Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(88888888 @ 2009 11 01, 20:59)

Nu zinok ,reikejo  biggrin.gif taigi pries tai nudazyt reikejo baltai mirksiukas.gif
aciuks.gif 
J

Nemoki taupyt biggrin.gif ...reikejo tik nuplest spalvota popieriuka ir pirmyn-padas kaip ir sviesus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 11 01, 21:31)
Nemoki taupyt biggrin.gif ...reikejo tik nuplest spalvota popieriuka ir pirmyn-padas kaip ir sviesus biggrin.gif

doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va...o as jau pradejau isivaizduoti,kaip ten viskas atrodytu,kokia spalva priderinai...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=88888888,2009 11 01, 23:03
[/quote]
labai sauni dezele ir paskirtis kokia universali thumbup.gif (grazi servet. norejau ja uzsakyt is wimel bet bijojau kelt galvojau kad likucio netektu imt, o paskui nebespejau doh.gif )

Atsakyti
Atsiprašau už blogą nuotraukos kokybę ax.gif
Auskariukai ,kita pusė tokia pati 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 01 lapkričio 2009 - 22:43
reikia sumazit foto. istempe psl ir sunku iziuret
Atsakyti
Na per sventes tikrai aprimus temuke ax.gif
88888888 nerealus buteliukas thumbup.gif dabar liepiau vyrui neismest dezuciu nuo buteliu jei kartais kur pasitaikys lotuliukas.gif ir prisipazinsiu nustebau suzinojus , kad panaudota servetele...buvau tikra, kad tai dekupazinis popierius rolleyes.gif

veltiniuke ir auskariukai tavo labai jau simpatiski wub.gif as vis neprisirusiu papuoslamas...bijau kas kodel tai unsure.gif

cia jusu teisimui dezute dviem sesem kriksto rubelius sudeti 4u.gif panaudotas ryzinis popierius su aukso siulu, paprasta servetele, dvikomponentis Antika su auksiniu itrinimu ir didziausia mano klaida viduje servetele su auksiniu rmeliu doh.gif cia galit nieko nesakyti..pati zinau kad visiskai nevykes sprendimas...kaip blinas gavosi...jokios kompozicijos....bet cia pamoka kitam kartui

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas
Jau rodziausi su pirmaja SIMFONIJOS dalimi...user posted image

O cia jusu demesiui antroji SIMFONIJOS dalis

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=sobieska,2009 11 02, 08:34]Labas rytas
Jau rodziausi su pirmaja SIMFONIJOS dalimi...

Nuostabi dezute wub.gif tokia svelni, romantiska thumbup.gif ir tas 3D vaizdas...taip ir prasosi pirsciukai paliesti sia dezute tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 02 lapkričio 2009 - 07:41
Sobieska super thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sobieska, o kaip tos juostelės, man jos taip greitai atrodo iššipurvina, ką darai,kad jas apsaugotum ?

prieš ir po iš meškučių skyriaus wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Superinis lagaminas wub.gif Aš ir noriu kada kokį restauruoti smile.gif

Pagal užsakymą vestuvinis rėmelis rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti