Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 13:23)

Remukas...

Ir is kur gauna zmones traukt tokias grazias senienas g.gif ...kazkam pasiseke nerealiai... lotuliukas.gif
Labai naturalu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 30, 15:55)
dėželė močiutei

Jei spalvos tokios kaip papasakojai, tai tada nesikabinesiu biggrin.gif ... nors...ne...grazu, mociutė anukę tikrai paglostys mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dekoruotas remukas

user posted imageRemukas
Atsakyti
Idedu ir as savo darbeli naujausia smile.gif dezute su aguonomis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dar vienas mano dekoruotas remelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 30, 10:13)
Oho kokios ovacijos...isgirdau suksnius atlekiau ziuret lotuliukas.gif
Aciu 4u.gif tai gal nuo dabar tas"menas " prades zavet mirksiukas.gif

gal žavėti ir nepradės, bet iš tiesų jau dabar gražesnių, originalesnių darbelių dekupažo technika sukurtų pasitaiko. Seniau dekupažuojančių ir skonis jau išlavėjo, nebėra vien tik sendinti saldėsiai cool.gif Dabar jau šioje temoje yra ką pažiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
O cia vidus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sapniux @ 2009 10 30, 09:40)

Džeksonas viduje irgi galėtų būti juodai baltas, man atrodo,kad būtent tai ir duoda keistumą smile.gif

QUOTE(versus* @ 2009 10 30, 11:44)

Kad aš taip mokėčiau, tai mano siekiamybė, nedaro mano rankos taip, nors tu ką, aš taip pagalvojau,kad galėtum duoti savo dekorus gamybai smile.gif gal gali parodyti iš arčiau kokią detalę, įdomu rankų darbo ženklai.

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 12:23)

va čia irgi grožis, ir stilius man wub.gif

QUOTE(MamaKa @ 2009 10 30, 14:55)

tikrai močiutinė servetėlė, labai šiltai atrodo.
Atsakyti
versus* ir dziuga+ be zdoziu didis.gif

joliukas labai jau simpatiski remeliai, bet man asmeniskai pirmas butu idealus be sendinimo, labai grazus lipdukai is kur cia tokiu galima gauti ax.gif

Boruzzyte5 labai jau man patinga aguonos wub.gif o dezute nufotografuota pilnai uzdaryta g.gif ? kas kaip kai nufotkinta su tarpu tai nera to efekto kai matai dealiai sutapusi rasta. Labai idomiai atrodo vidus, man neiina suprasti niekaip kas ten padaryta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 10 30, 18:03)
versus* ir dziuga+ be  zdoziu  didis.gif

joliukas labai jau simpatiski remeliai, bet man asmeniskai pirmas butu idealus be sendinimo, labai grazus lipdukai is kur cia tokiu galima gauti  ax.gif

Boruzzyte5 labai jau man patinga aguonos  wub.gif o dezute nufotografuota pilnai uzdaryta  g.gif ? kas kaip kai nufotkinta su tarpu tai nera to efekto kai matai dealiai sutapusi rasta. Labai idomiai atrodo vidus, man neiina suprasti niekaip kas ten padaryta  rolleyes.gif

OT ir atspek smile.gif Juokauju, jokia nepaslaptis. Vidus rauksleta servetele ir po to dazyta smile.gif o dezute, jo cia pilnai man rodos uzdaryta buvo, o tarpas zinai kodel, va paziurejau dabar, nes tie krastai dezutes, tokie nelygus lyg, nuozulnus, nemoku paaiskinti, todel taip atrodo su tarpu tokiu. neina visiskai vientisa del to, kad ta dezute tokia smile.gif
Atsakyti
[quote=versus*,2009 10 30, 12:44]
Mano paskutinė dėžutė mažos puošeivos papuošaliukams sudėti (12 skyrelių arbatinė); daugiausia piešta rankomis, motyvai arba iš servetėlės, arba spausdinti paveiksiukai, perpiesti ranka; yra ir pilnai mano pieštų; šonuose dvi viena ant kitos klijuotos tekstilinės juostelės; spalvos derintos pagal mergytės kambarį; dėžutė būtinai turėjo būti su drugeliais rolleyes.gif :

Versus, nuostabaus grožio dėžutė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 13:23)
versus* - super ryski grazi dezute  4u.gif

Remukas...

Labai gražu....
Atsakyti
dėkoju visoms visoms , kurios pagyrė, įvertino boružėlių dėžę wub.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2009 10 30, 12:31)
versus* - labai labai grazus ir nuotaika pakewliantis darbelis.bet cia ant virsaus ne servetele, spausdintas paveiksliukas?

ant virsaus kvadračiukai piešti, o patys motyvai iškarpyti iš servetėlių ir spausdintų paveiksliukų, ant jų taip pat apipiešta, baltos gėlės visos pieštos 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 10 30, 16:41)
Kad aš taip mokėčiau, tai mano siekiamybė, nedaro mano rankos taip, nors tu ką, aš taip pagalvojau,kad galėtum duoti savo dekorus gamybai smile.gif gal gali parodyti iš arčiau kokią detalę, įdomu rankų darbo ženklai.

turbūt juokauji..... blush2.gif jei Tu čia rimtai, tai priimu kaip didžiulį komplimentą wub.gif bet užmušk, netikiu , kad Tavęs galėtų neklausyti rankos schmoll.gif kuria prasme, duoti dekorus gamybai ?
kelios nuotraukos iš arčiau:
user posted image
user posted image

Džiuga, labai patiko rėmukas,- puiki "murziaus" technologijos interpretacija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 30 spalio 2009 - 18:11
nemoku padaryti dekoratyviai, akademija stengiasi išmušti dekoratyvumą, o man gražu, ypač dekupaže smile.gif o gamybai, tai tiesiog galėtum sukurti tokį dekorą ir jį paleisti masinei gamybai, tarkime, norėčiau tokių guminių batų arba tokio audinio sijonukui smile.gif

Atsakyti