QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 08, 19:57)
Kristinakristina, o kaukes darai, ar tik tepaliukus naudoji?
Dėl tyrimų prieš pora puslapių rašiau, gali būti hormonai (ar dar geri KT, jei ne, ar nustojus vartoti pastebėjai skirtumą?), skrandis, skydliaukė, erkutė ir t.t....
Jei spuogai dėl hormonų, tai iš tikrųjų gali pagelbėti nakvišų, agurklių, erškėčių aliejai, bet rezultatų reikia palaukti. Tokie dalykai nepasikeičia per savaitę, reikia kantrybės
Čia gal banaliai nuskambės, bet pabandyk nukreipti savo mintis nuo spuogų, mažiau stesuoti dėl to, nes juk išeina uždaras ratas. Nuo streso, beje, irgi būna vitaminų, maisto papildų.
Ir neapsunkink ir taip problemiškos odos dar ir pudrom
Jai juk tik sunkiau dėl to valytis.
Naudoju tik tepaliukus ir skystimukus visokius (esu skinoren, differni, bp5, acnefug, zeniac, acnofan, fucidin isbandzius, eritromicino, sieros skyscius pagamintus vaistineje...), kaukiu dar nebandziau. O kokias galetumet pasiulyti?
(Pries pora metu tik esu bandzius visokias namie darytas, bet jokios man naudos is ju nebuvo...)
KT geriau kelis metus. Tada labai padedavo. Padariau pertrauka, po kiek laiko vel pradejus naudoti labai sutriko ciklas (visa menesi nesibaige mm), tai po to karto i KT net nebeziuriu, pasakiau jau geriau busiu spuoguota...
Bet ir po to pavartojimo jokio pagerejimo nepastebejau, o ir nutraukus nepablogejo, tai manau, kad cia pas mane ne del hormonu spuogai kyla.
O actipur pudra jau buvau naudojusi pries keleta metu, tai man ji labai tiko. Lyg ir neuzkemsa poru, sustabdo riebalavimasi. Na gal ir geriau be jos, bet pabodo jau nuolat jaustis prastesnei uz kitas... Nors per sventes uzsitepsiu