Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

truputi naktineju ir ziurineju kokiu sauniu dalyku pridekoravote smile.gif
88888888, labai patiko magnetukai, tikrai idomiai sugalvota ir graziai ispildyta 4u.gif
zydraake, dailios pakabeles!
joliuks, labai patiko remeliai, iskilo klausimelis, ar tuos ornamentus padarei kaip metalo efekta su folija ar ten kazkokie lipdukai klijuoti?
dar kas isimine tai sobieska raudona roze dezutes viduje - netiketa, efektinga ir mano nuomone labai grazu thumbup.gif
o dziuga+ ir versus* darbelius tai galima sakyti isimylejau 4u.gif nors abu labai skirtingi, bet labai zavus, pirmasis savo subtilumu (kai "genialumas - paprastume" ispildyta pilna to posakio prasme), o antrasis savo nuotaika, siltumu. grazu, tikrai grazu 4u.gif

o cia mano komplektelis draugei:
user posted image
Atsakyti
Merginos ,ačiū labai labai aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Magnetuku pagrindas medinis .Siunciausi is http://www.cchobby.com/
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 31, 00:13)
beje, kaip metalas ?

Metalas gerai biggrin.gif Ten buvo dazyta ,tai as nieko nesveiciau ,kad paskui rudys nepradetu lysti .

Atsakyti
QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 02:52)
truputi naktineju ir ziurineju kokiu sauniu dalyku pridekoravote smile.gif

kad ir pati neatsilieki, puikia dezute sumeistravai ir vidus labai grazus, viskas isbaigta, net ir auskareliai priderinti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 30, 19:08)

labai grazu 4u.gif

QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 00:52)
truputi naktineju

kokia gaivi dezute 4u.gif ir vidus labai grazus 4u.gif
Atsakyti
888888888888888888888...grazu thumbup.gif , nematyta thumbup.gif , stilinga thumbup.gif , naudinga thumbup.gif ....ka dar is TEN parsisiuntei bigsmile.gif

Raindrop
graziai ziurisi...tik viduj kodel apkantavimus darei skirtinga spalva ir tas zalias ryzinis galejo eiti is sonu ir dangtelio vidiniuose krastuose (ten kur balta)...truputuka per marga, nu cia mano bukai akiai taip svieciasi, bet siaip grazu mirksiukas.gif
Atsakyti

zydraakia garžios pakabytės, tik norisi didesnių nuotraukyčių. smile.gif
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 30, 21:35)
dezute su aguonomis, man fono spalvyte nelabai(kazkaip primena ligonines sienas ta spalva, o as taip nemegst ligoninesdoh.gif , bet siaip viskas padaryta lyg be priekaistu ir motyvas nice 4u.gif

drinks_cheers.gif Mano ta pati nuomonė, ta zalsva spalva, netikęs atspalvis... blush2.gif Laiptines, ligonines primena... Viduje ta faktūra įdomi, tik spalva tai schmoll.gif O motyvas tai thumbup.gif

QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 00:52)
o cia mano komplektelis draugei:

Tikrai gražu, tik... Motyvo išdėstymas eina aplink tie tokie kvadračiukai, mano manymu, jie aplink tuos šonelius turėtu eiti viename aukšytyje, nes dabar šonuose tas aukštis skiriasi. O dangtelio priekis ir galas tada galėjo buti pritapytas. 4u.gif
Atsakyti
labai aciu jums urupeja, efauto, sobieska, balte 4u.gif ypatingai dekoju uz pastabas. Nezinau kodel man taip susisviete apkantuoti ausine spalva, gal ta zalia tikrai reikejo pratesti g.gif del kompozicijos tai ir pati jau pamaciau kai pabaigiau, kad ne super cia tos gelytes skirtinguose auksciuose... gaila dar su pritapymais neisivaziavau, kiek bandausi tai daugiau terliones leperziones gaunasi biggrin.gif na bet tikekimes viskas, kas geriausia ateityje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 14:06)
labai aciu jums urupeja, efauto, sobieska, balte 4u.gif  ypatingai dekoju uz pastabas.

Tai nevelu pataisyt, bent jau vidu tai tikrai...kanta viena slifavimo budu nuimk spalvyte ir kur balta uzklijuok ryzika zalia...pati pamatysi kaip vaizdas pageres
Atsakyti
laba diena

be galo susidomejau dekupazu. Perskaiciau jau nemazai temu forume, labai patiko visu darbeliai. turiu klausimeli - gal galite kas pasakyti, kurioj vietoj galiu rasti pamokeliu ar literaturos ar supermamu patarimu, kaip graziai dekupazuoti kaledinius burbulus. Dekui!
Atsakyti
Dėkui už manąsias pagirtas pakabas 4u.gif balte, didesnę nuotraukytę gali rasti čia paspaudus po nuotrauka Get Original... http://public.fotki....li-pakabls.html

88888888, man būtų gaila priminimų lapeliais uždengti tokį grožį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 31, 13:04)
888888888888888888888grazu thumbup.gif , nematyta thumbup.gif , stilinga thumbup.gif , naudinga thumbup.gif ....ka dar is TEN parsisiuntei bigsmile.gif

Diiiideliausias aciuks.gif
Nezinau kada padarysiu kiek parsisiunciau biggrin.gif Priemoniu ir ideju milijonas ,bet laiko minimumas doh.gif
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 31, 16:38)
88888888, man būtų gaila priminimų lapeliais uždengti tokį grožį bigsmile.gif

Ir man biggrin.gif
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 31 spalio 2009 - 16:18
Aštunke, negaliu susilaikyti nepagyrus magnetukų su lenta dar kartelį,- netradiciška ir smarkiai kvepia skapbookingu wub.gif
Atsakyti