Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kamius @ 2009 11 06, 15:44)
Nėra pas mane labai sunki aknės forma, sakyčiau vidutinė. Žinau,akd gal nereiktų  griebtis organizmą alinančių priemonių . Bet manau visom,kas turi problemą  būna kartais toks periodas, kai jau  vos ne į neviltį puoli dėl neveiksmingų bandymų.
Kas dėl tyrimų, tai  įvairius: kraujo, moteriškus reikalus, skrandį, kepenis. Suprantu,kad čia ne visas organizmo tyrimas. Tačiau miestelyje, kur gyvenu ir taip sunku išprašyti, kad paprasčiausius tyrimus padarytų, o į kitą miestą, kai važiuoji darytis visvien nežinai kurie gydytojai geresni ir pan.

Duac vartojau apie pusę metų, bet rezultatas jau po mėnesio buvo tikrai geras  smile.gif

Dar reiktų hormonus ir skydliaukę išsitirti. Jei nėra sunki forma, tai juolabiau siūlau nesiimti drastiškų priemonių. Žinau tą jausmą, kai jau atrodo, tepsiu ir gersiu viską, ką išrašys, kad tik bent kiek padėtų doh.gif Bet juk tai tik laikinas efektas. O oda pripranta, kad tu už ją viską padarai. Nuplauni jos apsauginę plėvelę, kad net girgžda, paskui pritepi antibakterinių tepalų, odai pačiai nebereikia nieko daryti, nes jos funkcijos deleguotos stebuklingoms priemonėms iš vaistinės. Bet kai nustoji ją gydyti, ji užsikaprizina, nes pati tiesiog nebesusitvarko. Man pačiai buvo sunku nustoti tepti duac, nes atrodė, mesiu, ir vėl bus tas pats. Mažinau po truputį, vis rečiau tepdavau ir tikrai reikėjo valios nenusipirkti naujos pakuotės.

Dar toks įdomus pastebėjimas, gal kam bus į naudą. Man toks jausmas, kad beria dar ir nuo kremų. Kad ir koks lengvutis fluidas būtų, vis tiek atrodo, kad kemša poras. Nebetepu kremo išvis, drėkinimui naudoju alijošiaus gelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 06, 17:17)
Dar toks įdomus pastebėjimas, gal kam bus į naudą. Man toks jausmas, kad beria dar ir nuo kremų. Kad ir koks lengvutis fluidas būtų, vis tiek atrodo, kad kemša poras. Nebetepu kremo išvis, drėkinimui naudoju alijošiaus gelį smile.gif

mane ir kartais toks jausmas apima, o kas cia per gelis, kur galima isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 11 06, 15:05)
o tai dabar jau naudoji? na as aisku ne kazin kokia patareja, nes ir pati dar su tais spuogais nesusitvarkiau, tik taip idomu, nes mano kosmetologe sakydavo, kad vakarais butina prausikliu nuprausti  smile.gif as ryte tik su vandeniu prausiu, bet ir tai kazkaip tik su vandeniu nusiprausus nesijaucia to svarumo jausmo  schmoll.gif

nenaudoju-db renkuosi koki isigyti.ai ir dar pamirsau parasyti-kai buvo tais baisiais giluminiais spuogais nusetas veidas naudojau sveitikli-tai buvo mano didziausia klaida-negalima naudot sveitiklio kai yra spuogu-nes tada isplinta tas uzkretimas-nu cia man taip kosmetologe sake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 06, 16:17)
Dar reiktų hormonus ir skydliaukę išsitirti. Jei nėra sunki forma, tai juolabiau siūlau nesiimti drastiškų priemonių. Žinau tą jausmą, kai jau atrodo, tepsiu ir gersiu viską, ką išrašys, kad tik bent kiek padėtų  doh.gif Bet juk tai tik laikinas efektas. O oda pripranta, kad tu už ją viską padarai. Nuplauni jos apsauginę plėvelę, kad net girgžda, paskui pritepi antibakterinių tepalų, odai pačiai nebereikia nieko daryti, nes jos funkcijos deleguotos stebuklingoms priemonėms iš vaistinės. Bet kai nustoji ją gydyti, ji užsikaprizina, nes pati tiesiog nebesusitvarko. Man pačiai buvo sunku nustoti tepti duac, nes atrodė, mesiu, ir vėl bus tas pats. Mažinau po truputį, vis rečiau tepdavau ir tikrai reikėjo valios nenusipirkti naujos pakuotės.

Ačiū už patarimus smile.gif Eisiu išsitirt kitą savaitę būtinai. kažkaip jaučiu net palengvėtų, jei sužinočiau pagrindinę priežastį smile.gif
O kokia jūsų oda dabar, aki nebenaudojat (kaip supranu) duac ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 06, 15:17)
Dar reiktų hormonus ir skydliaukę išsitirti. Jei nėra sunki forma, tai juolabiau siūlau nesiimti drastiškų priemonių. Žinau tą jausmą, kai jau atrodo, tepsiu ir gersiu viską, ką išrašys, kad tik bent kiek padėtų  doh.gif Bet juk tai tik laikinas efektas. O oda pripranta, kad tu už ją viską padarai. Nuplauni jos apsauginę plėvelę, kad net girgžda, paskui pritepi antibakterinių tepalų, odai pačiai nebereikia nieko daryti, nes jos funkcijos deleguotos stebuklingoms priemonėms iš vaistinės. Bet kai nustoji ją gydyti, ji užsikaprizina, nes pati tiesiog nebesusitvarko. Man pačiai buvo sunku nustoti tepti duac, nes atrodė, mesiu, ir vėl bus tas pats. Mažinau po truputį, vis rečiau tepdavau ir tikrai reikėjo valios nenusipirkti naujos pakuotės.

o kur perkat ta alijosiaus geli-girdejau kad jis labai gerai drekina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 06, 17:25)
nenaudoju-db renkuosi koki isigyti.ai ir dar pamirsau parasyti-kai buvo tais baisiais giluminiais spuogais nusetas veidas naudojau sveitikli-tai buvo mano didziausia klaida-negalima naudot sveitiklio kai yra spuogu-nes tada isplinta tas uzkretimas-nu cia man taip kosmetologe sake  4u.gif

na del sveitiklio tikrai negalima, ypac jei pulingi spuogai, man tai istikruju butu viskas kaip ir neblogai jei kartas nuo karto ant zandu neatsirastu koks spuogas, nes jei jau atsiranda, o ypac koks giluminis, tai koki puse metu kovoju su tuo spuogu, o paskui dar puse metu su demele po juo likusia doh.gif ar jum irgi taip letai nuo zandu nyksta?
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 06, 16:27)
Ačiū už patarimus smile.gif Eisiu išsitirt kitą savaitę būtinai. kažkaip jaučiu net palengvėtų, jei sužinočiau  pagrindinę priežastį smile.gif
O kokia jūsų oda dabar, aki nebenaudojat (kaip supranu) duac ? smile.gif

Dabar oda tikrai dar nėra ideali, bet spuogų, na gal 5 yra, ir tai, sakyčiau dėl pms. Dar yra kur link tobulėti biggrin.gif Bet lyginant dabar ir prieš metus, tai skirtumas yra nenusakomas. Prieš metus, visa apatinė veido dalis buvo nusėta skausmingais giluminiais spuogais, į kuriuos kosmetologė žiūrėdama tai tik galvą kraipė ir nedrįso nieko daryt. Prieš pusę metų, giluminių nebebuvo, bet visas veidas tokiais smulkiais, juokaudavau, kad atrodau kaip Juščenko po to, kai jį bandė nunuodyt. O dabar, neskaitant tų kelių blogiukų, oda lygi, nebėra šerpetojimų, kurie būdavo po agresyvių džiovinančių priemonių, paraudimų, oda nebesiriebaluoja tiek, kad blizgėtų (seniau be pudros negalėdavau). Ir nuostabiausia yra tai, kad apsieinu su paprastomis natūraliomis priemonėmis. Tiesiog per metus laiko atradau, kas tinka ir kas ne.

Dėl alijošiaus gelio, tai jų yra įvairių firmų. Kadangi aš naudoju natūralią kosmetiką, tai pirkau ciel d'azur (pirkau iš interneto, bet ja prekiauja ir nimfali parduotuvė vilniuj). Žinau, kad yra dar aubrey organics, berods sveikuose produktuose. Taip pat esu mačiusi vaistinėse, bet kadangi, kaip minėjau, mane šiek tiek riboja įsitikinimai dėl sudėties, tai į tuos labai nesigilinau. Gal irgi geri... Taip, alijošiaus privalumas prieš kremus yra būtent tas, kad jame nėra riebalų ir jis nerealiai drėkina. O jaunam amžiuje ko daugiau bereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 06 lapkričio 2009 - 15:37
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 11 06, 15:31)
na del sveitiklio tikrai negalima, ypac jei pulingi spuogai, man tai istikruju butu viskas kaip ir neblogai jei kartas nuo karto ant zandu neatsirastu koks spuogas, nes jei jau atsiranda, o ypac koks giluminis, tai koki puse metu kovoju su tuo spuogu, o paskui dar puse metu su demele po juo likusia  doh.gif ar jum irgi taip letai nuo zandu nyksta?

na metu gal ir nereikia-bet pusmeti tikrai uztrunka kol oda atsigauna.man tai buvo baisiai ant zandu-atrodo vienas nunyksta-salia jo kitas atsiranda-ir taip be sustojimo-ir nezinau kodel-bet pastebejau kad man dazniau beria desiniaja veido puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 06, 17:40)
na metu gal ir nereikia-bet pusmeti tikrai uztrunka kol oda atsigauna.man tai buvo baisiai ant zandu-atrodo vienas nunyksta-salia jo kitas atsiranda-ir taip be sustojimo-ir nezinau kodel-bet pastebejau kad man dazniau beria desiniaja veido puse  g.gif

na gal su tais metais ir perdejau, bet vistiek labai ilgai, tai jei koks atsiranda, jau nusiteiki, kad dar ilgai ilgai juo dziaugsies smile.gif beje man irgi desine puse g.gif ypac anksciau desine buvo taip neblogai nuberta, o kairej gal koks vienas spuogas
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 11 06, 16:54)
na gal su tais metais ir perdejau, bet vistiek labai ilgai, tai jei koks atsiranda, jau nusiteiki, kad dar ilgai ilgai juo dziaugsies  smile.gif beje man irgi desine puse  g.gif  ypac anksciau desine buvo taip neblogai nuberta, o kairej gal koks vienas spuogas

man kai bere skruostus paauglysteje, irgi bere daugiau desine puse, ir dabar tai matosi pagal randelius likusius doh.gif
Atsakyti
Mano dešinė irgi daugiau kelia problemų, kažin dėl ko taip yra g.gif
Atsakyti
Jei ka domina O.D.A priemones tai siandien maciau parodoje MOTERS PASAULIS yra.Kremo kaina lyg tai 60lt.Cia kazkas domejosi blush2.gif
Atsakyti