Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Audra B
Labai graži dežutė ir skilimas wub.gif wub.gif wub.gif
O čia spausdintas pavaiksliukas , ar koks popierius mirksiukas.gif
labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2009 10 28, 08:26)
Audra B
Labai graži dežutė ir skilimas wub.gif  wub.gif  wub.gif
O čia spausdintas pavaiksliukas , ar koks popierius mirksiukas.gif
labai labai wub.gif  wub.gif  wub.gif

mamučiukas čia naudotas dekupazinis popierius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 10 27, 18:38)
Simson, saunule  thumbup.gif  labai jau pastebejau turi fantazijos panaudoti idomius daikciukus dekoravimui  tongue.gif  jei dar ta metalo spalvos kontura pacioje ir virsuje uzdazytum, niekas net nesuperastu kas cia  mirksiukas.gif  galetum kaip efauto paskelbti konkursa, kas atspes kas tai per daiktas  biggrin.gif

Manirgi patiko dėžutė. Ir priešingai man tas kontūriukas labai į temą. smile.gif

QUOTE(Elzė @ 2009 10 27, 20:32)
Gal kuri kauniete turi servetele su drugeliais atlieka ir nori mainyti ar parduoti  ax.gif

Turiu visą pakutį, dovanoju, tik nežinau ar tiks/patiks. Servetėlių temoje aš įdėjus. Tokie rožiniai drugeliai. Galiu nors ir visą atiduoti, nes kiek man rekėjo, tiek panaudojau, dabar tik vietą užima.

Ai, ko dar aš nepagyriau, bet labai patiko, tai Aurelijos dėžutė, tas motyvas labai įdomus ir beicuota labai gražiai. O gal ten ir ne beicas? g.gif
Audra, labai gražu, atrodo kaip paveiksliukas pirmoje nuotraukoje, o paskui pasimato, kad tai dėžutė. Vidus gražiai žiūrisi. thumbup.gif
Kvartetas, ir man tavo dėžutė patiko ir vidus, bei apačia taipogi thumbup.gif
Jennifer, na, gražu, suderinta. thumbup.gif Tik norisi didesnių nuotraukyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 10 27, 21:54)
Sveikutės
Senokai jau lankiausi čia tad nelabai mačiau jūsų darbelių, bet tikrai pažiūrėsiu  rolleyes.gif
O dabar pasigirsiu savo darbeliu. blush2.gif
[

Labai graži dėžutė thumbup.gif Ir šonai nuotraukoje atrodo kaip odiniai, gražu...
Atsakyti
laba diena.as cia pirma karteli uzsukau..vajei vajei kiek man dar mokytis!
Svaičiojimų dežutė žiedeliui
user posted image
Atsakyti
AudraB labai grazi dezute, man toks stilius laai aptinka wub.gif ir sonai tikrai labai ispudingi...reiks paieskot sio sendintojo rolleyes.gif

na idedu ir as dar viena darbeli...dar keli lako sluoksniai laukia doh.gif
ANGELAI
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 27, 16:41)
nzn aisku nesimokinau jokiu spec mokslu gal ir tavo tiesa, o gal ir ne. bet as irgi kai ziuriu i sita arbatine matau visuma, o ne tik virsu. radau ir tavo darbely kuris nusileidzia ant dezutes soniuko. taip iseitu, kad ziurint is virsaus i dangteli moters kunas nupjautas smile.gif . bet man ir jame viskas gerai ziurisi kompozicijos atzvilgiu ir niekas uz akies nekliuva. aciu jau atrodo klijuojant servetele tikrai atkaliau ranka thumbup.gif .

Kvartetai tu pateikei ypatingai gera pavyzdi, nes butent sita dezute as labai seniai esu padarius ir ties ja ilgai dirbau todel kad realiai cia tik virsutine dalis yra klijuota o visa kita (apatine dalis ir sonai) yra mano pritapyti. Tau nieks neuzkliuva uz akiu todel kad tiesiog nepastebejai bet realiai paziurek cia erdve kaip tik isnaudota (bent jau stengiaus). Pianino horizontali dalis (dangtis) pereina i vertikalia dali (pianino sona) kaip tik per dangtelio kampa pati. O moters kunas nenupjautas tik jos suknele iseina ant triju dezutes sonu, nes ji be galo pusta, o karoliai ant dangcio nupiesti pabire, bet ant pianino sono jie tarytum kritime...

VA cia tas pats paveiksliukas jau tiesiog plokstumoje ir nera cia jokiu erdviniu deliojimu (isskyrus vel byrancius karolius smile.gif ) tiesiog blynas ir tiek http://public.fotki....picture360.html

bet realiai tai kievieno reikalas kaip kas ka mato ar supranta, bent man nepriimtini begalviai vaizdai arba nukapotos galunes ar per briauna nutrukes vaizdas...
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2009 10 27, 19:32)
rolleyes.gif  Kadangi neturiu medinuku, tai labai gera praktika dekoruoti ant visko kas po ranka pakliuna, po savaitgalio radau tuscia dezute nuo cipsu tai stai ka padariau  ax.gif

Labai grazu, ekspresyvu ir va as net zinociau iskart kur toki daikteli panaudot (iskart susideciau visas sukas ir sepecius biggrin.gif ) tikrai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2009 10 28, 12:06)

Simpatiška dėžutė, taip ir toliau laikyk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2009 10 28, 12:08)
AudraB labai grazi dezute, man toks stilius laai aptinka  wub.gif ir sonai tikrai labai ispudingi...reiks paieskot sio sendintojo  rolleyes.gif

Labai tvarkinga atrodo, gal tik kiek niuroka, bet čia jau skonio reiklas 4u.gif
Atsakyti
maniausi, kad čia fortepijonas smile.gif Jei nekreipt dėmesio į smulkmenas, tais tarp fortepijono ir sijono itin ryški riba, kuri atkreipia dėmesį į neteisingą instrumento formą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2009 10 28, 12:06)

Man tai nepriekaistingai, lediniai, svariai, skoningai tobula, ir nereik numenkinti darbelio del to kad ji mazytis, bet patikek matos kad kiekviena briaunele pazydrinta ir kad viskas kruopsciai derinta, nezinau ar cia seseliuota ar tokia servetele su paplaukimais bet ziurisi tai tikrai labai... Man tai tarytum ledukas kuri norisi paimti i ranka ir pajausti kaip tirpsta wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 28, 12:30)
maniausi, kad čia fortepijonas  smile.gif Jei nekreipt dėmesio į smulkmenas, tais tarp fortepijono ir sijono itin ryški riba, kuri atkreipia dėmesį į neteisingą instrumento formą  4u.gif

lotuliukas.gif ***** buvau isitikinus kad fortepionas yra tas daiktas kur dangtis buna pakeltas ant kojos (atrama kazkokia danciui) ir visada buna atidarytas g.gif ot daba jei cia tikrai fortepionas tai as zinau kad jam nupiesiau pianino kojas doh.gif nes fortepionas turi didesne erdve po apacia o pianinas iskart keliais remiesi i sona g.gif ir dabar gerai pagalvojus juk pianinas neturi dangcio ir jis zymiai siauresnio virsaus doh.gif doh.gif doh.gif nu va ka reiskia kai muzikos mokykla lankei tik tris mensius doh.gif nu bet jau nieko nepakeisi, dezute sese sekmingai maigia sunesioti net nesupratus ant ko ten guli ta dama su sijonu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 28 spalio 2009 - 11:43
o as vakar supykau ant viso pasaulio ir ta proga nusidekupazinau sau dezute, ismetytiems stalciuje dokumentams... paprasta, kukli... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Lachese, ideja tai super 4u.gif 4u.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 10 27, 10:25)
o cia mano dezute

grazu 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 10 27, 11:49)
Ziauriai netraukit per danti, tai mano pirmi bumbulai

man pats graziausias su nykstuku ax.gif labai sauniai ziurisi laseliai 4u.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 10 27, 13:49)
nauja arbatine-uzsakymukas 4u.gif

man patiko 4u.gif ir vidus labai tvarkingas wink.gif

QUOTE(simson @ 2009 10 27, 18:32)
radau tuscia dezute nuo cipsu

thumbup.gif

QUOTE(AudraB @ 2009 10 27, 20:54)
dabar pasigirsiu savo darbeliu.

wub.gif labai grazi dezute 4u.gif

QUOTE(superEglius @ 2009 10 28, 11:06)

maza paprasta dezute wink.gif nebijok imtis didesniu darbeliu 4u.gif

QUOTE(biriusa @ 2009 10 28, 11:08)

kazkaip nera komentaru smile.gif ir prikibti neturiu prie ko biggrin.gif tiesiog paprasta grazi dezute 4u.gif 4u.gif
Atsakyti