nauja arbatine-uzsakymukas
rodau kaip manieji remeliai isipaise vaiku kambaryje. tik stiklas gadina visa vaizda fotkinimui, sviesa krenta arba as matausi su fotiku .
o sitas remlis irgi turetu atsidurti pire antrojo, tik mb nepakabina. reikes imtis grieztesnio tono .
o sitas remlis irgi turetu atsidurti pire antrojo, tik mb nepakabina. reikes imtis grieztesnio tono .
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 27, 14:49)
Atejai su su sia nuostabia dezute ir...nukonkuravai mano burbulus ...Super dezute,
Dziuga, aciu ...ideja ir buvo sudaryt laselius/ledukus
Adatiene...bumbuluose serveteles...kazin ar popierius graziai pasitalpintu
Dar kartelis aciu mano bumbulu fanems
Sobieska, Tavo burbulai superiniai
Balte, ačiū už info. Bandysiu ir aš ten prisibelst
Balte, ačiū už info. Bandysiu ir aš ten prisibelst
O askritikuociau arbatine del erdvinio isplanavimo. Man nepriimtina kad arbatinukas ziurint is virsaus butu be apatines dalies ir matytusi puodelio virsutinis krastas .Kurybinio proceso metu reiktu tokius dalykus apgalvoti kad ziuretusi graziai o ne tik svariai uzklijuoti servetele
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 10 27, 15:54)
O askritikuociau arbatine del erdvinio isplanavimo. Man nepriimtina kad arbatinukas ziurint is virsaus butu be apatines dalies ir matytusi puodelio virsutinis krastas .Kurybinio proceso metu reiktu tokius dalykus apgalvoti kad ziuretusi graziai o ne tik svariai uzklijuoti servetele
kvartetas man patinka tavo dezute kas liecia kompozicija manau ji cia visai vietoj,kur kas geriau,kad arbatinukas uzeina ant dezutes sonu,o ne lieka vienas ant dangtelio ir jo dugnas bei virsus lieciasi su dezutes krastais,tada tikrai butu kompozicine klaida,dabar ji igauna daugiau erdvini vaizda,plius dezute turinis daiktas,matai visuma,o ne atskiras detales,sona virsu ir t.t.t,na cia mano nuomone
nzn aisku nesimokinau jokiu spec mokslu gal ir tavo tiesa, o gal ir ne. bet as irgi kai ziuriu i sita arbatine matau visuma, o ne tik virsu. radau ir tavo darbely kuris nusileidzia ant dezutes soniuko. taip iseitu, kad ziurint is virsaus i dangteli moters kunas nupjautas . bet man ir jame viskas gerai ziurisi kompozicijos atzvilgiu ir niekas uz akies nekliuva. aciu jau atrodo klijuojant servetele tikrai atkaliau ranka .
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 27, 16:41)
aciu jau atrodo klijuojant servetele tikrai atkaliau ranka .
Tikrai,kad atkaliai rankele...as prie visumos prikibt negaliu, man erdviniai viskas ispildyta...Ingusia31, nu dar karteli uzmesk akele
Nu Sobieska sakyk ar yra kas nors ko nemoki ? tikriausiai sekancios bus zzvakes bet irgi tokios jau kad nebus prie ko prikibti super burbulai
Kvarteto dezute larbatai patiko ir kompozicija tikrai vykusi....galu gale i daiktus ziurime irgi ne tik is virsaus...o i sia dezute savininkas ziures sedint prie stalo irduse jam slidys aromatinga arbata, o aki sildys si dezute
Kvarteto dezute larbatai patiko ir kompozicija tikrai vykusi....galu gale i daiktus ziurime irgi ne tik is virsaus...o i sia dezute savininkas ziures sedint prie stalo irduse jam slidys aromatinga arbata, o aki sildys si dezute
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 27, 14:49)
[img]nauja arbatine-uzsakymukas
Ojoj koks grožis Iš kur pas jus tiek talento ir kantrybės Na bet kaip taip galima užklijuoti lygiai servetėles, man taip nesigauna
Labas vakars, na ir groziu uzderejo ir kalediniu ir visokiu
Sobieska kaip visad jusu burbulai labai garzus ir Baltes dezutes man labai patiko ir daugybe kitu darbeliu
man arbatine irgilabai garzi bet vat kaip taip lygiai servetele uzklijuot cia man dar rebusas reik i pajuri i kursus vaziuot nes taip graziai as be zado
Sobieska kaip visad jusu burbulai labai garzus ir Baltes dezutes man labai patiko ir daugybe kitu darbeliu
man arbatine irgilabai garzi bet vat kaip taip lygiai servetele uzklijuot cia man dar rebusas reik i pajuri i kursus vaziuot nes taip graziai as be zado