truputi naktineju ir ziurineju kokiu sauniu dalyku pridekoravote
88888888, labai patiko magnetukai, tikrai idomiai sugalvota ir graziai ispildyta
zydraake, dailios pakabeles!
joliuks, labai patiko remeliai, iskilo klausimelis, ar tuos ornamentus padarei kaip metalo efekta su folija ar ten kazkokie lipdukai klijuoti?
dar kas isimine tai sobieska raudona roze dezutes viduje - netiketa, efektinga ir mano nuomone labai grazu
o dziuga+ ir versus* darbelius tai galima sakyti isimylejau nors abu labai skirtingi, bet labai zavus, pirmasis savo subtilumu (kai "genialumas - paprastume" ispildyta pilna to posakio prasme), o antrasis savo nuotaika, siltumu. grazu, tikrai grazu
o cia mano komplektelis draugei:
Merginos ,ačiū labai labai
Magnetuku pagrindas medinis .Siunciausi is http://www.cchobby.com/
Papildyta:
Metalas gerai Ten buvo dazyta ,tai as nieko nesveiciau ,kad paskui rudys nepradetu lysti .
Magnetuku pagrindas medinis .Siunciausi is http://www.cchobby.com/
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 31, 00:13)
beje, kaip metalas ?
Metalas gerai Ten buvo dazyta ,tai as nieko nesveiciau ,kad paskui rudys nepradetu lysti .
QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 02:52)
truputi naktineju ir ziurineju kokiu sauniu dalyku pridekoravote
kad ir pati neatsilieki, puikia dezute sumeistravai ir vidus labai grazus, viskas isbaigta, net ir auskareliai priderinti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 30, 19:08)
labuka
labai grazu
QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 00:52)
truputi naktineju
kokia gaivi dezute ir vidus labai grazus
888888888888888888888...grazu , nematyta , stilinga , naudinga ....ka dar is TEN parsisiuntei
Raindrop graziai ziurisi...tik viduj kodel apkantavimus darei skirtinga spalva ir tas zalias ryzinis galejo eiti is sonu ir dangtelio vidiniuose krastuose (ten kur balta)...truputuka per marga, nu cia mano bukai akiai taip svieciasi, bet siaip grazu
Raindrop graziai ziurisi...tik viduj kodel apkantavimus darei skirtinga spalva ir tas zalias ryzinis galejo eiti is sonu ir dangtelio vidiniuose krastuose (ten kur balta)...truputuka per marga, nu cia mano bukai akiai taip svieciasi, bet siaip grazu
zydraakia garžios pakabytės, tik norisi didesnių nuotraukyčių.
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 30, 21:35)
dezute su aguonomis, man fono spalvyte nelabai(kazkaip primena ligonines sienas ta spalva, o as taip nemegst ligonines) , bet siaip viskas padaryta lyg be priekaistu ir motyvas nice
Mano ta pati nuomonė, ta zalsva spalva, netikęs atspalvis... Laiptines, ligonines primena... Viduje ta faktūra įdomi, tik spalva tai O motyvas tai
QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 00:52)
o cia mano komplektelis draugei:
Tikrai gražu, tik... Motyvo išdėstymas eina aplink tie tokie kvadračiukai, mano manymu, jie aplink tuos šonelius turėtu eiti viename aukšytyje, nes dabar šonuose tas aukštis skiriasi. O dangtelio priekis ir galas tada galėjo buti pritapytas.
labai aciu jums urupeja, efauto, sobieska, balte ypatingai dekoju uz pastabas. Nezinau kodel man taip susisviete apkantuoti ausine spalva, gal ta zalia tikrai reikejo pratesti del kompozicijos tai ir pati jau pamaciau kai pabaigiau, kad ne super cia tos gelytes skirtinguose auksciuose... gaila dar su pritapymais neisivaziavau, kiek bandausi tai daugiau terliones leperziones gaunasi na bet tikekimes viskas, kas geriausia ateityje
QUOTE(raindrop @ 2009 10 31, 14:06)
labai aciu jums urupeja, efauto, sobieska, balte ypatingai dekoju uz pastabas.
Tai nevelu pataisyt, bent jau vidu tai tikrai...kanta viena slifavimo budu nuimk spalvyte ir kur balta uzklijuok ryzika zalia...pati pamatysi kaip vaizdas pageres
Dėkui už manąsias pagirtas pakabas balte, didesnę nuotraukytę gali rasti čia paspaudus po nuotrauka Get Original... http://public.fotki....li-pakabls.html
88888888, man būtų gaila priminimų lapeliais uždengti tokį grožį
QUOTE(sobieska @ 2009 10 31, 13:04)
888888888888888888888grazu , nematyta , stilinga , naudinga ....ka dar is TEN parsisiuntei
Diiiideliausias
Nezinau kada padarysiu kiek parsisiunciau Priemoniu ir ideju milijonas ,bet laiko minimumas
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 31, 16:38)
Ir man
Aštunke, negaliu susilaikyti nepagyrus magnetukų su lenta dar kartelį,- netradiciška ir smarkiai kvepia skapbookingu