Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Labai dėkui visoms pastebėjusioms ir pagyrusioms mano Kalėdinius burbulus ax.gif
Visoms pasirodžiusioms su darbeliais Džiuga+, MamaKa, Sobieka, versus+, Boruzzyte5, joliuks, visos gaudykite po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labuka smile.gif
Nieko blatno, bet išmėginau nepamenu kurios forumietės patartą auksinių dažų sumaišymą su akriliniu laku ir man labai tiko ir patiko toks švelnus pakabos briaunos "paauksinimas" smile.gif

user posted image
Servetėlės, akriliniai dažai, akrilinis lakas.

user posted image
Servetėlė, akriliniai dažai, akrilinis lakas, sintetinis lakas.
Atsakyti
trumpam uzbegau perzvelgiau darbelius ir galiu pasakyt wow sobieska ir versus 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 10 30, 21:12)
drinks_cheers.gif  Koookia netiketa mintis su "paslaptimi"  thumbup.gif

Man labai patiko, nes tokio dalyko dar nemaciau nei viename darbelyje.

Vau!!!  clap_1.gif

Aciu, Nuotaikinga, uz pagyrima biggrin.gif
Ingusia 31, siaip tai man atrodo, kad savo nuomone visada ir visiems pirsti, yra labai netaktiska schmoll.gif

Atsakyti
Sveikutes ,retai rodausi ,bet jusu darbelius paziuriu visuomet ,taigi visomsuser posted image

Parodysiu magnetine lentele su magnetukais .Nieko ypatingo ,gal tik tiek ,kad darbas toks netradicinis blush2.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
nepradekite bereikalingu gincu! jau kitose temose buvo issakytos nuomones siais klausimais! GAL JAU GANA?? negi dabar kiekvienoje temoje tas pats bus?? taip norejau, kad nors sioj temoj butu isvengta neigiamos energijos... cray.gif cray.gif cray.gif
Papildyta:
cry.gif cray.gif cray.gif
Papildyta:
88888888, nu labai grazus darbelis smile.gif
Atsakyti
Aštuoniuke, tikrai netradiciška, žavu, miela. bigsmile.gif Magnetukai, tai kaip saldainiukai... Gražiai aplink apvedžiota ta "siulė".
Atsakyti
88888888 labai grazus ir idomus darbelis 4u.gif , retai rodaisi , bet kai pasirodai tai bigsmile.gif

zydraakia labai mielos pakabos , tos kriauklytes pakabos virsuje thumbup.gif

kazkurios mergaite remelis 2-as patiko ir dezute su aguonomis, man fono spalvyte nelabai(kazkaip primena ligonines sienas ta spalva, o as taip nemegst ligonines) doh.gif , bet siaip viskas padaryta lyg be priekaistu ir motyvas nice 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 10 30, 21:40)

Parodysiu magnetine lentele su magnetukais .Nieko ypatingo ,gal tik tiek ,kad darbas toks netradicinis  blush2.gif

Labai gražus ir netradicinis darbelis 4u.gif O iš ko tie magnetukai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 10 30, 20:40)

stačiai puiku thumbup.gif o iš ko padaryti magnetai, kokį paviršių reikėjo dekoruoti ? beje, kaip metalas ?
Atsakyti
Vat vat magnetukai tikrai susiidomavo ax.gif labai idomu kas ten ir is ko bigsmile.gif
Boruzele dezele tavo simpatiska, silta ypac vidaus apdaila paliko gera ispudi wub.gif
Vasaros pakabeles irgi padarytos su meile 4u.gif

Tiesiogmamyte nesu niekeno atstove viesiesiems rysiams, todel kaip jums nepasirodytu keista, bet as turiu tik savo nuomone ir ja issakau nesiruosdama niekam padlaiziauti ar pataikauti, o PERSU ja tik savo darbuose. Tiesa siuo atveju dar galejau parasyti savo vyro nuomone lotuliukas.gif , bet manau ji irgi jums netiktu kaip nemandagi todel visgi likau prie savosios.

Atsakyti
Labai patiko Džiugos rėmelis, taip pat kažkieno dovana močiutei, 88888888, fainas darbelis. Viskas labai gražu wub.gif
Atsakyti