Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

IRR va cia tai geras bigsmile.gif lovos kojugalis...neitiketinai grazus....man ziauriai ziauriai grazu thumbup.gif

Jennifer, dezute kaip dezute, grazi servetele grazi ir dezute, bet va kedute wub.gif cia gal nesies i antra darbuka labai grazu...burbulu karaliene-nu ka tau dar pasakyt negirdeto, apart labai grazu, nuostabu biggrin.gif mirksiukas.gif ...super, kiekvienas savitai isskirtinis

Man dar Efauto vaza stovi pries akis...stovi, nors tu ka thumbup.gif
Simson dezute su varle pats pats paciausias tavo darbukas...cia as apie save ax.gif
Lebut tau sekasi su burbulais...drasiai pirmyn mirksiukas.gif

Apie jaunavedziu dovana , laikrodis ir remelis berod IRR nieko nesakiau...nes uzpavydejau blush2.gif ...nu labai graziai atrode, man ama buvo ateme
Atsakyti
dekoju tau, sobieska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 25, 18:12)
dekoju tau, sobieska 4u.gif

Erziniesi...isdykele biggrin.gif ...tikrai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 25, 17:46)
IRR labai idomiai ziurisi, svarbiausia , kad lovos savininkui patinka mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(efauto @ 2009 10 25, 17:52)
labai idomiai ziurisi smile.gif o tik vienas galas dekoruotas ar ir daugiau motyvu yra? sauniai padirbejai  4u.gif  4u.gif

QUOTE(lebut @ 2009 10 25, 17:52)
IRR visai įdomus sprendimas

QUOTE(sobieska @ 2009 10 25, 18:04)
IRR va cia tai geras bigsmile.gif  lovos kojugalis...neitiketinai grazus....man ziauriai ziauriai grazu thumbup.gif

malonu, kad jums patiko 4u.gif Cia dekoravau lovos kojugali ir galvagali. Tik nezinau kodel, nes vienos puses taigi tikrai nesimatys doh.gif bet apie tai pagalvojau, tik sudejus lova blush2.gif
na o savininkui tai labai patiko, nes jo kambaryje vyrauja raudona, balta ir tamsiai ruda spalvos, ant vienos sienos yra Ferrari zenklas, tai sis motyvas visai i tema buvo ax.gif

Apie jaunavedziu dovana , laikrodis ir remelis berod IRR nieko nesakiau...nes uzpavydejau blush2.gif ...nu labai graziai atrode, man ama buvo ateme

lotuliukas.gif nu supratau, jei gaunam mazai pagyru, reiskiasi visos pavydi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRR: 25 spalio 2009 - 17:22
Lebut tau sekasi su burbulais...drasiai pirmyn mirksiukas.gif

Dėkui už padrąsinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 25, 17:19)
Erziniesi...isdykele biggrin.gif ...tikrai grazi wub.gif

o kaip gi ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu labai uz gera zodi, kam patiko mano taupyklele, atrodo (gal cia tik man taip blush2.gif ) kitos puses kazko nerodo, bandau dar karta, man sitas medis kazkaip labai patiko, nors ir be lapu toks visai smile.gif

[img=http://img229.imageshack.us/img229/4210/dsc0379fy.jpg]

Bagyyra, taip dvikomponentis ir itrinta aukso spalvos porporina.

Jennifer dezute grazi, bet kedute tai dar labiau patiko, o ten virsuj auksiniai piesinukai ir ant sono tai su trafareto pagalba padaryta?

IRR, ogo kox didelis darbas, saunuole!
Atsakyti
raindrop, abi puses super!! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Šitoj temoj aš pirmą kartą. Prieš tai truputį konsultavausi dekupažo temoje (ačiū pagelbėjusioms aciuks.gif ), o dabar pabaigiau darbelį ir noriu pasirodyti čia ax.gif

Žaislų dėžė mano dukrytei wub.gif

Meškiukai klijuoti, visa kita - piešta.
"Meškiukų nuotykiai ant skraidančio kilimo" ir "Meškiukų nuotykiai smėlio dėžėje"

user posted image

"Meškiukų nuotykiai pamiškėje" ir "Meškiukų nuotykiai pievoje"

user posted image

Kritiką priimsiu, bet didžiausia kritikė jau mane įvertino wub.gif

user posted image
Atsakyti
nu kaip pasikeite deze bigsmile.gif thumbup.gif wow wub.gif

cia kazkas uzsimine apie dekupazo darbu naudojima interjere - prasom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 25 spalio 2009 - 21:08
QUOTE(Maša @ 2009 10 25, 22:07)
cia kazkas uzsimine apie dekupazo darbu naudojima interjere - prasom  wub.gif

aha, ačiū už atsakymus, išvados daugiau/mažiau - aiškios smile.gif

Atsakyti
Kirameki, dabar dezute visai kitaip ziurisi smile.gif sauniai padirbejai biggrin.gif
Atsakyti