Labai dėkui visoms pastebėjusioms ir pagyrusioms mano Kalėdinius burbulus
Visoms pasirodžiusioms su darbeliais Džiuga+, MamaKa, Sobieka, versus+, Boruzzyte5, joliuks, visos gaudykite po
labuka
Nieko blatno, bet išmėginau nepamenu kurios forumietės patartą auksinių dažų sumaišymą su akriliniu laku ir man labai tiko ir patiko toks švelnus pakabos briaunos "paauksinimas"
Servetėlės, akriliniai dažai, akrilinis lakas.
Servetėlė, akriliniai dažai, akrilinis lakas, sintetinis lakas.
Nieko blatno, bet išmėginau nepamenu kurios forumietės patartą auksinių dažų sumaišymą su akriliniu laku ir man labai tiko ir patiko toks švelnus pakabos briaunos "paauksinimas"
Servetėlės, akriliniai dažai, akrilinis lakas.
Servetėlė, akriliniai dažai, akrilinis lakas, sintetinis lakas.
trumpam uzbegau perzvelgiau darbelius ir galiu pasakyt wow sobieska ir versus
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 30, 21:12)
Koookia netiketa mintis su "paslaptimi"
Man labai patiko, nes tokio dalyko dar nemaciau nei viename darbelyje.
Vau!!!
Man labai patiko, nes tokio dalyko dar nemaciau nei viename darbelyje.
Vau!!!
Aciu, Nuotaikinga, uz pagyrima
Ingusia 31, siaip tai man atrodo, kad savo nuomone visada ir visiems pirsti, yra labai netaktiska
nepradekite bereikalingu gincu! jau kitose temose buvo issakytos nuomones siais klausimais! GAL JAU GANA?? negi dabar kiekvienoje temoje tas pats bus?? taip norejau, kad nors sioj temoj butu isvengta neigiamos energijos...
Papildyta:
Papildyta:
88888888, nu labai grazus darbelis
Papildyta:
Papildyta:
88888888, nu labai grazus darbelis
88888888 labai grazus ir idomus darbelis , retai rodaisi , bet kai pasirodai tai
zydraakia labai mielos pakabos , tos kriauklytes pakabos virsuje
kazkurios mergaite remelis 2-as patiko ir dezute su aguonomis, man fono spalvyte nelabai(kazkaip primena ligonines sienas ta spalva, o as taip nemegst ligonines) , bet siaip viskas padaryta lyg be priekaistu ir motyvas nice
zydraakia labai mielos pakabos , tos kriauklytes pakabos virsuje
kazkurios mergaite remelis 2-as patiko ir dezute su aguonomis, man fono spalvyte nelabai(kazkaip primena ligonines sienas ta spalva, o as taip nemegst ligonines) , bet siaip viskas padaryta lyg be priekaistu ir motyvas nice
QUOTE(88888888 @ 2009 10 30, 21:40)
Parodysiu magnetine lentele su magnetukais .Nieko ypatingo ,gal tik tiek ,kad darbas toks netradicinis
Labai gražus ir netradicinis darbelis O iš ko tie magnetukai ?
QUOTE(88888888 @ 2009 10 30, 20:40)
stačiai puiku o iš ko padaryti magnetai, kokį paviršių reikėjo dekoruoti ? beje, kaip metalas ?
Vat vat magnetukai tikrai susiidomavo labai idomu kas ten ir is ko
Boruzele dezele tavo simpatiska, silta ypac vidaus apdaila paliko gera ispudi
Vasaros pakabeles irgi padarytos su meile
Tiesiogmamyte nesu niekeno atstove viesiesiems rysiams, todel kaip jums nepasirodytu keista, bet as turiu tik savo nuomone ir ja issakau nesiruosdama niekam padlaiziauti ar pataikauti, o PERSU ja tik savo darbuose. Tiesa siuo atveju dar galejau parasyti savo vyro nuomone , bet manau ji irgi jums netiktu kaip nemandagi todel visgi likau prie savosios.
Boruzele dezele tavo simpatiska, silta ypac vidaus apdaila paliko gera ispudi
Vasaros pakabeles irgi padarytos su meile
Tiesiogmamyte nesu niekeno atstove viesiesiems rysiams, todel kaip jums nepasirodytu keista, bet as turiu tik savo nuomone ir ja issakau nesiruosdama niekam padlaiziauti ar pataikauti, o PERSU ja tik savo darbuose. Tiesa siuo atveju dar galejau parasyti savo vyro nuomone , bet manau ji irgi jums netiktu kaip nemandagi todel visgi likau prie savosios.