biriusa niugis grazus angeliukai
superEglius niugis dezutytes mazumas paprastume visas grazumas
aciukas kas brukstelejo apie mano leliu dezute jumi o soniukai ten nebeicuoti, o su pigmentu patamsinti
niu o cia manoji dezute, paprastute, ale vaistinele, gal minciu kam kils kaip prieki pagrazinti sonuose vien del to, kad rankeneles yra, tai kazkaip nieko netruksta, o va priekis tai...kazko prasosi
Vaistuku dezute
aistullka, labai grazu
Papildyta:
jau nebespeju girti aurelija grazi deze:) o gal pabandyk apatine dali nudazyti su sviesiai zaliu beicu
Papildyta:
jau nebespeju girti aurelija grazi deze:) o gal pabandyk apatine dali nudazyti su sviesiai zaliu beicu
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 28, 12:38)
nu bet jau nieko nepakeisi, dezute sese sekmingai maigia sunesioti net nesupratus ant ko ten guli ta dama su sijonu
manrods čia tik nuotrauka paslepia arba išryškina smulkmenas, realybėj greičiausiai tokie mažmožiai nelabai ir pastebimi
Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 10 28, 12:49)
...kazko prasosi
greičiausiai viena spalvyte nudažyčiau ir užtektų ( nuo nuotaikos priklausytų tik: arba tokia, kur natos yra, arba tokia pat žydra, kurios kur nekur galima ant dangčio rasti )
Vaistuku dezute
Labai simpatiska vaistinele ir man atrodo kad pakaktu sviesia spalva viena is tu kurios ant dangcio nudazyti
o kur gi laikysi deze, kad maziukas tavo nepasiektu man tai teko pirkti uzrakinama ... mazius mano visur pasiekia
[quote=Ingusia31,2009 10 28, 12:38]
Man tai nepriekaistingai, lediniai, svariai, skoningai tobula, ir nereik numenkinti darbelio del to kad ji mazytis, bet patikek matos kad kiekviena briaunele pazydrinta ir kad viskas kruopsciai derinta, nezinau ar cia seseliuota ar tokia servetele su paplaukimais bet ziurisi tai tikrai labai... Man tai tarytum ledukas kuri norisi paimti i ranka ir pajausti kaip tirpsta
oj.. kaip aciu uz toki grazu komentara,cia mano pirmas toks rimtesnis darbas,(nors ir mazas)su seseliavimu,ir fono tonavimu pirmiausiai.ir cia neservetele o dekupazo popieriaus elementas iskirptas.darbelio turejau biski Aciu dar karta
[quote=efauto,2009 10 28, 12:46]
maza paprasta dezute nebijok imtis didesniu darbeliu
[/quote]
maza paprasta ir pirma rimto plano sarase bus ir didesniu artimiausiu metu
Man tai nepriekaistingai, lediniai, svariai, skoningai tobula, ir nereik numenkinti darbelio del to kad ji mazytis, bet patikek matos kad kiekviena briaunele pazydrinta ir kad viskas kruopsciai derinta, nezinau ar cia seseliuota ar tokia servetele su paplaukimais bet ziurisi tai tikrai labai... Man tai tarytum ledukas kuri norisi paimti i ranka ir pajausti kaip tirpsta
oj.. kaip aciu uz toki grazu komentara,cia mano pirmas toks rimtesnis darbas,(nors ir mazas)su seseliavimu,ir fono tonavimu pirmiausiai.ir cia neservetele o dekupazo popieriaus elementas iskirptas.darbelio turejau biski Aciu dar karta
[quote=efauto,2009 10 28, 12:46]
maza paprasta dezute nebijok imtis didesniu darbeliu
[/quote]
maza paprasta ir pirma rimto plano sarase bus ir didesniu artimiausiu metu
QUOTE(sobieska @ 2009 10 27, 11:49)
Ziauriai netraukit per danti, tai mano pirmi bumbulai , iki Jennifer kaip iki menulio, bet...labai norejau pasigirti...
Aciu uz demesi...
Aciu uz demesi...
Pakvipo kaledomis Labai grazu
superEglius labai grazus, tvarkingas mazas darbelis, tiesiog grazu ir tiek
biriusia labai idomus skilimas ant dezutes soniuku, tikai neperkrautas, kruopstus darbelis (kuom sendinta)
aitullka labai sauni doc. dezute, tikrai nieko nei per daug nei per mazai
aurelija ma tikrai apatinei dalei truksta gyvumo, patarimu pridalino merginos, tai belieka tau issirinkti pati tinkamiausia varianta ir uzbaigti darbeli, sekmes
biriusia labai idomus skilimas ant dezutes soniuku, tikai neperkrautas, kruopstus darbelis (kuom sendinta)
aitullka labai sauni doc. dezute, tikrai nieko nei per daug nei per mazai
aurelija ma tikrai apatinei dalei truksta gyvumo, patarimu pridalino merginos, tai belieka tau issirinkti pati tinkamiausia varianta ir uzbaigti darbeli, sekmes
QUOTE(aistullka @ 2009 10 28, 11:46)
o as vakar supykau ant viso pasaulio ir ta proga nusidekupazinau sau dezute, ismetytiems stalciuje dokumentams... paprasta, kukli...
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 10 28, 11:49)
Vaistuku dezute
O aš jokiu būdu neslėpčiau dėžutės, nes medžio rievės tiesiog pasakiškos. Daryčiau, kaip sako kvartetas, arba atiderinusi spalvą - kokį trafareto raštuką uždėčiau (žydrą, kreminį ar žalsvą)...
Biriusa...2 sendinimo efektai vienoje dezuteje...
Aurelija -ma...as pasirasau uz sviesiai zalia spalvyte
SuperEglius...grazute dezute
Aurelija -ma...as pasirasau uz sviesiai zalia spalvyte
SuperEglius...grazute dezute
labai idomu.ar cia ne plokstele raityta? ir kokia mazdaug kaina butu
Papildyta:
ups,issiunciau i bendra foruma az naujokams atleistina
kreipiuosi i kaunietes auksarankes.darbai nuostabus domina viskas kas tinka i miegamaji,virtuve,svetaine,vonia.siulykite prasau i AZ.nes tik po remonto,dar baldus statom tai taip noriu pasipuost namus siomis grozybemis
Papildyta:
ups,issiunciau i bendra foruma az naujokams atleistina
kreipiuosi i kaunietes auksarankes.darbai nuostabus domina viskas kas tinka i miegamaji,virtuve,svetaine,vonia.siulykite prasau i AZ.nes tik po remonto,dar baldus statom tai taip noriu pasipuost namus siomis grozybemis
QUOTE(IRR @ 2009 10 23, 21:39)
labai labai grazus darbeliai
Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2009 10 27, 21:54)
Sveikutės
Senokai jau lankiausi čia tad nelabai mačiau jūsų darbelių, bet tikrai pažiūrėsiu
O dabar pasigirsiu savo darbeliu.
Senokai jau lankiausi čia tad nelabai mačiau jūsų darbelių, bet tikrai pažiūrėsiu
O dabar pasigirsiu savo darbeliu.
nerealiai