Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(Vėjaustė @ 2009 10 29, 11:44)
Oho koks grožis  thumbup.gif  O čia ir pripiešta? bet kaip taip atitaikytos spalvos  g.gif ?
O vidus tai visai super  wub.gif

Aciu visoms mergaitems uz demesiuka mano Gaujai 4u.gif

Nepiestas tik dezutes virsus, o visa kita kazkaip atitaikiau biggrin.gif ...jau greit bus metai laiko kai tuom uzsiimu, tai ir spalvytes jau man paklusta, gal ir aki stipresne turiu mirksiukas.gif Tiesa, dezutes vidus tai yra servetele, kuria gavau dovanu kaip priza...as ja tik paryskinau, dugnas si karta klijuotas filcu.Tai tiek tu paslapciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(orchideja89 @ 2009 10 29, 12:04)
gal gali isduoti paslapti kokiu spausdintuvu spausdini? ax.gif

Man reklamos agenturoj drauge su profesionaliu kazkokiu lazeriniu aparatu spausdina.

Simson melyna wub.gif ....ir tuom viskas pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 29, 09:44)
...............GAUJA.......................

WAW blink.gif Sitas tavo darbas man pats graziausias thumbup.gif Labai skoningai padarytas,ir labai gerai perteikta nuotaika thumbup.gif
Tik ko nerasai is kur paveiksliukas? Turbut is interneto? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar nebuvo kontrolinis klausimas užduotas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2009 10 29, 13:07)

Tik ko nerasai is kur paveiksliukas? Turbut is interneto?  g.gif  biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 29, 13:11)
Dar nebuvo kontrolinis klausimas užduotas  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif ...baikit mergytes...as net savo mamai to nesakiau, o norit , kad jums savo saltinius isduociau... as pasiliksiu tai sau, o jei jums bus nuo to lengviau, tai galiu parasyti, kad meilais uzverciau autoriu, bet jis man jokio atsakymo nesiteike parasyt...darau isvadas...tylejimas-sutikimo zenklas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 29, 12:11)
Dar nebuvo kontrolinis klausimas užduotas  cool.gif

biggrin.gif sobieska jau atsake smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 29 spalio 2009 - 12:29
QUOTE(simson @ 2009 10 29, 12:03)
Na o as vel su savo  ax.gif

labai grazu, o ka cia naudojai g.gif

QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 10 29, 12:39)
Nu gi neieskokit zirafos galvos, ji kitoj pusej  biggrin.gif

as taip ir maniau, kad pasislepus ten hihihi.gif
Atsakyti
efauto, puodukas ir lėkštutė thumbup.gif

QUOTE(efauto @ 2009 10 28, 22:27)
as dar pridursiu pastabele naujai pradedanciom dekupazuoti, kol dar matote didele darbelio foto, aiskiai matyti visos rauksleles ir nelygumai, stai kodel reikia tarp lakavimo sluoksniu paslifuoti su svitriniu popieriumi smile.gif

Na, turbūt tik pradedant atleistinos tos raukšlės... (Nors šioje dėžutėje matau daugiau klaidų. Neišnaudota dėžutės forma, ant viršaus tas blyniukas ne į temą, nelygiai priklijuotas ir dar iš apačios nepadažyta, persimato pagrindo motyvas).
Ne visada, manau, švitrinis gali išspręsti tas bėdas. Aš pvz. klijuoju kol nei vienos nebūna, jei nesigauna, tai vėl iš naujo. Dabar dažniausiai iš pirmo karto pavyksta. Bet svarbu ir kokia servetėlė, būna tokių skystalų, kad doh.gif

QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 10 28, 23:48)
Pirma karta parodysiu ir as savus darbus  blush2.gif
Tik labai nebarkit ir nepeikit  rolleyes.gif

Puikūs darbeliai. Ypač suoliukas patiko. thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 10 29, 09:26)
..........ir geltona idekla reiktu is pirmos dezutes pakeisti kitu rolleyes.gif

Aš irgi apie tai pagalvojau, rudas gal visai nieko būtų thumbup.gif

QUOTE(simson @ 2009 10 29, 11:03)
Na o as vel su savo  ax.gif

Labai gražiai padengta ir spalvos thumbup.gif

Sobieska, dėžutė thumbup.gif ... Išpildymas nepriekaištingas... Vidus tiesiog fantastiškas... Tik nesuprantu ar ten ta moteriškė ant sniego fotely sedi... Vat tos baltos spalvytės nesuprantu... Kad ji tinka tai taip, nes kitaip būtų per niūrus vaizdas, bet vistik... Ai, nebūtina atsakinėt... čia aš garsiai pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 29, 15:15)

Sobieska, dėžutė  thumbup.gif  ... Išpildymas nepriekaištingas... Vidus tiesiog fantastiškas... Tik nesuprantu ar ten ta moteriškė ant sniego fotely sedi... Vat tos baltos spalvytės nesuprantu... Kad ji tinka tai taip, nes kitaip būtų per niūrus vaizdas, bet vistik... Ai, nebūtina atsakinėt... čia aš garsiai pagalvojau biggrin.gif

Aciu...saunu, kad uzklausei, smagu kai galiu atsakyti, o paaiskinimas lygtais butu logiskas...ten prozektoriu akinama sviesa isbalino grindini lotuliukas.gif ir sone matosi ju atspindys, vnz.viskas pagal plana, taip turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 29, 14:15)
efauto, puodukas ir lėkštutė thumbup.gif
Na, turbūt tik pradedant atleistinos tos raukšlės... (Nors šioje dėžutėje matau daugiau klaidų. Neišnaudota dėžutės forma, ant viršaus tas blyniukas ne į temą, nelygiai priklijuotas ir dar iš apačios nepadažyta, persimato pagrindo motyvas).
Ne visada, manau, švitrinis gali išspręsti tas bėdas. Aš pvz. klijuoju kol nei vienos nebūna, jei nesigauna, tai vėl iš naujo. Dabar dažniausiai iš pirmo karto pavyksta. Bet svarbu ir kokia servetėlė, būna tokių skystalų, kad doh.gif

dekoju tau 4u.gif
as apie kitas klaidas nieko nesakiau, nes jos individualios wink.gif siaip, kazkada kazkas klause, kodel reikia slifuoti tarp lakavimu.. ax.gif teisingai paminejai visas kitas klaideles 4u.gif ir man jau daznai pavyksta be rauksliu uzklijuoti ax.gif pernai dariau padekliukus kaledinius, tai viena servetele is penkto karto uzklijavau... labai plona buvo ir akies mirksniu suplysdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 10 29, 14:58)
Aciu...saunu, kad uzklausei, smagu kai galiu atsakyti, o paaiskinimas lygtais butu logiskas...ten prozektoriu akinama sviesa isbalino grindini lotuliukas.gif ir sone matosi ju atspindys, vnz.viskas pagal plana, taip turi buti mirksiukas.gif

thumbup.gif na, va, dabar jau man tinka, nes juk tokiam kontekste, svarbus siužetas. O rožė tai labai labai į temą... Sakyčiau, gerai išlaikei stilių, nes gangsteriai... vyrai juodais kostiumais... impozantiškos moterys... bla bla bla... Dėžutė pasakojanti istoriją bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Dekoju visoms kas mane pastebejot, nes po Sobieskos sedevru sunku pasirodyt, visos apzavetos Sobieskos sugebejimais mirksiukas.gif

Na o as autoriu nieko neklausineju, spaudinu paprastu spausdintuvu ant paprasto popieriaus. Jau melynoje dezuteje truputi praktikavaus spalvas maisyti ir tapyti ax.gif tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 10 29, 18:09)
4u.gif  Dekoju visoms kas mane pastebejot, nes po Sobieskos sedevru sunku pasirodyt, visos apzavetos Sobieskos sugebejimais  mirksiukas.gif

Na o as autoriu nieko neklausineju, spaudinu paprastu spausdintuvu ant paprasto popieriaus. Jau  melynoje dezuteje truputi praktikavaus spalvas maisyti ir tapyti  ax.gif  tai tiek  mirksiukas.gif

Nesikuklink mirksiukas.gif ... kaip tu manai kodel as tave pagyriau....matosi progresas...saunuole oro_buckis.gif

Balte
Va dabar tu jauti ta pati ka ir as jauciu, mes begame abi nuo tu paciu minciu... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 10 29, 17:30)
thumbup.gif na, va, dabar jau man tinka, nes juk tokiam kontekste, svarbus siužetas. O rožė tai labai labai į temą... Sakyčiau, gerai išlaikei stilių, nes gangsteriai... vyrai juodais kostiumais... impozantiškos moterys... bla bla bla... Dėžutė pasakojanti istoriją bigsmile.gif

Galiu test...mafija,Alkaponė, krikstatevis, Sicilija, rozes,kraujas, klastos moterys lotuliukas.gif ....tai jau juk istorija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 spalio 2009 - 17:30