Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(MamaKa @ 2009 10 30, 15:55)
dėželė močiutei

Ale gražu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 01:52)

o cia mano komplektelis draugei:
[

Koks grožis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2009 11 02, 00:44)

Man tai gražu, nematau jokių problemų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2009 11 02, 00:44)

Man tai gražu, nematau jokių problemų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aistullka @ 2009 11 02, 12:50)
Dezute ''Relaksacinei''arbatai...
[

Kaip tvarkingai užklijuotos servetėlės 4u.gif ... kad aš taip kada nors padaryčiau
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 11 02, 11:30)
Superinis lagaminas  wub.gif  Aš ir noriu kada kokį restauruoti  smile.gif

Pagal užsakymą vestuvinis rėmelis  rolleyes.gif

user posted image

Nuotraukoje nelabai įžiūriu, kaip pagrindas nudažytas, bet nepaisant to, rėmelis man labai gražus, toks subtiliai skoningas thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 11 02, 14:20)
Geles mano pacios pietos, o balandziai tiko uzsakovei, beje vyro atlape irgi bus oranzine kalija, o balandeliai aukstai pakile, skrenda i pasauli tolyn  rolleyes.gif

Tuo man ir patinki, kad visada normaliai reaguoji į pastabas. Na, ir interpretacija tavo thumbup.gif Jei pieštos gėlės, tai tikrai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 11 02, 15:42)
Nuotraukoje nelabai įžiūriu, kaip pagrindas nudažytas, bet nepaisant to, rėmelis man labai gražus, toks subtiliai skoningas thumb_yello.gif

Remelis yra svelniai gelsvas, dramblio kaulo spalvos ir sendintas dar sotile, itrinta auksine spalva....
Atsakyti
Ar priimsit ir mane i uzsikretusiu dekupazu buri? Kol kas esu tik dvi dezutes isdekoravusi ir servetelem dekla, tad pliekit pastabas, naujokam to tikrai reikia blush2.gif Ir dar vienas klausimas - kai klijuoju dekupazo popieriu, labai matosi jo krastai. Ka daryt kad taip nebutu? Ar reikia labai daug sluoksniu lakuoti? Aciu 4u.gif Apskritai man su lakavimu prastai, kai sendinu irgi dryziais gaunasi lakavimas. Gal per mazai lako sluoksniu dedu g.gif

Pirmieji Liolio darbai

Cia idejau viena dezute ir serveteliu dekla. Kita dariau kursuose ir mano galva man visai nekaip patare komponuot servetele su popierium, nesiderina, visai nepavyko, veliau jusu paklausiu kaip ja galima butu pataisyt ax.gif
Atsakyti
Liolio, man Tavo darbelis labai mielas tiesa pasakius 4u.gif
Atsakyti
lachese kokis cimodaniukas, niu grazuolis ir tie atsilaupymai kaip fainiai seniena tai nereali, atrodo kad is kazkiekno vaikistes cimodaniukas, kuris is kartos i karta duodamas, grazu wub.gif
Džiuga+ niu tei as tai neiziuriu ni skeldejimo ni auksu rolleyes.gif ale vistiek grazu, tai jauciu naturoj isvis superinis thumbup.gif bigsmile.gif
aistullka niu grazuole dezute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 11 02, 17:44)
Ar priimsit ir mane i uzsikretusiu dekupazu buri? Kol kas esu tik dvi dezutes isdekoravusi ir servetelem dekla, tad pliekit pastabas, naujokam to tikrai reikia  blush2.gif Ir dar vienas klausimas - kai klijuoju dekupazo popieriu, labai matosi jo krastai. Ka daryt kad taip nebutu? Ar reikia labai daug sluoksniu lakuoti? Aciu  4u.gif Apskritai man su lakavimu prastai, kai sendinu irgi dryziais gaunasi lakavimas. Gal per mazai lako sluoksniu dedu  g.gif

Pirmieji Liolio darbai

Cia idejau viena dezute ir serveteliu dekla. Kita dariau kursuose ir mano galva man visai nekaip patare komponuot servetele su popierium, nesiderina, visai nepavyko, veliau jusu paklausiu kaip ja galima butu pataisyt  ax.gif

Na tikrai grazi dezute, biski tik noretusi, kad teksitile juostele butu prikliuota vienuodu rastu kampuose blush2.gif bet spalvuderinis ir sendinimas labai grazus man wub.gif
Bet butu idomi ir patyrusiu nuomone, jos dazniausiai mato daugiau visko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 11 02, 14:05)
biggrin.gif  na... geles piestos.  ax.gif

aaa... ir dar sottile smile.gif as taip ir galvojau, kad kazka cia ne taip supratau biggrin.gif
Atsakyti
balte,o kodel tie balandziai Dziugos+ remelyje tau pasirode...lengvas kiciukas... ax.gif
Atsakyti
Mano dezute blush2.gif 4u.gif antras darbelis unsure.gif

user posted image
Atsakyti
kažkaip man keistas pasirodė komentaras dėl to rėmelio su kalijom, kad ten kičas, nes balandžiai mažesni už gėles g.gif o tai jeigu jie didesni būtų, tada jau ne kičas? O jeigu tarkim tie banlandžiai toli, o gėlės arti, žiūrint iš taip vadinamos "varlės perspektyvos" g.gif
Atsakyti