visom be isimties po
labiausiai patiko versus dezute ir dziugos remelis, murziai bei lebut zaisliukai kalediniai , o maiklo dezutei tikrai vidui ka nors daryt reikia
versus, dziuga, lebut darbeliai pasakiški žiūriu ir grožiuosi
dėželė močiutei
labai smarkiai pomidorais neapmėtykit tikrai taikiau močiutei, man ši gėlė močiutės kaimo darželį primena, ten visada būdavo tokių "bužų"...
labai smarkiai pomidorais neapmėtykit tikrai taikiau močiutei, man ši gėlė močiutės kaimo darželį primena, ten visada būdavo tokių "bužų"...
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 30, 16:55)
dėželė močiutei
viskas butu gerai tik va kur senddinta vietomis gavosi kaip atskirti baltos splavos ploteliai, labai jau foto isryskina tai, nereikejo manau sendint to krastinio kampo, o palikt tik sendinima kur nueina nuo geles ziedu, tik tiek mano pastebejimas
QUOTE(Aduka @ 2009 10 30, 15:56)
Oho koks stilius , labai gražu, tik nelabai įsivaizduoju kokio stiliaus nuotrauka jame gerai žiūrėtūsi
Vintage boutique
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 15:11)
Vintage boutique
Geras, tą patį norėjau pasakyti. Būtent senovinės vintažinės... Juk ir šiais laikais daromos tokios ir yra daugelio mėgstamos, dedami filtrai ir t.t. Nebūtinai tai bus senolių fotografijos... Manau, toks rėmukas tiktų mergaitės ar merginos nuotraukai...
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 30, 16:05)
viskas butu gerai tik va kur senddinta vietomis gavosi kaip atskirti baltos splavos ploteliai, labai jau foto isryskina tai, nereikejo manau sendint to krastinio kampo, o palikt tik sendinima kur nueina nuo geles ziedu, tik tiek mano pastebejimas
aga nuotrauka išryškina. pati dėžė yra gelsva ir įtrinta auksu, tai realiai nėr tokio kontrasto...
nu bet va turit ką pasakyt, o tai beveik visi darbai tobuli, tik bepagirt lieka
QUOTE(versus* @ 2009 10 30, 12:44)
niugis kokia grazuole, baisingiausiai grazi, pasisseke panelytei su noru igyvendinumu
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 13:23)
koks grazus,o ta gelyte netapyta , ar tik taipatrodo, grazuolis murzius
QUOTE(MamaKa @ 2009 10 30, 17:23)
aga nuotrauka išryškina. pati dėžė yra gelsva ir įtrinta auksu, tai realiai nėr tokio kontrasto...
as sakau, kad foto iskreipia tikra vaizda, nes atrodo jog baltos sp. dezute ir itrinta visiskai ne auksu , o kazkokia tamsia spalvyte, kartais net nesinori det darbeliu fofo, nes realiai jie labai skiriasi nuo foto
QUOTE(versus* @ 2009 10 30, 11:44)
Mano paskutinė dėžutė mažos puošeivos papuošaliukams sudėti
kokia grazi
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 12:23)
Remukas...
pirma mintis buvo: oho koks senas remelis super padaryta