Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Malena @ 2009 11 08, 20:01)
Winona,spirita patarciau mesti ir kuo greiciau tuo geriau doh.gif
Kaip ta erskeciu alieju naudojat?
Kai bandau ivairia kosmetika tai buna,kad labiau kemsas,bet atsirenku legvute,kuri tikrai nekemsa.

Erškėčių aliejų galima gerti kartu/vietoj nakvišų, jis reguliuoja nervų sistemą ir hormonus. Čia toms, pas ką spuogai hormoninio pobūdžio.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 08, 19:09)
Erškėčių aliejų galima gerti kartu/vietoj nakvišų, jis reguliuoja nervų sistemą ir hormonus. Čia toms, pas ką spuogai hormoninio pobūdžio.

o kur galima butu nusipirkti erskeciu aliejaus ?
Mano mazi spuogeliai hormininio pobudzio, atsiranda pries mmm . Antrus metus naudoju nakvisu kapsules, tai esu patenkinta, vis maziau nenaudeliu isdygsta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 11 08, 20:19)
o kur galima butu nusipirkti erskeciu aliejaus ?
Mano mazi spuogeliai hormininio pobudzio, atsiranda pries mmm . Antrus metus naudoju nakvisu kapsules, tai esu patenkinta, vis maziau nenaudeliu isdygsta.  blush2.gif

Aš žinau tik kvapų namuose, šiaip ten dėl gėrimo gali pakonsultuoti konkrečiau. http://www.kvapunama...t/produktas/63/
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 08, 19:57)
Kristinakristina, o kaukes darai, ar tik tepaliukus naudoji?

Dėl tyrimų prieš pora puslapių rašiau, gali būti hormonai (ar dar geri KT, jei ne, ar nustojus vartoti pastebėjai skirtumą?), skrandis, skydliaukė, erkutė ir t.t....  doh.gif

Jei spuogai dėl hormonų, tai iš tikrųjų gali pagelbėti nakvišų, agurklių, erškėčių aliejai, bet rezultatų reikia palaukti. Tokie dalykai nepasikeičia per savaitę, reikia kantrybės smile.gif

Čia gal banaliai nuskambės, bet pabandyk nukreipti savo mintis nuo spuogų, mažiau stesuoti dėl to, nes juk išeina uždaras ratas. Nuo streso, beje, irgi būna vitaminų, maisto papildų.

Ir neapsunkink ir taip problemiškos odos dar ir pudrom  doh.gif Jai juk tik sunkiau dėl to valytis.

Naudoju tik tepaliukus ir skystimukus visokius (esu skinoren, differni, bp5, acnefug, zeniac, acnofan, fucidin isbandzius, eritromicino, sieros skyscius pagamintus vaistineje...), kaukiu dar nebandziau. O kokias galetumet pasiulyti? rolleyes.gif (Pries pora metu tik esu bandzius visokias namie darytas, bet jokios man naudos is ju nebuvo...)

KT geriau kelis metus. Tada labai padedavo. Padariau pertrauka, po kiek laiko vel pradejus naudoti labai sutriko ciklas (visa menesi nesibaige mm), tai po to karto i KT net nebeziuriu, pasakiau jau geriau busiu spuoguota...
Bet ir po to pavartojimo jokio pagerejimo nepastebejau, o ir nutraukus nepablogejo, tai manau, kad cia pas mane ne del hormonu spuogai kyla.

O actipur pudra jau buvau naudojusi pries keleta metu, tai man ji labai tiko. Lyg ir neuzkemsa poru, sustabdo riebalavimasi. Na gal ir geriau be jos, bet pabodo jau nuolat jaustis prastesnei uz kitas... Nors per sventes uzsitepsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 21:00)
Naudoju tik tepaliukus ir skystimukus visokius (esu skinoren, differni, bp5, acnefug, zeniac, acnofan, fucidin isbandzius, eritromicino, sieros skyscius pagamintus vaistineje...), kaukiu dar nebandziau. O kokias galetumet pasiulyti?  rolleyes.gif (Pries pora metu tik esu bandzius visokias namie darytas, bet jokios man naudos is ju nebuvo...)

KT geriau kelis metus. Tada labai padedavo. Padariau pertrauka, po kiek laiko vel pradejus naudoti labai sutriko ciklas (visa menesi nesibaige mm), tai po to karto i KT net nebeziuriu, pasakiau jau geriau busiu spuoguota...
Bet ir po to pavartojimo jokio pagerejimo nepastebejau, o ir nutraukus nepablogejo, tai manau, kad cia pas mane ne del hormonu spuogai kyla.

O actipur pudra jau buvau naudojusi pries keleta metu, tai man ji labai tiko. Lyg ir neuzkemsa poru, sustabdo riebalavimasi. Na gal ir geriau be jos, bet pabodo jau nuolat jaustis prastesnei uz kitas... Nors per sventes uzsitepsiu  ax.gif

Man būtent po kt metimo situacija tapo nevaldoma doh.gif Nors tyrimai to ir nerodė, pagal juos viskas buvo normos ribose. Reikėjo dvejų metų, kad būtų negėda į žmones išeiti. doh.gif

Dėl kaukių, tai probleminę odą puikiai veikia molis ir kaukės su juo. Aš dabar turiu žaliąjį molį, tai maišausi kaukę pati, įmetu aspirino tabletę arba kokio arbatmedžio, įpilu mineralinio, toniko ar gėlių vandens. Bet ir į daugumos pirktinių kaukių spuoguotai odai sudėtį įeina kaolinas arba kita molio rūšis.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 08, 22:12)
Dėl kaukių, tai probleminę odą puikiai veikia molis ir kaukės su juo. Aš dabar turiu žaliąjį molį, tai maišausi kaukę pati, įmetu aspirino tabletę arba kokio arbatmedžio, įpilu mineralinio, toniko ar gėlių vandens. Bet ir į daugumos pirktinių kaukių spuoguotai odai sudėtį įeina kaolinas arba kita molio rūšis.

Aš šiandien dariausi molio kaukę su pienu, kad mažiau trauktų odą ir neištrauktų drėgmės. O skiriasi kaukė su mineraliniu, toniku, gėlių vandeniu (kaip suprantu, hidrolatu)? Geresnis efektas molio su aspirinu nei darytis vien aspirino kaukę (labai išgirta užsienio forumuose, pati irgi bandžiau bigsmile.gif )?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 lapkričio 2009 - 21:35
Asmeniškai man padeda pomidorų kaukė. Tiesiog griežinėliais supjaustau pomidorą , išdėlioju ant švarios veido odos kiek telpa ir palaikau 10-15 min. Po to su nenaudotais griežinėliais ištrinu dar veidą ir su šiltu vandeniu nuplaunu. Oda pasidaro lygesnė ir skaistesnė, nebesikemša taip poros. Darausi kaukę kiekvieną savaitę, sekmadieniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 11 08, 19:01)
Winona,spirita patarciau mesti ir kuo greiciau tuo geriau doh.gif
Kaip ta erskeciu alieju naudojat?
Kai bandau ivairia kosmetika tai buna,kad labiau kemsas,bet atsirenku legvute,kuri tikrai nekemsa.

labai nekas spiritas?bet ka daryt kai matau,kad ne mazas inkstiriukas auga,o jau skausmingas?anksciau vietoj to naudojau aknebp5 berods.
Atsakyti
As tai db kai matau, kad soka, tai bp5 ir patepu, bet toki maza lasiuka, kad net nesimato...nes kitaip baisiai nudega oda (vasara savaite gydziaus puses veido nudegimus nuo bp5...kaip krokodilo oda buvo...).

O dabar katik issimaudziau..buvau uzsidejusi aspirino kauke (3 aspirino tabletes, keli lasiukai vandens, 3 sauksciukai medaus), kolkas nieko, svarbu nesualergizavo biggrin.gif Sumazejo riebaluotumas smile.gif
Gal kas zino kaip daznai galima darytis sia kauke?
Pavyzdziui kiekviena sekmadieni nebutu per daznai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 08, 22:35)
O skiriasi kaukė su mineraliniu, toniku, gėlių vandeniu (kaip suprantu, hidrolatu)? Geresnis efektas molio su aspirinu nei darytis vien aspirino kaukę (labai išgirta užsienio forumuose, pati irgi bandžiau  bigsmile.gif )?

Skirtumo nepastebėjau, tiesiog ką turiu tuo metu po ranka, tą ir pilu, nes vandentiekio vandens kažkaip nesinori tam reikalui naudoti schmoll.gif Mineralinis, beje, išvis puiki alternatyva hidrolatui, jeigu ką bigsmile.gif Su aspirinu man patogu maišyti molį, nes vien aspirinas su vandeniu prie veido nelimpa, krenta, o su moliu gaunasi tokia košytė smile.gif Bet kažkaip stengiuosi jo dažnai nenaudoti.
Šiandien bandžiau dar tokį variantą (čia kosmetologės įkalbėta ryžausi) - gulėdama vonioj išsitepiau veidą aliejumi (iš kvapų namų mišinuką tokį nuo spuogų turiu, bet iš principo tinka įvairūs aliejai), tada dėjau šiltą rankšluostį ant veido, palaikiau 5 min, tada masažavau, tada kartojau nuo pradžių, ir taip gal kokius 3 kartus. Mintis tokia, kad riebalas tirpina riebalą ir masažuojant su aliejumi įšilusią odą turėtų prasivalyti poros. Kosmetologė tvirtino, kad reguliariai šitą kartojant galima labai švelniai ir neskausmingai išsivalyti veidą bigsmile.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 23:17)
O dabar katik issimaudziau..buvau uzsidejusi aspirino kauke (3 aspirino tabletes, keli lasiukai vandens, 3 sauksciukai medaus), kolkas nieko, svarbu nesualergizavo biggrin.gif Sumazejo riebaluotumas smile.gif
Pavyzdziui kiekviena sekmadieni nebutu per daznai?  ax.gif

Na aš kai pasiskaičiau apie aspiriną, tai buvau labai entuziastingai nusiteikusi, bet jis man stebuklų nepadarė. Iš pradžių efektas lyg buvo ryškesnis, o paskui nebe. O dėti tai galima kartą į savaitę tikrai. Aš dažniau dėdavau, svarbiausia paskui gerai padrėkinti veiduką.
Atsakyti
man atsirado 5 centu monetos dydzio paraudimas, jau kelias dienas nedingsta, tarpais jo visai nesimato, bet ir vel isryskeja, nera jokio iskilimo, tik siurkstoka odele toj vietoj, kaip manot kas tai gali buti? gal issausejo oda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 23:17)
As tai db kai matau, kad soka, tai bp5 ir patepu, bet toki maza lasiuka, kad net nesimato...nes kitaip baisiai nudega oda (vasara savaite gydziaus puses veido nudegimus nuo bp5...kaip krokodilo oda buvo...).

Pavyzdziui kiekviena sekmadieni nebutu per daznai?  ax.gif

Tikrai nebus per dažnai smile.gif man atrodo,kad riebiai odai galima daryti 1-2 kartus per savaite kaukes smile.gif Man bp5 irgi padėjo iš pradžių, bet vienąsyk visą veidą nudegino labai.. tai vėliau kad ir lašelį bedėdavau iškar alergizuodavo ir visą veidą dėmėm išmėtydavo doh.gif
Atsakyti