QUOTE(kamius @ 2009 11 06, 15:44)
Nėra pas mane labai sunki aknės forma, sakyčiau vidutinė. Žinau,akd gal nereiktų griebtis organizmą alinančių priemonių . Bet manau visom,kas turi problemą būna kartais toks periodas, kai jau vos ne į neviltį puoli dėl neveiksmingų bandymų.
Kas dėl tyrimų, tai įvairius: kraujo, moteriškus reikalus, skrandį, kepenis. Suprantu,kad čia ne visas organizmo tyrimas. Tačiau miestelyje, kur gyvenu ir taip sunku išprašyti, kad paprasčiausius tyrimus padarytų, o į kitą miestą, kai važiuoji darytis visvien nežinai kurie gydytojai geresni ir pan.
Duac vartojau apie pusę metų, bet rezultatas jau po mėnesio buvo tikrai geras
Kas dėl tyrimų, tai įvairius: kraujo, moteriškus reikalus, skrandį, kepenis. Suprantu,kad čia ne visas organizmo tyrimas. Tačiau miestelyje, kur gyvenu ir taip sunku išprašyti, kad paprasčiausius tyrimus padarytų, o į kitą miestą, kai važiuoji darytis visvien nežinai kurie gydytojai geresni ir pan.
Duac vartojau apie pusę metų, bet rezultatas jau po mėnesio buvo tikrai geras
Dar reiktų hormonus ir skydliaukę išsitirti. Jei nėra sunki forma, tai juolabiau siūlau nesiimti drastiškų priemonių. Žinau tą jausmą, kai jau atrodo, tepsiu ir gersiu viską, ką išrašys, kad tik bent kiek padėtų Bet juk tai tik laikinas efektas. O oda pripranta, kad tu už ją viską padarai. Nuplauni jos apsauginę plėvelę, kad net girgžda, paskui pritepi antibakterinių tepalų, odai pačiai nebereikia nieko daryti, nes jos funkcijos deleguotos stebuklingoms priemonėms iš vaistinės. Bet kai nustoji ją gydyti, ji užsikaprizina, nes pati tiesiog nebesusitvarko. Man pačiai buvo sunku nustoti tepti duac, nes atrodė, mesiu, ir vėl bus tas pats. Mažinau po truputį, vis rečiau tepdavau ir tikrai reikėjo valios nenusipirkti naujos pakuotės.
Dar toks įdomus pastebėjimas, gal kam bus į naudą. Man toks jausmas, kad beria dar ir nuo kremų. Kad ir koks lengvutis fluidas būtų, vis tiek atrodo, kad kemša poras. Nebetepu kremo išvis, drėkinimui naudoju alijošiaus gelį