Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 24, 11:19)
  nes sitas toks  doh.gif

man tai visai nieko tas burbulas smile.gif ir zvakes labai grazios 4u.gif
Atsakyti
efauto, puikiai pradėjai temą 4u.gif , taip paskui pabiro kalėdiniai darbeliai. wink_3.gif Prisipažinsiu, visi visi burbulai patiko. thumbup.gif O ir žvakutės netasilieka... thumbup.gif Noriu ir aš pabandyti.

O jau laikrodis koks, matosi daug ir kruopščiai padirbėta. Labai labai, net per saldus koks gražus darbas smile.gif
Atsakyti
dekoju, balte blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu ir grozybiu jus cia prigaminot merginos wub.gif saunuoles thumbup.gif visom po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 10 23, 21:56)
Efauto smagi žvakė ir šerkšnas labai tinka jai smile.gif
IRR labai graži dovanėlė  thumbup.gif
Jennifer burbulai ir lempa nuostabu  thumbup.gif  thumbup.gif o tas burbulas su angelu labai didelis turėtų būti  g.gif
Turiu ir aš pasirodyti burbulų,
user posted image
user posted image
user posted image

CIA TAI BENT GROZIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
O kur Vilniuje galima nusipirkti ,tokiu burbulu dekoravimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2009 10 24, 22:18)
CIA TAI BENT GROZIS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif
O kur Vilniuje galima nusipirkti ,tokiu burbulu dekoravimui?  g.gif

Parašiau į az, nes nežinau ar galiu viešai rašyti, kad moderatorės neprisikabintų, reklamavimu parduotuvių g.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 24, 21:08)
man tai visai nieko tas burbulas smile.gif ir zvakes labai grazios  4u.gif

dekoju uz palaikyma drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
lebut, neįprasti ir labai gražūs burbulai, ypač tie baltieji...tokia žiemos pasaka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 10 24, 22:42)
lebut, neįprasti ir labai gražūs burbulai, ypač tie baltieji...tokia žiemos pasaka... 4u.gif

Kokia laiminga esu, dėkui labai, labai smagu tai girdėti iš Jūsų ax.gif
Papildyta:
Atsirašau Bitute, nepadėkojau už praeita komentarą, po tokių komentarų tikrai jaučiuosi pakylėta mirksiukas.gif
Papildyta:
Esu labai dėkinga, oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 24, 18:11)
smile.gif dazniai tuos burbulus klijuoja vidinej pusej - taip pat,kaip lekstes is kitos puses. bet gali ir is isores: dazai, servetele, efektai wink.gif visai paprasta 4u.gif

aisku thumbup.gif o eigu klijuoji is vidines puses, tai kai vidu dedi servetele tai ir dedi taip kad klijus teptu ant blogogios puses? o pati burbula reikia nudazyti akriliniais dazais, na kaip ir kokia dezute darant?
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2009 10 24, 22:57)
aisku thumbup.gif  o eigu klijuoji is vidines puses, tai kai vidu dedi servetele tai ir dedi taip kad klijus teptu ant blogogios puses? o pati burbula reikia nudazyti akriliniais dazais, na kaip ir kokia dezute darant?

Žiūrint kaip nori tą burbulą daryti yra du variantai, parodyk kokį varianą nori daryti, papasakosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2009 10 24, 21:57)
aisku thumbup.gif  o eigu klijuoji is vidines puses, tai kai vidu dedi servetele tai ir dedi taip kad klijus teptu ant blogogios puses? o pati burbula reikia nudazyti akriliniais dazais, na kaip ir kokia dezute darant?

jei dekoruoji vidu, tai klijuoji servetele, jei nori sendini vienkomponenciu, tada dazai viena spalva(ji susitraukia), tada antra(matysis per trukius). arba dedi dvikomponenti, itrini itrukimus, klijuoji servetele, pritapineji, arba nudazai smile.gif burbula pirmaiusia gali dazyti tik tada, jei dekoruosi is virsaus: dazai, servetele, sendinimas. todel ir vadinasi atvirkstinis dekupazas, kai sendinimas dedamas pirmiausia, o dazymas paskutinej vietoj, viskas - atvirksciai 4u.gif
Atsakyti