Bukit fainos, patarkit
Niekaip man nepavyksta su tuo dvikomponenciu sendinimu. Turiu dala firmos dvikomponenti. Kai dariau atvirkstini dekupaza ant stiklo, tai dar nieko gavosi, bet kai noriu pasendint jau dekoruota daikta, neiseina nors tu ka. Skilimo siules gaunasi labai negilios. Bandziau itrinti tiek patina, tiek akrilo dazais. Pertekliaus niekaip nepavyksta isvengt. Bandau pavalyt vos dregnu skudureliu, nusivalo ne tik perteklius, bet ir dazas is siuliu. Ka daryt? Ka ne taip darau?
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 30, 18:22)
nemoku padaryti dekoratyviai, akademija stengiasi išmušti dekoratyvumą, o man gražu, ypač dekupaže o gamybai, tai tiesiog galėtum sukurti tokį dekorą ir jį paleisti masinei gamybai, tarkime, norėčiau tokių guminių batų arba tokio audinio sijonukui
ačiū labai.. deja , lenvoji pramonė lietuvoj vis labiau merdėja...
QUOTE(versus* @ 2009 10 31, 19:56)
Aštunke, negaliu susilaikyti nepagyrus magnetukų su lenta dar kartelį,- netradiciška ir smarkiai kvepia skapbookingu
Jei ne deco popierius tai sutikciau ,kad scrapas
QUOTE(L.M.A. @ 2009 10 31, 20:58)
Bukit fainos, patarkit
Niekaip man nepavyksta su tuo dvikomponenciu sendinimu. Turiu dala firmos dvikomponenti. Kai dariau atvirkstini dekupaza ant stiklo, tai dar nieko gavosi, bet kai noriu pasendint jau dekoruota daikta, neiseina nors tu ka. Skilimo siules gaunasi labai negilios. Bandziau itrinti tiek patina, tiek akrilo dazais. Pertekliaus niekaip nepavyksta isvengt. Bandau pavalyt vos dregnu skudureliu, nusivalo ne tik perteklius, bet ir dazas is siuliu. Ka daryt? Ka ne taip darau?
yra priemoniu kurios reguoja su vandeniu, ir valant dazu pertekliu valosi pati priemone, pabandyk porporina (birus multeliai, yra senukuose pirkt dar tokia pigmentine pudra, kuri maisoma i laka ir galima dazyt, as ja kartais naudoju vietoj porporinos nes daug pigiau gaunasi) , akiu seselius, arba aliejinius dazus, manau tikrai pavyks
Sveikos...
as vis paskaitineju sia temute, bet neturiu nieko grazaus pasirodyti, nes esu naujoke sioje dekupazo srity, bet labai uzsikabinau juo...
tai noreciau pasirodyti savo darbeli ir sulaukti jusu kritikos...jusu nuomones...
as vis paskaitineju sia temute, bet neturiu nieko grazaus pasirodyti, nes esu naujoke sioje dekupazo srity, bet labai uzsikabinau juo...
tai noreciau pasirodyti savo darbeli ir sulaukti jusu kritikos...jusu nuomones...
Sveikutes Labai noreciau padekoti pagyrusioms mano darbeli Dirbau, stengiausi, tai smagu sulaukti geru zodziu, nors cia as prisiziuriu toooookiu darbeliu, kad net neimanoma suprasti kaip padarot tokius grozius super truper Zaviuosi jusu darbeliais merginos, taip ir toliau
QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 00:52)
truputi naktineju ir ziurineju kokiu sauniu dalyku pridekoravote
88888888, labai patiko magnetukai, tikrai idomiai sugalvota ir graziai ispildyta
zydraake, dailios pakabeles!
joliuks, labai patiko remeliai, iskilo klausimelis, ar tuos ornamentus padarei kaip metalo efekta su folija ar ten kazkokie lipdukai klijuoti?
dar kas isimine tai sobieska raudona roze dezutes viduje - netiketa, efektinga ir mano nuomone labai grazu
o dziuga+ ir versus* darbelius tai galima sakyti isimylejau nors abu labai skirtingi, bet labai zavus, pirmasis savo subtilumu (kai "genialumas - paprastume" ispildyta pilna to posakio prasme), o antrasis savo nuotaika, siltumu. grazu, tikrai grazu
o cia mano komplektelis draugei:
88888888, labai patiko magnetukai, tikrai idomiai sugalvota ir graziai ispildyta
zydraake, dailios pakabeles!
joliuks, labai patiko remeliai, iskilo klausimelis, ar tuos ornamentus padarei kaip metalo efekta su folija ar ten kazkokie lipdukai klijuoti?
dar kas isimine tai sobieska raudona roze dezutes viduje - netiketa, efektinga ir mano nuomone labai grazu
o dziuga+ ir versus* darbelius tai galima sakyti isimylejau nors abu labai skirtingi, bet labai zavus, pirmasis savo subtilumu (kai "genialumas - paprastume" ispildyta pilna to posakio prasme), o antrasis savo nuotaika, siltumu. grazu, tikrai grazu
o cia mano komplektelis draugei:
Ornamentai ant remelio klijuoti:) yra pirkti spec. dekupazo priemoniu parduotuvese, bent as netycia ten uztikau
Papildyta:
Man jusu daugumos darbeliai patiko. Nuostabus. Kai "ilendu i foruma" paziureti, tai akys raibsta ir vis galvoju, kiek dar reikia mokytis:)
Ir toliau taip su uzsidegimu!!!
Na ,čia ir tylu
Teks man tada pagyvint temą
Čia mano jau senas darbas ir seniausiai iškeliavęs dovanų Galima įdėti butelį ,saldainius arba erotinį apatinį trikotažą ....
100 % dekupažas
Teks man tada pagyvint temą
Čia mano jau senas darbas ir seniausiai iškeliavęs dovanų Galima įdėti butelį ,saldainius arba erotinį apatinį trikotažą ....
100 % dekupažas
88888888 labai grazu
QUOTE(88888888 @ 2009 11 01, 18:19)
100 % dekupažas
net teptuko i dazus nereikejo kisti...bet paskirtis kam galima naudoti superine, ypac paskutiniam daiktui
Astunke,labai grazi deze,tik vat man kilo klausimelis...ka tu dejai dovanodama...
QUOTE(simson @ 2009 11 01, 18:25)
88888888 labai grazu
QUOTE(sobieska @ 2009 11 01, 19:19)
net teptuko i dazus nereikejo kisti...bet paskirtis kam galima naudoti superine, ypac paskutiniam daiktui
Nu zinok ,reikejo taigi pries tai nudazyt reikejo baltai
QUOTE(PACIOS @ 2009 11 01, 20:26)
Astunke,labai grazi deze,tik vat man kilo klausimelis...ka tu dejai dovanodama...
Ją nešė mano draugĖ gydytojAI ,tai tikrai ne erotinius apatinius