Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(Laura @ 2009 11 02, 18:59)
Mano dezute blush2.gif  4u.gif antras darbelis  unsure.gif

pasakiska dezute wub.gif cia istysine servetele klijuota r iskirpta? o kas gi viduje? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojejjjjjj,kiek daug cia visokiu groziu wub.gif bigsmile.gif labai labai labai uzsinorejau ismokti sito meno,sendien per televizoriu pasiziurejau,buvau maciusi ir pries tai,bet sendien galutinai uzsinorejau,kai pamaciau tiek daug grozybiu bigsmile.gif sakykit,ar įmanoma sio meno ismokti nelankant jokiu kursu,o mokantis tik is knygu,perkantis viska ko reikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 11 02, 19:08)
Ojejjjjjj,kiek daug cia visokiu groziu wub.gif  bigsmile.gif labai labai labai uzsinorejau ismokti sito meno,sendien per televizoriu pasiziurejau,buvau maciusi ir pries tai,bet sendien galutinai uzsinorejau,kai pamaciau tiek daug grozybiu bigsmile.gif sakykit,ar įmanoma sio meno ismokti nelankant jokiu kursu,o mokantis tik is knygu,perkantis viska ko reikia. 4u.gif

Manau galima, nes as kursams visiskai neturejau laiko doh.gif tai kuri laika teko interntete paieksoti ir perskaityti daug info, nulat ziurejau cia darbelius ir komentarus. Dar daug atsiranda klausimu jau pradedant dirbti, bet SM mamos mielai padeda ir pataria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2009 11 02, 17:59)
Mano dezute blush2.gif  4u.gif antras darbelis  unsure.gif

labai grazi dezute smile.gif ir pamurzinta ir pasendinta thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
Ridma, tikrai galima apsieiti be kursu, nors tai individualu - kiekviena skirtingai suvokia naujus dalykus, bet is savo patirties galiu pasakyti, kad ir be kursu galima ismokti wink.gif sekmes!
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 11 02, 19:14)
Manau galima, nes as kursams visiskai neturejau laiko  doh.gif  tai kuri laika teko interntete paieksoti ir perskaityti daug info, nulat ziurejau cia darbelius ir komentarus. Dar daug atsiranda klausimu jau pradedant dirbti, bet SM mamos mielai padeda ir pataria  4u.gif

Zadu įsigyti knyga rytoj,ir pati savarankiskai mokintis,tikiuosi kad pavyks ir man bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 11 02, 19:04)
pasakiska dezute  wub.gif cia istysine servetele klijuota r iskirpta? o kas gi viduje?  mirksiukas.gif
Aciu wub.gif
virsus beveik is istisines serveteles 4u.gif
o vidus dar bus perdaromas blush2.gif dabar yra taip doh.gif
user posted image

efauto, ir tau aciu 4u.gif
Atsakyti
visu darbeliai savotiskai grazus, labiausiai istrigo lacheses meskinis lagaminas wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Parodau savo paskutini darbuka

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokie neiprasti motyvai, simson smile.gif saunuole biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 02, 11:24)
prieš ir po iš meškučių skyriaus  wub.gif

bigsmile.gif Koks grožis 4u.gif 4u.gif Va man irgi reikėtų Lachesės pagalbos su lagamino dekoravimu... blush2.gif
Atsakyti

Na kiek jūs visos grąžių darbelių pridarot, labai įdonios simson dėžutės ir motyvas labai originalus.
O kaip nuotraukas įkeliat, aš irgi norėčiau savo pirmuosius darbelius parodyti, tik neišeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 11 02, 21:37)
Na kiek jūs visos grąžių darbelių pridarot, labai įdonios simson dėžutės ir motyvas labai originalus.
O kaip nuotraukas įkeliat, aš irgi norėčiau savo pirmuosius darbelius parodyti, tik neišeina verysad.gif

pasiskaityk cia viskas issamiai aprasyta, jei nesigaus klausk per az http://www.supermama...howtopic=248919
mirksiukas.gif
Atsakyti