Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

alialeks - kokia sauni komodele thumbup.gif
Atsakyti
dekoju, sapniux wink.gif
Atsakyti
Efauto, nu kokia as zirafa...tik dabar iki manes daejo, kad cia ne seip siulei kavos isgert o cia TAVO DARBELIS bigsmile.gif
pati spupranti, esu SUZAVETA man tai jau aukstesnis pilotazas...cia jau rauksleliu nunislifuosi...reikia idealiai moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 10 28, 23:16)
Efauto, nu kokia as zirafa...tik dabar iki manes daejo, kad cia ne seip siulei kavos isgert o cia TAVO DARBELIS  bigsmile.gif
pati spupranti, esu SUZAVETA man tai jau aukstesnis pilotazas...cia jau rauksleliu nunislifuosi...reikia idealiai moketi  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj biggrin.gif nu prajuokinai biggrin.gif na, rauksleliu tai nera, tik konturas drebantis uzdetas rolleyes.gif
Atsakyti
nuostabūs darbai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Austrija***: 28 spalio 2009 - 23:49
Pirma karta parodysiu ir as savus darbus blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Tik labai nebarkit ir nepeikit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 10 28, 23:48)
Tik labai nebarkit ir nepeikit

labai grazus darbai smile.gif bet negaliu nepaklausti: kur zirafos galva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 29, 02:06)
labai grazus darbai smile.gif bet negaliu nepaklausti: kur zirafos  galva? g.gif

pritariu efauto drinks_cheers.gif , o gal cia mete intriga, zirafos galva kitoj laikrodzio puseje rolleyes.gif , o siaip darbeliai tikrai dailus 4u.gif
Atsakyti
Tiesiogmamyte niugis pirma dezute vien motyvas grazuolis wub.gif thumbup.gif ,o laikrodis tai gerulis , zirafos galvos puoliau ieskoti, sakau gal pro kita puse ziuri lotuliukas.gif gera intrigele lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 29 spalio 2009 - 07:56
nu laikrodis žiūris labai liuks bet ta galva.............. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiesiogmamyte @ 2009 10 29, 00:48)
Pirma karta parodysiu ir as savus darbus  blush2.gif

Gražūs darbeliai thumbup.gif , o dėl žirafos galvos, tai čia skonio reikalas, ne visiems gi patinka žirafos ... ypač iš veido tongue.gif
Atsakyti

nu laikrodis žiūris labai liuks bet ta galva.............. ax.gif
..........ir geltona idekla reiktu is pirmos dezutes pakeisti kitu rolleyes.gif
Atsakyti