QUOTE(sobieska @ 2009 11 04, 11:49)
Atsakau...nu as isijungiau savo fantazija ir kaip tu pastebejai, sugebejau pakavoti po ranksluosciu,juk imanoma ji ivairiai apmuturiuoti, o antra....manau vermiseliams laikyti ji man bus pats tas
Kazkoks siaubas...kokie mes visi rimti...nors ne ...cia tik SIOJ temoj...todel man kuo toliau, tuo maziau yra noras cia uzsukti...man toks cia saltis dvelkia ...Cia as garsiai pamasciau
Kazkoks siaubas...kokie mes visi rimti...nors ne ...cia tik SIOJ temoj...todel man kuo toliau, tuo maziau yra noras cia uzsukti...man toks cia saltis dvelkia ...Cia as garsiai pamasciau
Sobieska, as dar visiska naujoke sitoj srity, bet man tavo darbeliai patys graziausi Na, apie sita dezute to nepasakyciau, bet cia tik grynai mano skonis, jumora suprantu ir jokiu budu nekritikuoju, nes neturiu tam ir teises, dar tik pirmus dirbinius darau, o pas tave visada viskas labai jau graziai padaryta. Butent tavo darbus paziurejus ir uzsikreciau dekupazu
Del kritikos ne kritikos, nesipykim. As pvz paprasiau kad pasakytumet ka ne taip padariau ir mano nuomone kaip tik per mazai kritikos gavau. Gal nenorit naujoku nuliudint? Na, tai dabar dar idejau nauja suoliuka ir zvakide. Please, rasykite kas negerai, ka pataisyti, gi tik tokiu budu ismoksiu tobuleti. ACIU
http://public.fotki....olio/dekupazas/?