Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

visom be isimties po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labiausiai patiko versus dezute ir dziugos remelis, murziai thumbup.gif bei lebut zaisliukai kalediniai wub.gif, o maiklo dezutei tikrai vidui ka nors daryt reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 30 spalio 2009 - 14:23
versus, dziuga, lebut wub.gif darbeliai pasakiški wub.gif žiūriu ir grožiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 10 30, 11:44)
susiruošiau parodyt savo paskutinį darbą,

Nu fantastika wub.gif jau tokia, kad trūksta žodžių. Labai šilta ir pilna teigiamų emocijų, tokią ir kai liūdna būna apsikabinus geriau pasidarytų blush2.gif
Atsakyti
dėželė močiutei
user posted image
labai smarkiai pomidorais neapmėtykit ax.gif tikrai taikiau močiutei, man ši gėlė močiutės kaimo darželį primena, ten visada būdavo tokių "bužų"...
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 12:23)
Remukas...

Oho koks stilius wub.gif , labai gražu, tik nelabai įsivaizduoju kokio stiliaus nuotrauka jame gerai žiūrėtūsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 30, 16:55)
dėželė močiutei
labai smarkiai pomidorais neapmėtykit  ax.gif  tikrai taikiau močiutei, man ši gėlė močiutės kaimo darželį primena, ten visada būdavo tokių "bužų"...

viskas butu gerai tik va kur senddinta vietomis gavosi kaip atskirti baltos splavos ploteliai, labai jau foto isryskina tai, nereikejo manau sendint to krastinio kampo, o palikt tik sendinima kur nueina nuo geles ziedu, tik tiek mano pastebejimas rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 10 30, 15:56)
Oho koks stilius wub.gif , labai gražu, tik nelabai įsivaizduoju kokio stiliaus nuotrauka jame gerai žiūrėtūsi blush2.gif

Vintage boutique biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 15:11)
Vintage boutique  biggrin.gif  ax.gif

Geras, tą patį norėjau pasakyti. Būtent senovinės vintažinės... Juk ir šiais laikais daromos tokios ir yra daugelio mėgstamos, dedami filtrai ir t.t. Nebūtinai tai bus senolių fotografijos... Manau, toks rėmukas tiktų mergaitės ar merginos nuotraukai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 30 spalio 2009 - 15:24
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 30, 16:05)
viskas butu gerai tik va kur senddinta vietomis gavosi kaip atskirti baltos splavos ploteliai, labai jau foto isryskina tai, nereikejo manau sendint to krastinio kampo, o palikt tik sendinima kur nueina nuo geles ziedu, tik tiek mano pastebejimas rolleyes.gif  4u.gif

aga nuotrauka išryškina. pati dėžė yra gelsva ir įtrinta auksu, tai realiai nėr tokio kontrasto...
nu bet va turit ką pasakyt, o tai beveik visi darbai tobuli, tik bepagirt lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 10 30, 12:44)

niugis kokia grazuole, baisingiausiai grazi, pasisseke panelytei su noru igyvendinumu wub.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 13:23)

koks grazus,o ta gelyte netapyta , ar tik taipatrodo, grazuolis murzius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 30, 17:23)
aga nuotrauka išryškina. pati dėžė yra gelsva ir įtrinta auksu, tai realiai nėr tokio kontrasto...
nu bet va turit ką pasakyt, o tai beveik visi darbai tobuli, tik bepagirt lieka  mirksiukas.gif

as sakau, kad foto iskreipia tikra vaizda, nes atrodo jog baltos sp. dezute ir itrinta visiskai ne auksu , o kazkokia tamsia spalvyte, kartais net nesinori det darbeliu fofo, nes realiai jie labai skiriasi nuo foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 10 30, 11:44)
Mano paskutinė dėžutė mažos puošeivos  papuošaliukams sudėti

wub.gif kokia grazi 4u.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 12:23)
Remukas...

pirma mintis buvo: oho koks senas remelis blink.gif biggrin.gif super padaryta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti