Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

arba siulau pradziai maiklo kuna pripiesti kad jis nebutu i dvi puses padalintas. pamegink papaisyt juoodai tas kelnes ant bortelio, nzn tikiuosi supratai ka norejau parasyt. man patiko ideja taip motyva uzklijuot viduij ax.gif. jis neguli , o tarsi stovi vizualiai rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 30 spalio 2009 - 09:14
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 30, 10:10)
Nu mano paveiksliukai (dazniau nuotraukos) dazniausiai

Ir ne tiktai nuotraukos, nesakyk, maciau biggrin.gif .... gerai....o tai prie paveiksliuko nereikia derinti nei spalvu, nei perejimu, nei dapiesimo biggrin.gif As asmeniskai atsispausdinu paveiksliuka ant paprasto plono popieriaus, deco popierius buna gan storokas ir jo virsus yra slidus.Klijuojant galima gerokai daugiau paspausti, pabruzinti, kad nebutu pusleliu ir gerai prisitvirtintu, o paveiksliuka tenka tik paspaudineti, jei smarkiau patrini, eina spalvos velniop, tada tenka perpiesineti dapiesineti...va todel as ir nesuprantu, kodel sako, kad ...nu paveiksliukas ir viskas aisku. biggrin.gif Paveiksliukas blogai tik todel, kad tai yra vagyste, bet prie jo ne ka maziau yra darbo nei prie visu kitu deco popieriu . Todel ir paklausiau, gal cia man tik vienai tiek vargo buna su paveikslai ir...as labai stengiuosi, kad tas paveikslas butu kuom daugiau pertapytas, datapytas...vnz.padengta mano spalvomis ir jis buna TIK ant dezutes virsaus, o visi sonai yra jau mano fantazijos vaisius, kad ir pastarosios dezes uzuolaidos...nu nebuvo lengva zaisti su ja, bet ir rezultatas gavosi gan neblogas...cia as pasikeliau biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit patart kokį laką naudoti pabaigimui. Nes aš nusipirkau matyt ne tokį, nes man kažkaip dėžutės sulimpa blink.gif
Atsakyti
Ir vėl Kalėdine tema burbulai jūsų teismui:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 spalio 2009 - 16:36
taip merginos ir man tas vidus dar neuzlakuotas ir suku galva i taip i taip i nesusuku
gal tikrai dapiest arba tik virsutine dali palikt o apacioje nupilkint i tiek, na zodziu reiks pasukt galva ir idarbint vaizduote:))

oi kokie garzus zaisliukai eglutei labai labai:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniux: 30 spalio 2009 - 09:42
sveikos, na ir as pradedu po truputi bandyti, tik ne ant daiktu, o ant kartono. bandau priemone: kaip prilimpa, kaip lakuojasi.
tai va ir susiduriau su problemele. aisku nieko brangaus nesugadinau:)
ar tinka ant sintetinio purskiamo lako pabaigimui akrilinis?.kazkodel man servetele sugarbanojo. doh.gif
aciu
Atsakyti
Nu as kaip minejau spaudinu nuotraukas ant silkinio popieriaus, kuri supurskiu laku ir vsio klijuoju kaip noriu, plonumas net plonesnis uz ryzini buna. Del spausdintu ant paprasto popieriaus paveiksliuku tai esu darius kelis, bet asmensikai tokiu savo darbu as nevertinu schmoll.gif , gal grazu paziureti kaip kas ka graziai nupiese bet savo indelio as nematau tame darbe daug... Del uztapymo ir pritapymo tai tik tu pati gali ivertinti tavo indeli i darba, nes ta pati galima padaryti ir su ivairiom parogramom parenkant spalvas ir paveiksliuku dydzius kad nereiktu jokiu pritapymu. Del klijavimo nepatogumu tai as nezinau, nes spausdinta kad ir lazeriniu as geraja puse purskiu laku ir mirkau vandenyje pries klijuojant, tada dedu ranksluosti ant virsaus ir glostau kaip man norisi, nieks nenusitrina.
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2009 10 30, 10:46)
sveikos, na ir as pradedu po truputi bandyti, tik ne ant daiktu, o ant kartono. bandau priemone: kaip prilimpa, kaip lakuojasi.
tai va ir susiduriau su problemele. aisku nieko brangaus nesugadinau:)
ar tinka ant sintetinio purskiamo lako pabaigimui akrilinis?.kazkodel man servetele sugarbanojo. doh.gif
aciu

parasyk darbu eiga temoje apie dekupaza (cia darbeliu paroda ax.gif ) ir tau paaiskins kas tau ten galej nutikti nes vistik neaisku kodel atsirado garbanos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 30 spalio 2009 - 09:52
oij , teisingai, ne i ta tema parasiau. sorry lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 30, 10:51)
Nu as kaip minejau spaudinu nuotraukas ant silkinio popieriaus, kuri supurskiu laku ir vsio klijuoju kaip noriu

Nu, kadangi as su programom dirbti nemoku, o nunesusi spausdinti itariu niekas ir nezaistu, tai ir toliau teks dapaisineti...o uz priminima, kad galiu supurksti laku, dekui..reiks pameginti...zinojau, tai taikiau rasaliniu spausdintuvu spausdintam motyvui, bet vistiek spalvos paplaukdavo, tai viska tekdavo gramdyt lauk biggrin.gif Lekiu dirbt, nes ziauriai esu pasimetusi laike...mano laikrodis veluoja lygiai para doh.gif
Atsakyti
Sveiki, žinau, kad ne ta tema, bet norėjau paklausti ar tas sintetinis turškiamas lakas tinka padėklams, padėkliukams, ant kurių bus dedami karšti indai. Ar vis tik reikia kokio kito lako g.gif ?
Atsakyti
sobieska pritapymai waw! na kaip visada biggrin.gif

zirafa be galvos keistai atrodo tongue.gif biggrin.gif

Simson labai patiko dezute melyna su zvaigzdem! fantastika smile.gif

Visom kitom po balioniuka!!!
Atsakyti
Dažnai užsuku, bet vis nerandu laiko pagirt.. tyliai pasižvalgau , pasigrožiu... šiandien susiruošiau parodyt savo paskutinį darbą, todėl ta proga paminėsiu labiausiai parikusius darbus rolleyes.gif balte, abi paskutinės dėžutės labai gražios, ypač patiko pirmoji wub.gif Sobieska, kai pažiūriu tavo pradinius darbus ir dabartinius, tai net nelabai tikisi, kad jie to paties žmogaus - pagavai savitą stilių ir man jis patinka 4u.gif simson tavo darbai gražūs tvarkingi ir iš paprasčiausios dėžutės išlauži daikčiuką su "cinkeliu" thumbup.gif ;iš kalėdinių bumbulų labiausiai patiko sobieskos elniukai ir pastarieji lebut bumbulai, ypač tas su rudom gėlėm 4u.gif
Mano paskutinė dėžutė mažos puošeivos papuošaliukams sudėti (12 skyrelių arbatinė); daugiausia piešta rankomis, motyvai arba iš servetėlės, arba spausdinti paveiksiukai, perpiesti ranka; yra ir pilnai mano pieštų; šonuose dvi viena ant kitos klijuotos tekstilinės juostelės; spalvos derintos pagal mergytės kambarį; dėžutė būtinai turėjo būti su drugeliais rolleyes.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 30 spalio 2009 - 11:46