Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 07, 10:59)
O man kakla, smakra kazkaip ir taip bere, bet prasidejus saliku sezonui ir kakla beria, tai irgi manau nuo to paties  doh.gif

O man kaklą ir smakrą vasarą bėrė netgi daugiau, dabar tai dar proto ribose. Tai kad pvz. mano atveju tai tikrai kažkokia vidinė priežastis, ne nuo šalikų ir golfų.
Beje atvėsus orui bėrimas vos vos sumažėjo. Nes šią vasarą tai jau nebežinojau ko greibtis, kiek smulkučių spuogelių ant skruostų buvo doh.gif
Dabar stengiuosi padrėkinti nepersistengiant.
Ir dar vis nesiryžtu rytais teptis kremu, tik vakarais. Nors reiktų , žinoma. Nes bijau, kad poros nesikimštų nuo kremo, kaip kad vasarą man būdavo doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos.. gal laba naktis doh.gif Gulejau...verkiau del tu savo spuogu ir sugalvojau, kad kur daugiau pasiskusi jei ne bendraminciu rate... Na ka...
Prasidejo man jie 12os metu, dabar jau 19 ir dar nebuvo per tuos metus nei menesio, kad pilnai isgytu spuogai... Jau vilties nebeturiu juos issigydyti.
Esu naudojusi visas priemones kokias tik galima rasti vaistinese, dariausi tiek mechaninius, tiek su rugstimis veido valymus...Geriau KT, antibiotikus... Deja, niekas nepadeda... Po mokyklos baigimo spuogu ypatingai padaugejo, matyt del streso pries egzaminus... Dabar su sitais ir kovoju... Gydant komplesiskai (5 tepalus per diena naudojant), prisiziurint mityba, geriant pora litru vandens i diena, valant organizma linu semenimis gal jau kazkiek ir sumazejo spuogu, bet randai vis dar labai ryskus... O ir nauji spuogai nelabai nustoja kile... Nezinau jau net ir ka daryti... Ziuri i kitas merginas ir verkti noris, nesinori niekur dalyvauti, savivertes jausmo isvis nebera...
Praradau vilti ir nusprendziau pirmadieni nusipirkti Actipur krempudra ir vel maskuotis (nuo vasaros pradzios gyvenu atsisakius sitos pudros...). Norisi vel pajusti gyvenimo dziaugsma...
Tai tiek... Tebunie tai bus kaip dienorastis/paverkslenimas...nepykit labai...

P.s. nuotraukoje mama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 08 lapkričio 2009 - 03:19
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 04:18)
Labas vakaras, merginos.. gal laba naktis  doh.gif

P.s. nuotraukoje mama

labai tave suprantu 4u.gif manau visi ir visos, kas turejo panasiu bedu patyre ta pati...bet as tau patarciau susikaupti ir vel pradeti ilga kelia is naujo..tai yra uzsispirti ir pabandyti surasti priezasti (nes galu gale tokia turi buti). Aisku, cia reikia ne pas viena gydytoja apsilankyti...daug visokiu nuomoniu isgirsti..bet po tam tikros praktikos pradedi pastebeti, kas siulo naudingus patarimus, o kas tiesiog atsainiai ikisa kosmetikos priemones.
Bet visu pirma, reikia atsikratyti streso, nes butent per ji ir prasideda visos bedos.. Linkiu sekmes 4u.gif
P.s. kuo toliau augi, tuo labiau supranti, kad isore neturi tiek daug reiksmes Per savo kompleksus, nenorejima niekur eiti ir t.t. as ir praleidau daug grazaus laiko schmoll.gif
Atsakyti
Butent taip ir yra... Baisu, kad taip ir prabegs graziausi metai...
Bet sunku atsikratyti tu kompleksu...

Taip, anksciau gydydavau tik oda, nes net nepagalvodavau, o ir niekas nepaprotino, kad galbut reiketu gydyti priezastis, o ne pasekmes... Dabar jau gydausi ir is vidaus... Gydytoja, pas kuria apsilankiau siemet, pasake, kad berimai ant zandu greiciausiai yra nuo zarnyno problemu, nuo uzkietejusiu viduriu. Liepe menesi gerti linu semenis uzpiltus vandeniu pries kiekviena valgi, tam, kad visu pirma sutvarkytumem zarnyna. Jau praejo beveik menuo ir jauciu, kad viduriai gal jau ir kaip priklauso, bet ant veido turbut dar anksti laukti pasikeitimu... Bet jau yra kazkiek vilties, kad gal susitvarkys...
Bet galbut problema visai ne tame... Reiketu nueiti pas seimos gydytoja ir paprasyti, kad siustu issitirti viska ka imanoma, bet labai abejoju, kad ka ras...tik apsauks gydytojai, kad ligu ieskau... Bet pabandyti manau verta. ax.gif

Suprantu, kad dabar smarkiai isbere nuo streso pries egzaminus, bet dabar universitete to streso gal net dar daugiau ir neimanoma jo suvaldyti...norisi gerai mokytis ir pan... Net nezinau, atrodo uzdaras ratas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 08 lapkričio 2009 - 13:16
Pritarsiu,kad nuo streso beria drinks_cheers.gif
Mano problema daugiau uzsikimsusios poros nei spuogai,deja per PMS ir spuogeliu turiu.Kaip padaryt,kad ju nebutu taip ir nesugalvoju.Gydau jau izdygusius,o uzkirst kelio nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 03:18)

drinks_cheers.gif man taip pat.prasidejo irgi nuo 12 mazdaug ir po egzaminu baisi baisi oda buvo,ziauriai baisi,nors atrodo tiek nervu tikrai nebuvo.Ir dabar studijuojant kartais net verkt noris kaip buna sunku,bet..geriau zuvu taukus-vos vos pagerejo,dabar geriu nakvisu alieju,geriu virs menesio ir visa laika ju yra,bet manau turi praeit periodas kai oda valosi.Anksciau del kitu bedeliu tyriausi skydliauke,nu normali sake,tai nebent zarnynas..na nezinau.Vis uzsidedu agurku ar kauke kokia,kylanti spuoga spiritu pavalau ilgiau,kad nebutu toks skausmingas,bet rimtesniu vaistu nevartojau ir nemanau,kad vartosiu,esu kiek nusiteikus priesiskai pries chemijos ryjima.Tiesa naudojau visokiu tepaliuku,bet nepamenu pavd-naudojau nepadejo ir pamirsau smile.gif
Atsakyti
O kaip su tuo nakvisu aliejum? Kapsules geri ar buteliukas koks, kaip vartoji? ax.gif
Koks jo poveikis? Valo organizma?
Ir dar, kur jo galima isigyti?

Daug klausimu uzdaviau, bet tikrai idomu pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 11 08, 14:16)
O kaip su tuo nakvisu aliejum? Kapsules geri ar buteliukas koks, kaip vartoji?  ax.gif
Koks jo poveikis? Valo organizma?
Ir dar, kur jo galima isigyti?

Daug klausimu uzdaviau, bet tikrai idomu pasidare smile.gif

siaip geria kapsulem,bet as geriu skysta is buteliuko,nes nepraryju kapsuliu.geriu arbatini sauksteli vakare pavalgius.Girdejau labai daug geru atsiliepimu,kad palengvina pms,sureguliuoja cikla,ne taip skauda sergant, o be to labai gerai plaukam ir odai ypac jei spuogai beria per pms(kas man ir buna,tik gyja ilgai).Tai va vasara buvo baisi oda ir pradejau gert spalio pradzioj,iskart ismete dar labiau,bet dabar siekt tiek geriau nei pradzioj :)gersiu kol sugersiu visa ir tada galesiu sakyt ar padejo,o gersiu man atrodo dar bent kelis menesius,nes to buteliuko ilgam uztenka.
Atsakyti
na va man kol kas padeda imex tepalas tfu tfu tfu tikiuosi ir toliau pades ax.gif ne tik save pateplioju o ir teti nes ji kazkaip truputi isbere biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 08, 14:53)
na va man kol kas padeda imex tepalas tfu tfu tfu tikiuosi ir toliau pades ax.gif  ne tik save pateplioju o ir teti nes ji kazkaip truputi isbere biggrin.gif  lotuliukas.gif

o jis kokio tipo spuogam tinka?koks jo poveikis?papasakok truputi smile.gif
Atsakyti
Kristinakristina, o kaukes darai, ar tik tepaliukus naudoji?

Dėl tyrimų prieš pora puslapių rašiau, gali būti hormonai (ar dar geri KT, jei ne, ar nustojus vartoti pastebėjai skirtumą?), skrandis, skydliaukė, erkutė ir t.t.... doh.gif

Jei spuogai dėl hormonų, tai iš tikrųjų gali pagelbėti nakvišų, agurklių, erškėčių aliejai, bet rezultatų reikia palaukti. Tokie dalykai nepasikeičia per savaitę, reikia kantrybės smile.gif

Čia gal banaliai nuskambės, bet pabandyk nukreipti savo mintis nuo spuogų, mažiau stesuoti dėl to, nes juk išeina uždaras ratas. Nuo streso, beje, irgi būna vitaminų, maisto papildų.

Ir neapsunkink ir taip problemiškos odos dar ir pudrom doh.gif Jai juk tik sunkiau dėl to valytis.

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 11 08, 14:25)
Pritarsiu,kad nuo streso beria drinks_cheers.gif
Mano problema daugiau uzsikimsusios poros nei spuogai,deja per PMS ir spuogeliu turiu.Kaip padaryt,kad ju nebutu taip ir nesugalvoju.Gydau jau izdygusius,o uzkirst kelio nemoku.

Aš irgi dabar labiau kenčiu dėl porų kimšimosi doh.gif O tau nėra jausmo, kad nuo kremų, kosmetikos labiau kemšasi?
Atsakyti
Winona,spirita patarciau mesti ir kuo greiciau tuo geriau doh.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 08, 19:57)
Jei spuogai dėl hormonų, tai iš tikrųjų gali pagelbėti nakvišų, agurklių, erškėčių aliejai, bet rezultatų reikia palaukti. Tokie dalykai nepasikeičia per savaitę, reikia kantrybės smile.gif
Aš irgi dabar labiau kenčiu dėl porų kimšimosi  doh.gif  O tau nėra jausmo, kad nuo kremų, kosmetikos labiau kemšasi?

Kaip ta erskeciu alieju naudojat?
Kai bandau ivairia kosmetika tai buna,kad labiau kemsas,bet atsirenku legvute,kuri tikrai nekemsa.
Atsakyti