Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Kvartetas, labai gražūs darbeliai 4u.gif

Džiuga+, aš jūsų fanė..... biggrin.gif
Atsakyti
Džiugos+ dėžulytė su meškiuku wub.gif
Kvarteto pakabėlės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 11 03, 21:38)
Džiugos+ dėžulytė su meškiuku wub.gif
Kvarteto pakabėlės thumbup.gif

Dziuga+, kvartetas, jaukus, mieli darbeliai wub.gif
Dziuga+ o remelis gal pacios darytas? is ko?
Atsakyti
aciu visom kurios brukstelejo mano adresu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 11 03, 21:59)
Dziuga+, kvartetas, jaukus, mieli darbeliai  wub.gif
Dziuga+ o remelis gal pacios darytas? is ko?

Ne, ten medis, is artmanijos pirktas.... negaliu atsilaikyti pries tokius daikciukus, nors kainos atzvilgiu ten nepigiausi daiktai... rolleyes.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif Esu visiška naujokė šioje srityje, bet labai mane užkabino idėja pamėginti užsiimti dekupažu rolleyes.gif Tai turiu keletą klausimų, nežinau nuo ko pradėti net. Medžiagos, mačiau, brangokos, tai rizikuoti nesinori, ką patartumėt pačiai pradžiai pirkti? Kai domėjausi, tai siūlė tų visų dalykų už bendrą kainą virš šimto litų, o man baisu, gal man neišeis blush2.gif
Atsakyti
Aurinija, o gal tiesiog nueik i kursus smile.gif sakai, net nzn nuo ko pradeti, manau, kursai butu puiki pradzia. arba kitas variantas, saziningai perskaityk 10 paskutiniu temu apie dekupaza ir daug kas turetu paaisketi wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 03 lapkričio 2009 - 21:57
QUOTE(Aurinija @ 2009 11 03, 21:28)
Medžiagos, mačiau, brangokos, tai rizikuoti nesinori, ką patartumėt pačiai pradžiai pirkti? Kai domėjausi, tai siūlė tų visų dalykų už bendrą kainą virš šimto litų, o man baisu, gal man neišeis  blush2.gif

Sveika smile.gif . Galiu patarti pigiausią variantą, kad pamėgintum ir suprastum ar tai tau mirksiukas.gif . Skiedi lipalą 1:3 ( 1 dalis lipalo ir 3 dalys vandens ), nusiperki servetėlių ( nors kiekvienuos namuos jų yra) su piešiniu, statybinių prekių parduot. perki akrilinius dažus ir akrilinį laką, teptukus kelių dydžių, labai pravartu turėti ir volelį dažymui. Tai yra pats paprasčiausias, pigiausias variantas. Aišku, kad ir kokybė atitinkama mirksiukas.gif . Jeigu nori spalvų, gali pigmento paieškoti dažam. Pabandžius suprasi, patinka ar ne. O jau tada galėsi pirktis geras, kokybiškas, dekupažui skirtas priemones. Kokia darbų tvarka, pasiskaityk dekupažo temose arba dabar ir spauzdintos literatūros pilna. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Dziuga+ ir vel nustebinai bigsmile.gif kokiu graziu ir mielu daikteliu pateikiai mums thumbup.gif tikrai suknytes servet neatazystamai pakeitei ir i geraja puse, zirneliai visada madoje thumbup.gif , o arkliukas , tarsi is issipildymo akcijos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 03, 21:19)
aciu visom kurios brukstelejo mano adresu  4u.gif

Pasikartosiu,lb gražią raktinę mačiau,ar ji praktiška ir patogi naudojimui,jei teko naudoti? g.gif
Atsakyti
Dziuga+ tavo rankos kuria stebuklus wub.gif

Kvartetas pakabeles labai labai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na aš apšąlus, merginos, šiteik darbelių, tokia įvairovė idėjų, supper thumbup.gif
Visų tikrai nevardinsiu, paskutiniai įstrigo labiausiai, Džiugos ir kvarteto, gaudykite visos po 4u.gif
Rodausi ir aš ax.gif Nuotraukos kokybė prastoka...
user posted image
Atsakyti