Na mano darbai tai visi pritaikyti ir nesuslepti
ir nuotraukose parodau
efauto, veidrodelis
QUOTE(Vedda @ 2009 10 25, 16:22)
...užtatai tu man ir patinki
DEKOJU, kad sudalyvavote sekmadieniniame spejimu sou tarp tokio gausaus dalyviu burio tikrai pasitaike teisingas atsakymas o kitoms labai aciu uz isradinguma atsakinejant
Taigi, teisingas atsakymas: skaiciavimo masineles dangtelis
tikiuosi, kad ir kitos ka nors panasaus sugalvosite ir tai bus ne vienintelis sekmadienio sou manau, kad smagu i musu kasdienybe imaisyti kuo daugiau pramogu tik gal kita karta zaidima perkelsiu i zaidimu ir isbandymu tema
ir dar labai tikiuosi, kad neispeiksite manes uz tokia minti
Taigi, teisingas atsakymas: skaiciavimo masineles dangtelis
tikiuosi, kad ir kitos ka nors panasaus sugalvosite ir tai bus ne vienintelis sekmadienio sou manau, kad smagu i musu kasdienybe imaisyti kuo daugiau pramogu tik gal kita karta zaidima perkelsiu i zaidimu ir isbandymu tema
ir dar labai tikiuosi, kad neispeiksite manes uz tokia minti
efauto labai graziai atrodo:)
bet tu sugadinai geriausia spargalke pasaulyje, kurios ktu destytojai dar neiveike )))juk dar mokaisi:)
jeigu domis kodel, tai man i az:))))
bet tu sugadinai geriausia spargalke pasaulyje, kurios ktu destytojai dar neiveike )))juk dar mokaisi:)
jeigu domis kodel, tai man i az:))))
QUOTE(raindrop @ 2009 10 25, 16:25)
o dabar pasirodau su savo kukliu ziemisku darbeliu, cia mane tie grazus burbulai ikvepe
[img=http://img200.imageshack.us/img200/4743/dsc0389m.jpg]
[img=http://img200.imageshack.us/img200/4743/dsc0389m.jpg]
va čia tai nerealus grožis tiesiog nuostabu čia daryta su dvikomponente priemonė ir su įtrinimu ar klystu?
Jennifer, kokia vasariska siluma dvelkia tavo dezute
Visiska priesingybe Raindrop darbeliui , kuris man toks Kaledinis
Na pasirodau su paskutiniu darbeliu, nezinau ar man grazu, gal daugiau taip nedaryciau, bet dabar nusveist viska gaila
Visiska priesingybe Raindrop darbeliui , kuris man toks Kaledinis
Na pasirodau su paskutiniu darbeliu, nezinau ar man grazu, gal daugiau taip nedaryciau, bet dabar nusveist viska gaila
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 25, 18:36)
Rodausi su savo naujais darbeliais
labai daili arbatine, tikrai turetu patikt uzsakovei ir kedute
efauto labai geras sprendimas pagrazinti toki daikta kaip skaiciavimo masinele
raindrop labai grazi taupykle, kad ir ziemiskas motyvas, bet gana siltas darbelis gavosi
IRR labai idomiai ziurisi, svarbiausia , kad lovos savininkui patinka
dekoju, Gabii
kokia grazi dezute taip dvelkia ziema
dekoju
o tu irgi pilna kurybos kai visos ruosiasi ziemai, tu siltos vasaros uzliejai ir kedute faina
labai idomiai ziurisi o tik vienas galas dekoruotas ar ir daugiau motyvu yra? sauniai padirbejai
QUOTE(raindrop @ 2009 10 25, 14:25)
Sveikutes
kokia grazi dezute taip dvelkia ziema
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 25, 16:36)
Efauto, dangtelis superinis
dekoju
o tu irgi pilna kurybos kai visos ruosiasi ziemai, tu siltos vasaros uzliejai ir kedute faina
QUOTE(IRR @ 2009 10 25, 16:41)
Na pasirodau su paskutiniu darbeliu
labai idomiai ziurisi o tik vienas galas dekoruotas ar ir daugiau motyvu yra? sauniai padirbejai
Jennifer, jau čia tai iš peties padirbėjai, šaunuolė, arbatinė labai miela, spalvytė tokia švelni, super
Kėdutės ir aš tokios norėčiau
IRR visai įdomus sprendimas
Kėdutės ir aš tokios norėčiau
IRR visai įdomus sprendimas
ačiū, urupeja2