Kvartetas, labai gražūs darbeliai
Džiuga+, aš jūsų fanė.....
QUOTE(Žydraakė @ 2009 11 03, 21:38)
Dziuga+, kvartetas, jaukus, mieli darbeliai
Dziuga+ o remelis gal pacios darytas? is ko?
aciu visom kurios brukstelejo mano adresu
QUOTE(biriusa @ 2009 11 03, 21:59)
Dziuga+, kvartetas, jaukus, mieli darbeliai
Ne, ten medis, is artmanijos pirktas.... negaliu atsilaikyti pries tokius daikciukus, nors kainos atzvilgiu ten nepigiausi daiktai...
Laba vakara Esu visiška naujokė šioje srityje, bet labai mane užkabino idėja pamėginti užsiimti dekupažu Tai turiu keletą klausimų, nežinau nuo ko pradėti net. Medžiagos, mačiau, brangokos, tai rizikuoti nesinori, ką patartumėt pačiai pradžiai pirkti? Kai domėjausi, tai siūlė tų visų dalykų už bendrą kainą virš šimto litų, o man baisu, gal man neišeis
Aurinija, o gal tiesiog nueik i kursus sakai, net nzn nuo ko pradeti, manau, kursai butu puiki pradzia. arba kitas variantas, saziningai perskaityk 10 paskutiniu temu apie dekupaza ir daug kas turetu paaisketi
QUOTE(Aurinija @ 2009 11 03, 21:28)
Medžiagos, mačiau, brangokos, tai rizikuoti nesinori, ką patartumėt pačiai pradžiai pirkti? Kai domėjausi, tai siūlė tų visų dalykų už bendrą kainą virš šimto litų, o man baisu, gal man neišeis
Sveika . Galiu patarti pigiausią variantą, kad pamėgintum ir suprastum ar tai tau . Skiedi lipalą 1:3 ( 1 dalis lipalo ir 3 dalys vandens ), nusiperki servetėlių ( nors kiekvienuos namuos jų yra) su piešiniu, statybinių prekių parduot. perki akrilinius dažus ir akrilinį laką, teptukus kelių dydžių, labai pravartu turėti ir volelį dažymui. Tai yra pats paprasčiausias, pigiausias variantas. Aišku, kad ir kokybė atitinkama . Jeigu nori spalvų, gali pigmento paieškoti dažam. Pabandžius suprasi, patinka ar ne. O jau tada galėsi pirktis geras, kokybiškas, dekupažui skirtas priemones. Kokia darbų tvarka, pasiskaityk dekupažo temose arba dabar ir spauzdintos literatūros pilna. Sėkmės
Dziuga+ ir vel nustebinai kokiu graziu ir mielu daikteliu pateikiai mums tikrai suknytes servet neatazystamai pakeitei ir i geraja puse, zirneliai visada madoje , o arkliukas , tarsi is issipildymo akcijos
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 03, 21:19)
aciu visom kurios brukstelejo mano adresu
Pasikartosiu,lb gražią raktinę mačiau,ar ji praktiška ir patogi naudojimui,jei teko naudoti?
Dziuga+ tavo rankos kuria stebuklus
Kvartetas pakabeles labai labai
Kvartetas pakabeles labai labai
Na aš apšąlus, merginos, šiteik darbelių, tokia įvairovė idėjų, supper
Visų tikrai nevardinsiu, paskutiniai įstrigo labiausiai, Džiugos ir kvarteto, gaudykite visos po
Rodausi ir aš Nuotraukos kokybė prastoka...
Visų tikrai nevardinsiu, paskutiniai įstrigo labiausiai, Džiugos ir kvarteto, gaudykite visos po
Rodausi ir aš Nuotraukos kokybė prastoka...