Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(zalia'citrina @ 2009 11 08, 22:45)
man atsirado 5 centu monetos dydzio paraudimas, jau kelias dienas nedingsta, tarpais jo visai nesimato, bet ir vel isryskeja, nera jokio iskilimo, tik siurkstoka odele toj vietoj, kaip manot kas tai gali buti? gal issausejo oda?  unsure.gif

Gali būti alerginis dermatitas. Man taip buvo nuo veido losjono su antibjotikais. Nors beje tokia dėmė atsirado ne ant veido, o ant rankos , šalia alkūnės. Dermatologė net stebėjosi, kodėl tokioje vietoje jis įsitaisė.
Atsakyti
panikes,skubu pasidalint info!! girdejau,kad alijosiaus gelis gerai drekina ir ramina.kadangi neturiu nusipirkus,panaudojau alijosiu nulauzta augalo sakele. sian issispaudziau veida ryte smarkiai ir dar nusausejes labai buvo nuo priemoniu,tiesiog baisu buvo ziuret.ir sugalvojau pasitepliot alijosium.sakes,kaip atgaivino! ir gerai padrekino,bet nenuriebino taip bjauriai!leksiu pirkti anna lotan gelio,gal irgi bus toks pat geras smile.gif kaip ir naturalios alijosiaus sultys.patariu isbandyt bent jau drekinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 10 26, 17:40)
Kelios jau rašė apie trumstą skystį veidui valyti (toniką/losjoną), kurį galima įsigyti universiteto vaistinėj. Ar čia turit omeny Kaune (gal tikslesnį adresiuką)? Ir ar parduoda be recepto? Kaip tiksliau jį apibūdinti vaistininkei? Gal atsimenat koks tūris ir kiek ten kainavo? Ačiū

labai geras tonikas nuo spuogu vokieciu gamybos suplakti ji reikia pries naudojant,kaina 50 lt.net po pirmo nusivalymo pajutau komforta,ir valo ir gydo ir drekina ir spuogai nykti pradejo,nes raso,kad riebaliniu liauku veikla reguliuoja.jei noresit isigyt tai duosiu nm kur as perku.867259174.
Atsakyti
QUOTE(kristina.strazdaite @ 2009 11 09, 13:24)
labai geras tonikas nuo spuogu vokieciu gamybos suplakti ji reikia pries naudojant,kaina 50 lt.net po pirmo nusivalymo pajutau komforta,ir valo ir gydo ir drekina ir spuogai nykti pradejo,nes raso,kad riebaliniu liauku veikla reguliuoja.jei noresit isigyt tai duosiu nm kur as perku.867259174.

Cia Kaune? Kur Vilniuj galima isigyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 11 09, 01:11)
Gali būti alerginis dermatitas. Man taip buvo nuo veido losjono su antibjotikais. Nors beje tokia dėmė atsirado ne ant veido, o ant rankos , šalia alkūnės. Dermatologė net stebėjosi, kodėl tokioje vietoje jis įsitaisė.

o kaip ji gydyti? reikia rasytis pas dermatologa, baisiai neturiu laiko, net nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
na manau,kad tik krempudra uzsimaskavus negali jaustis pasitikinciai,kaip bemaskuotum vis tiek jie persisviecia,o kai sluoksni storini tai tik pabrezi,kad kazka slepi,oi baisu. unsure.gif zinau tai,taip elgiausi paauglystej.oda savo reikai myleti,rupintis ja ir is vidaus,kas liecia maista,ir psichologiskai,tai stengtis nestresuoti,ir beabejo is virsaus,tai issivalyti veida reikia,veidas tai ne siuksliu kibiras,kad jame pulius,inkstirus,uzdegimus,pleiskanas ir serpetas nesioti.netokie jau brangus tie veido valymai,o ir konsultacija gauni jau pagal savo veido odos bukle,kaip priziureti,ka naudoti,kaip isgydyti.as pasitikiu savo kosmetologe ir labai dziaugiuos jau dabar savo oda.
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 11 09, 13:39)
o kaip ji gydyti? reikia rasytis pas dermatologa, baisiai neturiu laiko, net nezinau ka daryti  g.gif

Jeigu įtari, kad kažkas galėjo alergizuoti, pirmas dalykas- bandyk atsisakyti kurį laiką tos priemonės, maisto produkto ar vaisto.
Jei nelabai išeina atsisakyti, gali pabandyti antihistamininius (priešalerginius) vaistus. Bet jie nėra sveika, tai tik kraštutiniu atveju.
Tą vietą reiktų pateplioti kažkokiu riebiu kremu emolientu iš vaistinės, pvz. aš naudoju tam reikalui i Essex serijos, yra skirtingų riebumų kremų, tik pats lengviausias - gelis -šiuo atveju jau netiks.
Man atrodo, kad kažkokį priešalerginį tepaliuką tąkart išrašė. Nes nenorėjo tas dermatitas man gyti. Na ir plius aš gydymo eigoje nenorėjau staigiai mesti to alergizavusio mane losjono veidui su antibjotikais.
Kol neįsisenėjo, nėra žaizdelių, tai dar nieko. Bet jei negerės, siūlyčiau apsilankyti vistik pas gydytoją.
Atsakyti
Sakykit,gal kuri zinot ar Anglijoj yra Biodermos kremuku nuo spuogu,nepamenu kaip tiksliai vadinasi,Bioderm akn atrodo,salotiniu kamsteliu.Kur galeciau ju rasti UK? g.gif
Atsakyti
As dabar pradejau naudoti distiliuota roziu vandeni,tai man labai padeda,naudoju kartais vietoj prausiklio,nes labai sudrekina oda,ypatingai svelnina ir sviesina.Dar pastebejau,kad pieno negaliu gerti,nes zandikaulio linija pulingais spuogais isberia,o pavartojus alkoholio-tarpa tarp akiu ir smilkinius (kazkurioj nuotraukoj apie spuogu reiksme veido zonose tokia sritis atitinka kepenis,tai,manau,logiska,kad isberia butent ten).
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 11 08, 16:02)
o jis kokio tipo spuogam tinka?koks jo poveikis?papasakok truputi smile.gif

cia antibijotikai tepami ant odos. seip nlb zinau blush2.gif nes man ji atidave draugas nes tas kremas kaip pudra ir jam nepatinka o man lyg ir padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 11 09, 16:51)
Jeigu įtari, kad kažkas galėjo alergizuoti, pirmas dalykas-  bandyk atsisakyti kurį laiką tos priemonės, maisto produkto ar vaisto.
Jei nelabai išeina atsisakyti, gali pabandyti antihistamininius (priešalerginius) vaistus. Bet jie nėra sveika, tai tik kraštutiniu atveju.
Tą vietą reiktų pateplioti kažkokiu riebiu kremu emolientu  iš vaistinės, pvz. aš naudoju tam reikalui i Essex serijos, yra skirtingų riebumų kremų, tik pats lengviausias - gelis -šiuo atveju jau netiks.
Man atrodo, kad kažkokį priešalerginį tepaliuką tąkart išrašė. Nes nenorėjo tas dermatitas man gyti. Na ir plius aš gydymo eigoje nenorėjau staigiai mesti to alergizavusio mane losjono veidui su antibjotikais.
Kol neįsisenėjo, nėra žaizdelių, tai dar nieko. Bet jei negerės, siūlyčiau apsilankyti vistik pas gydytoją.

na kaip ir nelabai suprantu nuo ko cia galetu buti, nes lyg ir nieko naujo nepradejau naudoti,bet bandysiu su kuo maziau priemoniu apsieiti. jau suku minti, kad reikia kosmetologei paskambint, paziuretu, o jei kas sake bendradarbiauja su kazkokia dermatologe, tai nusiustu pas ja.. o ta essex galima betkurioj vaistinej rasti?
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 11 09, 01:06)
panikes,skubu pasidalint info!! girdejau,kad alijosiaus gelis gerai drekina ir ramina.kadangi neturiu nusipirkus,panaudojau alijosiu nulauzta augalo sakele. sian issispaudziau veida ryte smarkiai ir dar nusausejes labai buvo nuo priemoniu,tiesiog baisu buvo ziuret.ir sugalvojau pasitepliot alijosium.sakes,kaip atgaivino! ir gerai padrekino,bet nenuriebino taip bjauriai!leksiu pirkti anna lotan gelio,gal irgi bus toks pat geras smile.gif kaip ir naturalios alijosiaus sultys.patariu isbandyt bent jau drekinimui smile.gif

as naturalu alijosiu naudojau,bet nepatinka man jis,grauzia,o be to stebuklu nedaro.dar darydavaus alijosiaus su vandeniu pavirinus toki skystimuka(cia teta taip sake daryt nes jos baisi baisi oda buvo,ko tik neisbandzius ir jai padejo)bet man jokio geresnio rezultato schmoll.gif
Atsakyti