet ne tik. Vakar dar dariausi su ricinų ir erškėčių mišiniu. Tiesiog, ko turiu po ranka, su tuo ir darau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jei norite, galiu parašyti kaip išsivalyt organizmą be jokių intervencijų. Nežinau, ar tai padės nuo spuogų apsigint, man padėjo kiti dalykai (rašiau čia seniau, kad atradau kosmetologę, kuri specializuojasi acne pažeistoj odoj), bet gal kai kam tik to ir trūksta.
Čia pratimai iš Malachovo knygos, skirti būtent žarnyno valymui. Mano ūgis 164, svoris 53 kg. Man reikia 3 litrų ir 250 ml virinto vandens, kūno temperatūros. 1 litrui nubrauktas šaukštelis druskos (pasidaryti tokį tirpalą).
1) geriam stiklinę vandens; atsistojam kojos pečių plotyje, rankos suimtos virš galvos, tiesios. Pasilenkimai į šonus po 4-5 kartus.
2) kojos pečių plotyje, alkūnės pečių aukštyje. Vienos rankos pirštai liečia petį, kita ranka darom mostą atgal taip, kad suktūsi liemuo, kaip galima labiau. Kartojam tą pat su kita ranka, iš viso ~4 kartus.
3) gulam atsispaudimų poza, sukam klubus į kairę po to į dešinę 90 laipsnių kampu. Irgi apie 4-5 kartus į abi puses.
4) tūpiam, kryžiuojam kelius: vienas kelias ant žemės - stengiamės pasikišti po savim, kitą kaip galima labiau sukam į priešingą pusę. Turi jaustis spaudimas pilvo srity.
Po to kartojam viską, kol išgeriam tirpalą. Pabaigoj reikia išgert 2 stiklines nedruskuoto virinto vandens, ir išvemti...... blink.gif Pats bjauriausias momentas.
Visus pratimus daryti taip, kad tai jaustūsi tempimas pilvo srity. Jei mosuojam rankom, tai tai darom taip, kad jaustūsi ten kur reikia, o ne rankos.
Po kokių 5-6 stiklinių vandens paleis vidurius. Išsivalo organizmas geriau pas Tulčiną, viskas natūralu, be jokių gąsdinančių aparatų.
Pabandykit kas turit kantrybės. Aš tai kartoju kartą per mėnesį, metančioms svorį galima ir dažniau.
Tiesa, valgyt reikia kruopų košės ar kažkokių kitų skaidulinių produktų 10-15 minučiių po mankštos. Nors kelis šaukštus praryti būtina.

Tai sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 11 08, 23:11)
Gali būti alerginis dermatitas. Man taip buvo nuo veido losjono su antibjotikais. Nors beje tokia dėmė atsirado ne ant veido, o ant rankos , šalia alkūnės. Dermatologė net stebėjosi, kodėl tokioje vietoje jis įsitaisė.

o man tokia deme irgi buvo ant rankos rieso.
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 10, 11:49)

Man ne ant riešo, o aukščiau alkūnės.
Bet pats faktas - tepiau tuo losjonu tai veidą. O sureagavo ant rankos.
Bent jau žinau dabar, kad levomecitinui esu alergiška cool.gif T. y. pasidariau. Nes anksčiau to nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Rūtukė @ 2009 11 10, 12:05)

esu bandziusi taip valytis zarnyna, mociutes patarimais, tik isvemt tikrai nereikejo, viduriai valydavos, dariau gal kokius tris kartus, bet po to baisiai isberdavo matyt taip valydavos organizmas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 10 lapkričio 2009 - 13:36
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 10, 13:49)

ir isnyko viskas normaliai? kazkaip nerimauju as, kad greit neisnyks..pasiskambinau kosmetologei, tai sake nieko netepti, tik medetku nuoviru plauti, ar kompresa detis, o jei prades serpetot jai skambint, na viliuosi pades... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes...
po ilgu mastymu nusprendziau parasyti savo istorija:))))jei taip galima vadinti. tik bijau kad ilgokai uztruks berasant.pasistengsiu trumpai. Tikiuosi , kad nors vienai pades./
Taigi- niekada jaunysteje( nors ir dbr ne tokia jau ir sena:D) neturejau nei spuogeliu nei problemu su veido oda. Tik strazdaneles kelios:) apie 20uosius metus isvaziavau dviems menesiams i uzsieni. Grizau su problemomis - prasidejo giluminiai spuogai smakro bei kaklo srityje, berimai ir tt. is pradziu zinoma ejau i veido valymus, po to, kuomet nepadejo kreipoiausi i dermatologa odos ir veneriniu ligu centre. Ten man nustate odos uzdegima, kuri gydziausi antibiotikais. Padejo tik tuom, kad nebekilo giluminiai skausmingi guzai odoje. Berimai bei nenormalus poru kimsimasis liko. Ir taip- gal kokius 2metus kaip kankinuosi. Idomiausia tai, kad problema tik aplink lupas ir smakro srityje- visa kita veido dalis- svari. Pradejau vel kas tris keturias sav. vaiskcioti i veido valymus. padedavo maksimum 2savaitem, apmazedavo raudonis, bet poto is vel. Siaubinga.Kosmetologes diagnoze- tokia jau ta veido oda pas tave, liauku veikla tokia ir nieko cia nebus geriau. Kosmetikos priemonem ismeciau n pinigu ( gerai kad galejau sau ta leisti) . Uztat dbr zinau kad nepadejo. naudojau: Guinot kosmetika, neostrata priemones, actipir priemones( vis bandziau kazka naujo ka rekomenduodavo kosmetologe). Ir vistiek nieko. Pries pora sav nuejau pas dermatologa i Nortway- diagnoze- velyvieji spuogai. Uz konsultacija sumokejau, taciau dermatologe galejo bent is arciau oda apziureti/To nebuvo. nors i velyvuposius spuogus tai nepanasu. Mane beria mazais spuogiukais, labai kemsasi poros toje vietoje, tada iskyla spuogas nes pora valosi ir dar- atrode jog viduje riebalu perteklisu, o is isores oda serpetodavo. Taigi istorijos pabaiga- nusporendziau uzsirasyti konsultacijai i a;lergologijos centra zveryne( tik del to kad seseriai po 5metu lakstymo pas daktarus tik ten atrado tikraja jos odos problemu priezasti). Galvojau na jei ir cia nieko neras tada nbznau kas man..Vakar gavau visu tyrimu atsakymus- p[asirodo kaip ir itariau- veido odoje gyvena stafilokokas, candida grybelis ( tik dar toliau augina ji laboratorijoje kad nustatytu dar porusi ) ir dar kazkokia bakterija( nepamenu pavadinimo). Se taui kad nori- radau problema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir esu laiminga ir su nekantrumu laukiu gydymo kuris bus negreit nes maitinu leliuka savaji... dabar zinau kad nebeismetinesiu pinigu kosmetikos priemonems vis bandydama jomis susitvarkyti.. tikiuosi vel galesiu dziaugtis grazia oda kuri buvo pries keleta metu...weee thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ISTORIJOS ESME- VISU PIRMA REKOMENDUOJU ISSITIRTI MEDICINISKAI , NESVARBU KAD TAI SIEK TIEK KAINUOJA ( MAN ASMENISKAI KAINAVO DAUGOKAI, BET MANAU VERTA NES NE TIEK ISLEIDAU) O TIK POTO TEPLIOTIS KREMAIS IR PIRKTI IV.PRIEMONES.
SEKMES JUMS KOVOJAnt su TA NELEMTA PROBLEMINE ODA!!!!!!!
Atsakyti
Man irgi kažkas panašaus buvo. Prasikankinau 10 metų, kol kaip paskutinį šiaudą atradau tokią kosmetologę kuri mane išgydė. Kadangi Kaune irgi dariausi visokius tyrimus, o endokrinologai tik sugebėjo konstatuoti, jog "tai ne hormonai" ir viso gero, visiems kitiems irgi rūpėjo tik paimti pinigus už tyrimus, tai taip ir neišsiaiškinau kokia bacila mane buvo užpuolusi. Bet, pati neturėdama medicininių žinių, irgi galvojau sau, kad kažkokia tai bakterija, ne kitaip, nes padėtis buvo baisi.
Ta mano kosmetologė, kurios dėka išgijau, irgi minėjo kažkokį tyrimų centrą Vilniuje. Sakė, kad jos viena klientė ten tyrėsi ir jai rado priežastį. Tikiu, kad kalba buvo apie tą patį Alergologijos centrą. Taigi ko gero tikrai verta geriau investuot į nuodugnius tyrimus, ir gydytis tik tada, kai jau žinai nuo ko.
Jei ne paslaptis, Linjetta, kiek kainavo tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(Rūtukė @ 2009 11 11, 10:09)
Man irgi kažkas panašaus buvo. Prasikankinau 10 metų, kol kaip paskutinį šiaudą atradau tokią kosmetologę kuri mane išgydė. Kadangi Kaune irgi dariausi visokius tyrimus, o endokrinologai tik sugebėjo konstatuoti, jog "tai ne hormonai" ir viso gero, visiems kitiems irgi rūpėjo tik paimti pinigus už tyrimus, tai taip ir neišsiaiškinau kokia bacila mane buvo užpuolusi. Bet, pati neturėdama medicininių žinių, irgi galvojau sau, kad kažkokia tai bakterija, ne kitaip, nes padėtis buvo baisi.
Ta mano kosmetologė, kurios dėka išgijau, irgi minėjo kažkokį tyrimų centrą Vilniuje. Sakė, kad jos viena klientė ten tyrėsi ir jai rado priežastį. Tikiu, kad kalba buvo apie tą patį Alergologijos centrą. Taigi ko gero tikrai verta geriau investuot į nuodugnius tyrimus, ir gydytis tik tada, kai jau žinai nuo ko.
Jei ne paslaptis, Linjetta, kiek kainavo tyrimai?

Ne , ne paslaptis. Tyriausi viska- tai yra nuo organizmo alergiju i iv.metalus bei chemines priemones, tada kraujo tyrimas alergija maistui nustatyti ir odos paselis+trys konsultacijos. 600Lt ......siaip atrodo gal ir daugoka, bet sakau, man apsimokejo ir net lb...kas is to kad nueini i northway, konsultacija 140 o gauni spyga taukuota:)))))
O alewrgologijos centras seliu gatveje...
Atsakyti
Gal ka man patartumele? Turiu labai kvaila oda, ji misri ir pagal mane gan jautri, linkusi i spuogus, sakyciau kaip inkstirai, tik ne juodi, bet ne juodi.
Naudojant priemone nuo spuogu, sausina oda ir labai trauke, nuo maitinamojo kremo, vel spuogu atsiranda, bet naudojant riebei ir misrei odai krema, pradeda pleiskanoti ir traukia oda, intensyvei drekinamasis, tik keliom valandom padeda, paskui vel jauciu kaip trauke oda.. ir neisivaizduoju ka daryt.. Kol nebuvo spuogu dar susitvarkydavau, o kai tas velnias uzpuole, nebezinau ka daryti. verysad.gif
Tikiuos suprasit ka parasiau, nes netnemoku paaiskinti kokia tai oda doh.gif
Atsakyti