Prisijungiu ir as prie serganciuju sia nuostabia liga DEKUPAZAS
Ideju mase, o patirties oiii kaip truksta Kritika, manau, geriausias varikliukas, tad pristatau viena is pirmu darbeliu jusu teismui
AGUONOS
QUOTE(biriusa @ 2009 10 26, 00:31)
Prisijungiu ir as prie serganciuju sia nuostabia liga DEKUPAZAS
Ideju mase, o patirties oiii kaip truksta Kritika, manau, geriausias varikliukas, tad pristatau viena is pirmu darbeliu jusu teismui
grazi serveteliu dezute ir skilimas subtilus
kirameki na sauniai pasidarbavai
raindrop tikrai abi puses nuostabios
sveikos, rasau jusu temoj pirma karta, bet temos gerbeja esu diiidele kasdien cia ilendu ir ziuriu i jusu nuostabius darbus.
va norejau pasirodyti kaip as savo kurini pritaikiau interjere. kadangi mirk-gyvenk reikejo siuksledezes 2-ame aukste,tai nusprendziau ja padaryti siek tiek gyva, nes parduotuvine visai nesiziurejo.
o panaudojau tapetu likucius. tai buvo berods antras mano darbas, nors su lepsusais,bet man lb mielas.
na va atrodo atsakiau i klausima, kur,kaip,kam ir pan.galima panaudot tuos darbus
va norejau pasirodyti kaip as savo kurini pritaikiau interjere. kadangi mirk-gyvenk reikejo siuksledezes 2-ame aukste,tai nusprendziau ja padaryti siek tiek gyva, nes parduotuvine visai nesiziurejo.
o panaudojau tapetu likucius. tai buvo berods antras mano darbas, nors su lepsusais,bet man lb mielas.
na va atrodo atsakiau i klausima, kur,kaip,kam ir pan.galima panaudot tuos darbus
QUOTE(ievauzk @ 2009 10 25, 23:43)
Nu va ...Gaudvile...ar matai...traukinys isivaziuoja...
Visai vaizdziai tapetu likucius panaudojai
pas mane namuose kaba laikrodis dekupazintas svetainej, koridoriuje prie duru- raktine taip pat turiu kelis remelius sau pasidarius vaikai po taupykle sagoms irgi dezele yra vaikui suoliuka va dariau paskutini...
labai daug kur galima pritaikyt daiktelius
biriusa, sauniai padirbejai, as pasakysiu ne kritika, o kelis patarimus man labai patinka, kad seseliam pavaizduoti, panaudojai trukiu itrinima tamsesne spalva virsutinej foto, prie aguonos, seselis galejo eiti iki pat ziedlapio galo o kad seselis butu dar grazesnis, galetum sumaisyti siek tiek raudonos su juoda ir dar itrinti ziedlapiu krastelius ir zalios su juoda - zolyciu krasteliam. sitaip suzaizdama su trukiu itrinimais, kartais gali apsieiti be pritapymo tikrai grazus darbelis neslepk, rodyk kitus
QUOTE(sobieska @ 2009 10 25, 23:46)
Nu va ...Gaudvile...ar matai...traukinys isivaziuoja...
labai nekukliai dar daugiau norėčiau pamatyt
Papildyta:
QUOTE(auksine @ 2009 10 25, 23:51)
sutinku, tik ne visuose namuose tie patys standartiniai daiktai dera. Ne apie panaudojimą kalbu, o apie vaizdą
gerai atrodo siuksledeze labai tinka prie sienu
QUOTE(efauto @ 2009 10 25, 23:51)
biriusa, sauniai padirbejai, as pasakysiu ne kritika, o kelis patarimus man labai patinka, kad seseliam pavaizduoti, panaudojai trukiu itrinima tamsesne spalva virsutinej foto, prie aguonos, seselis galejo eiti iki pat ziedlapio galo o kad seselis butu dar grazesnis, galetum sumaisyti siek tiek raudonos su juoda ir dar itrinti ziedlapiu krastelius ir zalios su juoda - zolyciu krasteliam. sitaip suzaizdama su trukiu itrinimais, kartais gali apsieiti be pritapymo tikrai grazus darbelis neslepk, rodyk kitus
Nu va, kokia gera ideja sumaisyti spalvas...kaip paciai nedaejo sakau, kad as dar pirmame laipelyje
stai skrynele mergytei plauku segtukams sudeti...kas kaip panasiu spalvu kaip ir ankstesnis darbelis, bet cia bandziau su itrinimais jau ne tiek seseli padaryti kaip patrinimus krastuose pavaizduot
skrynele BORUZELE
Labai dėkoju visoms kam patiko mano darbeliai, tikrai smagu girdėti. Gaudykite, visoms po
Sobieska, žinau kad graži servetėlė, bet ir pritapymų šiaip jau yra, gal foto nesimato, tam ir dugną nupaveikslavau, kad jis ne viena spalvyte nudažytas. Žinoma, man nėra ko ir lygintis prie tavųjų pritapymų, bet, bandau ir aš... O kėdutė ne mano nuosavybė, tad aš ją tik pagražinau, ji liks pirmąjame darbelyje ir tikiuosi gerai pasitarnaus prieš kalėdiniam laikotarpiui
raindrop, kėdutėje krigeliukai tai rudais dažais trafaretukų pagalba padaryti, vėl ta foto, neparodo visko kaip yra iš tiesų, ten nėra aukso spalvytės
Ačiū už burbulų fėjos bei karalienės nominacijas
Pamiršau paminėti, jog labai labai patiko lovūgalis su mašinytėmis, man super gražiai žiūrisi. Miegotojas turėtų būti patenkintas
Simpatiška servetėlinė su aguonomis, gražus, nerėžiantis skilimas, įdomiai atrodo prie sienų priderinta šiukšlinė ir kol rašiau biriusa įkėlė dėžutę su boružėle, gražiai suderintos dvi servetėlės, bet labiausiai patiko viduje raidės. Kaip jos padarytos, prašome smulkiau
Sobieska, žinau kad graži servetėlė, bet ir pritapymų šiaip jau yra, gal foto nesimato, tam ir dugną nupaveikslavau, kad jis ne viena spalvyte nudažytas. Žinoma, man nėra ko ir lygintis prie tavųjų pritapymų, bet, bandau ir aš... O kėdutė ne mano nuosavybė, tad aš ją tik pagražinau, ji liks pirmąjame darbelyje ir tikiuosi gerai pasitarnaus prieš kalėdiniam laikotarpiui
raindrop, kėdutėje krigeliukai tai rudais dažais trafaretukų pagalba padaryti, vėl ta foto, neparodo visko kaip yra iš tiesų, ten nėra aukso spalvytės
Ačiū už burbulų fėjos bei karalienės nominacijas
Pamiršau paminėti, jog labai labai patiko lovūgalis su mašinytėmis, man super gražiai žiūrisi. Miegotojas turėtų būti patenkintas
Simpatiška servetėlinė su aguonomis, gražus, nerėžiantis skilimas, įdomiai atrodo prie sienų priderinta šiukšlinė ir kol rašiau biriusa įkėlė dėžutę su boružėle, gražiai suderintos dvi servetėlės, bet labiausiai patiko viduje raidės. Kaip jos padarytos, prašome smulkiau
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 25, 23:53)
labai nekukliai dar daugiau norėčiau pamatyt
Papildyta:
sutinku, tik ne visuose namuose tie patys standartiniai daiktai dera. Ne apie panaudojimą kalbu, o apie vaizdą
Papildyta:
bet juk gali pasirinkti daikto stiliu, tarkim praejusioj temoj rodyta dezele, nepasakysiu kokios merginos , medis tamsus, paveikslelis su ponais ir damomis, zinok ziurisi prabanga 100% - daiktas klasikiniam interjerui.
provansiski dalykeliai.
skandinavisko stiliaus daikteliai - balta, kakava, rudos atspalviai.
vaikisko stiliaus daiktai.
manau kaip tik labai gali pagyvinti vyraujanti namu stiliu.
va paziurejau ta mergina - alialeks ir jos nuostabi komodele