Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

PS - PhotoShop'as 4u.gif

tai tu turi rinktis (tools) ten ta "select" ir tau jis pažymi tada foną punktyru, o tą pažymėtą erdvę ir trini, pasidaro baltas fonas. Aš šiaip čia pati pabandžiau ir man pavyko,nors šiaip su PS, deja, nesu susidūrusi, nei mokiausi, nei dirbau... Tik porą funkciją ir temoku...
Atsakyti
as tokia pat savamokle, sedziu su knyga. gavau is mamuko tai labai gerai mane ji gelbeja smile.gif. reik pabandyt tada kaip tu cia parasei
Atsakyti
"Suknytė"

user posted image

user posted image

"Nepamirškim vaikystės"

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 03, 13:13)
uij visa ryta sedejau karpiau nuotraukas. visu sunkiausia pakabeles apkirpti, juvelyrinis darbas biggrin.gif .
tad rodau savo naujus darbelius 4u.gif
kavos dezute. apacia fakturinta nelygi.

raktine "miestas"
pakabeles
vaikiska pakabele (taikiau daugiau berniukui ax.gif )
uzsakymukas
pakabele mano piesta nenaudota serveteles
o cia viskas komplektukas kartu  wub.gif
nu pakabeles nera labai jau idealiai apkirptos blush2.gif , bet jau geriau ir nebeisejo. bet bendras vaizdas vistiek matosi 4u.gif

Labai gražūs darbeliai.. 4u.gif

Kol supratau, ką tu ten apkarpinėjai...Galvojau..kam ta servetėlę iškarpinėti, prieš klijuojant ant pakabos..o ir kas ten tokio sudėtingo..juk nieko smulkaus..o čia pasirodo su Photoshopu tu ten darbavaisi... doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 11 03, 15:00)
"Suknytė"
"Nepamirškim vaikystės"

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 11 03, 16:00)
"Suknytė"

"Nepamirškim vaikystės"

Kokie mieli daikčiukai wub.gif O kam ta suknytė skirta, ar čia veidrodėlis?
Atsakyti
Dziuga su suknele mane tiesiog uzmusei wub.gif nu kur tu gavai kokia suknyte vogti bigsmile.gif ? Nu ziauriai mintis grazi, o serveteles isvis nepazinau thumbup.gif
Atsakyti
net nera ko kritikuoti biggrin.gif saunuoles, darbeliai stulbinantys!!! visom be issimties po baliona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 11 03, 16:11)
Dziuga su suknele mane tiesiog uzmusei  wub.gif nu kur tu gavai kokia suknyte vogti  bigsmile.gif ? Nu ziauriai mintis grazi, o serveteles isvis nepazinau  thumbup.gif

artmanijoj yra,va tik niekaip neuzveza bent i klaipeda nuo vasaros jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjaustė @ 2009 11 03, 16:09)
Kokie mieli daikčiukai  wub.gif O kam ta suknytė skirta, ar čia veidrodėlis?

smile.gif cia remukas ax.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės 4u.gif
Noriu paisteirauti ar praktiškas daikčiukas yra raktinė?ar kas naudojat?ji pastatoma ar pakabinama? g.gif
Atsakyti
Džiugyt, tikrai mieli ir dailiai padaryti daikčiukai. wub.gif Man jie šypseną kelia... O kam atiteks, tam pasiseks thumbup.gif
Atsakyti
na ir groziu uzderejo Dziuga super labai miela i grazu
Kvartetas garzus darbeliai o tie kiskia tai smaguoliai tokie tongue.gif
Atsakyti