Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(versus* @ 2009 10 30, 12:44)

Mano paskutinė dėžutė mažos puošeivos  papuošaliukams sudėti

Kaip grazu wub.gif , kaip, kad iskilios kaladeles uzdetos ant dangtelio...motyvai, nuostabu, man kyla teigiamos emocijos ziurint i sia dezute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 10 30, 11:44)
<...>
Mano paskutinė dėžutė mažos puošeivos  papuošaliukams sudėti (12 skyrelių arbatinė); daugiausia piešta rankomis, motyvai arba iš servetėlės, arba spausdinti paveiksiukai, perpiesti ranka; yra ir pilnai mano pieštų; šonuose dvi viena ant kitos klijuotos tekstilinės juostelės; spalvos derintos pagal mergytės kambarį; dėžutė būtinai turėjo būti su drugeliais rolleyes.gif :

Tobulas darbas.. wub.gif ..Akių negaliu atitraukti.. rolleyes.gif
Atsakyti
versus* - super ryski grazi dezute 4u.gif

Remukas...

user posted image

user posted image
Atsakyti
versus* - labai labai grazus ir nuotaika pakewliantis darbelis.bet cia ant virsaus ne servetele, spausdintas paveiksliukas?
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 12:23)
Remukas...

wub.gif ..Be žodžių.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 10 30, 12:44)
Dažnai užsuku, bet vis nerandu laiko pagirt.. tyliai pasižvalgau , pasigrožiu...

Dėžutė ideali, pagal mano skonį wub.gif ir kaip atitaikytos spalvos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 10 30, 13:23)
versus* - super ryski grazi dezute  4u.gif

Remukas...

Sendinimas tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Versus labai nuotaikinga, sauni dezute wub.gif
Dziuga nuostabiai moki su minimalion detalem, neperkraunat padaryti labai grazu darbeli 4u.gif
Atsakyti
Džiuga+ user posted image
Versus user posted image
Lebut user posted image
Sobieska user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 30 spalio 2009 - 12:49
Versus
Dziuga
na labai labai garsu truksta zodziu:)
Atsakyti
Aciu 4u.gif cia atseit irgi murzius ax.gif Jis rankose toooks senas atrodo biggrin.gif , neina suprast is kokios medziagos pagamintas. tongue.gif
Atsakyti
Versus ir Dziuga - thumbup.gif 4u.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
lebut, na, tie burbulai tai wub.gif

Versus, tavo visos dėžutės fantastiškos, ši taip pat be galo miela. Kas patiko - ryškumas, nuotaika. Vidus lb gražus thumbup.gif

Džiuga, tikrai senas atrodo rėmelis ir šiaip jaukus, patrauklus darbelis thumbup.gif
Atsakyti