O jau kiek grožių Džiuga fanstastika kaip visada, Lachesės lagaminas irgi nerealus Meškučiai jėga !!!Aš irgi vieną dėželę meškiuoju, kol su lialka ant biuliotenio....taip tai laiko jau nebeina atrast per tuos darbus, nors taip nagučiai ant rudens niežti
QUOTE(baltė @ 2009 11 03, 11:50)
Nenoriu komentuoti ir taip jau žiuriu bangas čia kai kas kelia, tada užvirs bereikalinga diskusija . Šiaip dekupažas iš dalies ir yra kičas (sutinku su Bite, kad mes patys jį tokiu paverčiam, o galim išgauti kai ką uniklalaus, gražaus), ypač kai per daug pridedama elementų į kompoziciją, kurių stilistika skiriasi. Jei visi, taip kaip Džiuga darytų, tai būtų labai labai gerai... Nes būtent pas ją darbuose čia ko gero daugiausia skoningumo ir meniškumo... Tai yra mano nuomonė, aš ją pasakau. Jokiu būdu nesakau, kad pati niekada nedarau beskonybių ar sąmoningai ar ne, bet prisipažinsiu yra pas mane ir ne itin vykusių darbelių.
simson
simson
dekupažas savo esme yra kičas, nes a) imituoja senovę, kuriamas seno daikto įspūdis, tai kūryba iš pusfabrikačių.
Tačiau jis vistiek gali būti skoningas, stilingas, meniškas, tiesiog gražus -tai jau priklauso nuo dekupažuotojos.
beje, jei ten apie mano komentara, tai ten ne bangos, o ribuliukai vat paaiškinot, o pasirodo nuomonės nelabai ir skiriasi
Aciu, kad patinka
Reikia, patarimo - ant dangtelio, lakuoto jau daug kartu lako sluoksniu, ejo alkoholinis, po to akrilinis, ar galiu dar tepti sendintoja? zinoma draugaujanti su akriliniu laku... reiktu tepti tik vienoj vietoj, po to lakuoti dar nemazai kartu.... susipainiojau, bijau sugadinti, patarkit, kas zino
Sveikutes,
nu ir grozybiu pridaret
Versus, Dziuga, Zydraake, 88888888, Biriusa, Sobieska, Lachese, Simson ir visoms kitoms po uz nuostabius darbelius.
nu ir grozybiu pridaret
Versus, Dziuga, Zydraake, 88888888, Biriusa, Sobieska, Lachese, Simson ir visoms kitoms po uz nuostabius darbelius.
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 11 03, 12:43)
Reikia, patarimo - ant dangtelio, lakuoto jau daug kartu lako sluoksniu, ejo alkoholinis, po to akrilinis, ar galiu dar tepti sendintoja? zinoma draugaujanti su akriliniu laku... reiktu tepti tik vienoj vietoj, po to lakuoti dar nemazai kartu.... susipainiojau, bijau sugadinti, patarkit, kas zino
Dziuga kiek teko patirti tai step I nesipyksta juk su akriliniu nei dazu (juk dazai, pritapai) tai nesipyks ir su akriliniu laku, tik jei labai labai slidus pavirsius as galbut perbraukciau su svitrinuku, nes krta bandziau ant liejiniu isdiuvusiu tepti tai man nenorejo kontaktuoti kibimas, bet svitrinis viska paskui sukabino gerai. O kad jau deta daug lako sluoksniu tai manau uztenka vien to kad jie visi paeiliui buvo gerai isdziovinti ir neturetu islysti jokie netiketumai veliau (teko patirti tokius malonumus kuriu atsiradimo priezastis numanoma buvo negerai dziovinti sluoksniai)
jaučiu silpnybę meškiams -įsimylėjau Lachesės lagaminą ! jau buvau jį akies krašteliu mačiusi nebaigtą... galutinis rezultatas stulbinantis- atrodo, kad servetėlė sukrta specialiai tam lagaminėliui
Džiuga, murzės levandos
Džiuga, murzės levandos
uij visa ryta sedejau karpiau nuotraukas. visu sunkiausia pakabeles apkirpti, juvelyrinis darbas .
tad rodau savo naujus darbelius
kavos dezute. apacia fakturinta nelygi.
raktine "miestas"
pakabeles
vaikiska pakabele (taikiau daugiau berniukui )
uzsakymukas
pakabele mano piesta nenaudota serveteles
o cia viskas komplektukas kartu
nu pakabeles nera labai jau idealiai apkirptos , bet jau geriau ir nebeisejo. bet bendras vaizdas vistiek matosi
tad rodau savo naujus darbelius
kavos dezute. apacia fakturinta nelygi.
raktine "miestas"
pakabeles
vaikiska pakabele (taikiau daugiau berniukui )
uzsakymukas
pakabele mano piesta nenaudota serveteles
o cia viskas komplektukas kartu
nu pakabeles nera labai jau idealiai apkirptos , bet jau geriau ir nebeisejo. bet bendras vaizdas vistiek matosi
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 11 03, 11:45)
Ačiū balte
Arbatinė "Levandų kvapas"
Arbatinė "Levandų kvapas"
Tiesiog super, kaip visada
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 03, 14:13)
kavos dezute. apacia fakturinta nelygi...
raktine "miestas"...
pakabeles...
raktine "miestas"...
pakabeles...
Dėžutės šonai atrodo , o raktinėje labai gražiai suderintos spalvos Pakabėlės irgi atrodo labai įdomiai
Aciu kas pagyret O kaip del to lakavimo, ar niekas neatsakys?
QUOTE(kusachius @ 2009 11 03, 11:10)
o pasirodo nuomonės nelabai ir skiriasi
Kvartetas, na, žinok nekomentuosiu, šita ikonėlė mano reakciją parodo (čia pačia geriausia prasme)...
O dėl karpymo, tai su kokia programa čia dirbi? PS apkarpo pats (pagal kontrastingas spalvas). Pati šiuo metu neturiu kompe PS irgi norėčiau kai ką apkarpyti...
Liolio daug kartu lakuoti ir nesijaus perejimo. o lakuoti galima irgi tapsnojant su http://www.senasnauj...s...268&level=3 tokiais ant kotelio kempinele. ta iranki galima dar i pedkelne ikist. gausis lygesnis pavirsius .
Papildyta:
as su photoshopu apkarpau. gal ne su ta funkcija . o kas per programa PS???
Papildyta:
as su photoshopu apkarpau. gal ne su ta funkcija . o kas per programa PS???