Labai dėkoju visoms kam patiko mano darbeliai, tikrai smagu girdėti. Gaudykite, visoms po
Sobieska, žinau kad graži servetėlė, bet ir pritapymų šiaip jau yra, gal foto nesimato, tam ir dugną nupaveikslavau, kad jis ne viena spalvyte nudažytas. Žinoma, man nėra ko ir lygintis prie tavųjų pritapymų, bet, bandau ir aš...

O kėdutė ne mano nuosavybė, tad aš ją tik pagražinau, ji liks pirmąjame darbelyje ir tikiuosi gerai pasitarnaus prieš kalėdiniam laikotarpiui
raindrop, kėdutėje krigeliukai tai rudais dažais trafaretukų pagalba padaryti, vėl ta foto, neparodo visko kaip yra iš tiesų, ten nėra aukso spalvytės
Ačiū už burbulų fėjos bei karalienės nominacijas

Pamiršau paminėti, jog labai labai patiko lovūgalis su mašinytėmis, man super gražiai žiūrisi. Miegotojas turėtų būti patenkintas
Simpatiška servetėlinė su aguonomis, gražus, nerėžiantis skilimas, įdomiai atrodo prie sienų priderinta šiukšlinė ir kol rašiau biriusa įkėlė dėžutę su boružėle, gražiai suderintos dvi servetėlės, bet labiausiai patiko viduje raidės. Kaip jos padarytos, prašome smulkiau