Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Na mano darbai tai visi pritaikyti ir nesuslepti biggrin.gif
ir nuotraukose parodau ax.gif
Atsakyti
efauto, veidrodelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 25, 16:22)
Na mano  darbai tai visi pritaikyti ir nesuslepti  biggrin.gif
ir nuotraukose parodau  ax.gif

lotuliukas.gif ...užtatai tu man ir patinki mirksiukas.gif
Atsakyti
DEKOJU, kad sudalyvavote sekmadieniniame spejimu sou 4u.gif tarp tokio gausaus dalyviu burio tikrai pasitaike teisingas atsakymas bigsmile.gif o kitoms labai aciu uz isradinguma atsakinejant 4u.gif 4u.gif
Taigi, teisingas atsakymas: skaiciavimo masineles dangtelis ax.gif
user posted image

tikiuosi, kad ir kitos ka nors panasaus sugalvosite ir tai bus ne vienintelis sekmadienio sou 4u.gif 4u.gif manau, kad smagu i musu kasdienybe imaisyti kuo daugiau pramogu 4u.gif 4u.gif tik gal kita karta zaidima perkelsiu i zaidimu ir isbandymu tema 4u.gif 4u.gif
ir dar labai tikiuosi, kad neispeiksite manes uz tokia minti rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
efauto labai graziai atrodo:)
bet tu sugadinai geriausia spargalke pasaulyje, kurios ktu destytojai dar neiveike smile.gif)))juk dar mokaisi:)
jeigu domis kodel, tai man i az:))))
Atsakyti
QUOTE(raindrop @ 2009 10 25, 16:25)
o  dabar pasirodau su savo kukliu ziemisku darbeliu, cia mane tie grazus burbulai ikvepe smile.gif

[img=http://img200.imageshack.us/img200/4743/dsc0389m.jpg]

va čia tai nerealus grožis wub.gif tiesiog nuostabu thumbup.gif čia daryta su dvikomponente priemonė ir su įtrinimu ar klystu?
Atsakyti
Efauto, dangtelis superinis thumbup.gif
Rodausi su savo naujais darbeliais blush2.gif
Dėželė - arbatinė, užsakymas, labai tikiuosi, kad užsakovei patiks ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ir kėdutė rasta su broku ir nudekoruota
user posted image
user posted image
user posted image
o burbulų nebekelsiu, kad nenusibostų, kam įdomu, galite pažiūrėti čia
Atsakyti
Jennifer, kokia vasariska siluma dvelkia tavo dezute wub.gif
Visiska priesingybe Raindrop darbeliui bigsmile.gif, kuris man toks Kaledinis 4u.gif

Na pasirodau su paskutiniu darbeliu, nezinau ar man grazu, gal daugiau taip nedaryciau, bet dabar nusveist viska gaila lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 25, 18:36)
Rodausi su savo naujais darbeliais  blush2.gif 

labai daili arbatine, tikrai turetu patikt uzsakovei 4u.gif ir kedute thumbup.gif

efauto labai geras sprendimas pagrazinti toki daikta kaip skaiciavimo masinele thumbup.gif 4u.gif

raindrop labai grazi taupykle, kad ir ziemiskas motyvas, bet gana siltas darbelis gavosi wub.gif 4u.gif

IRR labai idomiai ziurisi, svarbiausia , kad lovos savininkui patinka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
dekoju, Gabii wink.gif
QUOTE(raindrop @ 2009 10 25, 14:25)

kokia grazi dezute wub.gif wub.gif taip dvelkia ziema wub.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 10 25, 16:36)
Efauto, dangtelis superinis  thumbup.gif
Rodausi su savo naujais darbeliais  blush2.gif

dekoju 4u.gif
o tu irgi pilna kurybos smile.gif kai visos ruosiasi ziemai, tu siltos vasaros uzliejai 4u.gif ir kedute faina mirksiukas.gif

QUOTE(IRR @ 2009 10 25, 16:41)
Na pasirodau su paskutiniu darbeliu

labai idomiai ziurisi smile.gif o tik vienas galas dekoruotas ar ir daugiau motyvu yra? sauniai padirbejai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jennifer, jau čia tai iš peties padirbėjai, šaunuolė, arbatinė labai miela, spalvytė tokia švelni, super thumbup.gif
Kėdutės ir aš tokios norėčiau mirksiukas.gif
IRR visai įdomus sprendimas
Atsakyti
ačiū, urupeja2 smile.gif
Atsakyti