alialeks - kokia sauni komodele
dekoju, sapniux
Efauto, nu kokia as zirafa...tik dabar iki manes daejo, kad cia ne seip siulei kavos isgert o cia TAVO DARBELIS
pati spupranti, esu SUZAVETA man tai jau aukstesnis pilotazas...cia jau rauksleliu nunislifuosi...reikia idealiai moketi
pati spupranti, esu SUZAVETA man tai jau aukstesnis pilotazas...cia jau rauksleliu nunislifuosi...reikia idealiai moketi
QUOTE(biriusa @ 2009 10 28, 23:16)
Efauto, nu kokia as zirafa...tik dabar iki manes daejo, kad cia ne seip siulei kavos isgert o cia TAVO DARBELIS
oj nu prajuokinai na, rauksleliu tai nera, tik konturas drebantis uzdetas
nuostabūs darbai...
Pirma karta parodysiu ir as savus darbus
Tik labai nebarkit ir nepeikit
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 10 28, 23:48)
labai grazus darbai bet negaliu nepaklausti: kur zirafos galva?
QUOTE(efauto @ 2009 10 29, 02:06)
labai grazus darbai bet negaliu nepaklausti: kur zirafos galva?
pritariu efauto , o gal cia mete intriga, zirafos galva kitoj laikrodzio puseje , o siaip darbeliai tikrai dailus
Tiesiogmamyte niugis pirma dezute vien motyvas grazuolis ,o laikrodis tai gerulis , zirafos galvos puoliau ieskoti, sakau gal pro kita puse ziuri gera intrigele
nu laikrodis žiūris labai liuks bet ta galva..............
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 10 29, 00:48)
Pirma karta parodysiu ir as savus darbus
Gražūs darbeliai , o dėl žirafos galvos, tai čia skonio reikalas, ne visiems gi patinka žirafos ... ypač iš veido
nu laikrodis žiūris labai liuks bet ta galva..............
..........ir geltona idekla reiktu is pirmos dezutes pakeisti kitu