Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(efauto @ 2009 10 25, 12:35)
as cia jum toki zaidimeli sugalvojau  ax.gif spekit,  ant ko cia dekupazas? 4u.gif

Gal ant kokio molinio daikto g.gif arba cigareciu ideklo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 25 spalio 2009 - 11:40
kol kas nesakysiu, kas tai, palauksiu vakaro smile.gif gal dar kam kils idomiu minciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 25, 13:35)
as cia jum toki zaidimeli sugalvojau  ax.gif spekit,  ant ko cia dekupazas? 4u.gif

uzrasu knygute?? 4u.gif
Atsakyti
Man tai primena keramikinę plytelę... Bet jaučiu klystu. Ar įdėklas koks. bigsmile.gif
Atsakyti
vizitiniu korteliu deklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 25, 12:35)

maldaknygė? blink.gif lotuliukas.gif

Turbūt esu labai naivi ( neišaugsiu iš to niekad biggrin.gif ), bet vis tikiuosi pamatyti dekupažo 'daiktelius' interjere/eksterjere. Kaip visas džiaugsmas ir vargas atrodo kasdienybėj. Tarkim, žvakės ir kalėdiniai burbulai - laikinas/sezoninis grožis. Bet visa kita kaip randa vietą. bigsmile.gif
Atsakyti
efauto, skaičiavimo mašinėlė mirksiukas.gif g.gif

p.s. atsiprašau, kad įlindau blush2.gif
Atsakyti
akbr, nera uz ka atsiprasineti smile.gif cia juk visi kaukiami wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 25, 13:31)
maldaknygė?  blink.gif  lotuliukas.gif

Turbūt esu labai naivi (neišaugsiu iš to niekad  biggrin.gif ), bet vis tikiuosi pamatyti dekupažo 'daiktelius' interjere/eksterjere. Kaip visas džiaugsmas ir vargas atrodo kasdienybėj. Tarkim, žvakės ir kalėdiniai burbulai - laikinas/sezoninis grožis. Bet visa kita kaip randa vietą.  bigsmile.gif

Na, daug daiktų tikrai nebus labai atvirai, pvz. dėžutė papuošalams gal kokioje komodoje, arbatos dėžutė virtuvinėje spintelėje, pakaba spintoje, plaukų šepetys vėl kur padėtas.
Aš tai neturiu ką ir rodyti. Šviestuvų, veidrodžių, kėdžių nedekoravusi. Nebent rėmeliai puošia interjerą... Ir tai ne visi, kai kurie laukia, kol bus įrengtas vaiko kambarys. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Visu be isimties, visi be isimties kalediniai burbulai labai grazus, kiekvienas savitas ir idomus!
efauto, turbut nespesiu, nes kazkodel man atrodo, kad jau tikrai tarp paminetu variantu turi buti kazkuris teisingas biggrin.gif as turbut labiausiai linkciau prie to skaiciavimo masineles varianto smile.gif
Gaudvilė, mano tikslas yra nudekupazuoti savo sena pusiau apsilaupiusi pianina, paversti ji graziu interjero akcentu. Tik cia turbut 1-2 begyje, pirmiausia reikia ismokti padoriai dekoruoti smile.gif tikiuosi kadanors pasirodysiu smile.gif

o dabar pasirodau su savo kukliu ziemisku darbeliu, cia mane tie grazus burbulai ikvepe smile.gif
[img=http://img100.imageshack.us/img100/3310/dsc0376ni.jpg]

[img=http://img200.imageshack.us/img200/4743/dsc0389m.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raindrop: 25 spalio 2009 - 14:28
efauto,
.. akių šešėlių dėžutė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 25, 14:31)
bet [/color]vis tikiuosi pamatyti dekupažo 'daiktelius' interjere/eksterjere. Kaip visas džiaugsmas ir vargas atrodo kasdienybėj. Tarkim, žvakės ir kalėdiniai burbulai - laikinas/sezoninis grožis. Bet visa kita kaip randa vietą.  bigsmile.gif

Ne, visiskai nenaivi...tikrai idomu kas , kaip ir kur pritaike...juolab ,kad as jau esu 2 nuotraukas rodziusi ax.gif
Atsakyti