Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(grite @ 2009 10 23, 20:49)
efauto irgi nesnaudžia kalėdom ruošiasi thumbup.gif

QUOTE(lebut @ 2009 10 23, 20:56)
Efauto smagi žakė ir šerkšnas labai tinka jai smile.gif

dekoju jum 4u.gif 4u.gif o kaip gi seneliai nes dovanas, jei nebus sniego, tai ir sniego biski uzdejau wink.gif cia mano pirma dekoruota zvake blush2.gif kazkaip lengvai ejosi, tai sakau, pridekoruosiu visiem siemet zvakiu Kaledu proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 10 23, 20:56)
Jennifer burbulai ir lempa nuostabu  thumbup.gif  thumbup.gif o tas burbulas su angelu labai didelis turėtų būti  g.gif

Lebut, nesimato antrojo burbulo g.gif
Tas burbulas tokio pat dydžio kaip ir visi kiti, didieji, skersmuo 14cm.
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 23, 22:12)
Lebut, nesimato antrojo burbulo  g.gif
Tas burbulas tokio pat dydžio kaip ir visi kiti, didieji, skersmuo 14cm.

Jau sukėliau, turėtų matytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 23, 21:03)
dekoju jum 4u.gif  4u.gif  o kaip gi seneliai nes dovanas, jei nebus sniego, tai ir sniego biski uzdejau wink.gif cia mano pirma dekoruota zvake blush2.gif kazkaip lengvai ejosi, tai sakau, pridekoruosiu visiem siemet zvakiu Kaledu proga  biggrin.gif

kaip įdomu žiūrėti kas ką dovanos Kalėdoms thumbup.gif Aš nusprendžiau visiems burbulus, efauto žvakes, kas dar ką?
lebut, tas trečias burbulas, baltas, tai kažkas nerealaus, fantastiškas... wub.gif
Kaip toje reklamoje, įsimylėjau, tu? aš, tu? aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 23 spalio 2009 - 21:19
lebut, pats graziausiais juodas burbulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 23, 22:14)
kaip įdomu žiūrėti kas ką dovanos Kalėdoms  thumbup.gif  Aš nusprendžiau visiems burbulus, efauto žvakes, kas dar ką?
lebut, tas trečias burbulas, baltas, tai kažkas nerealaus, fantastiškas...  wub.gif
Kaip toje reklamoje, įsimylėjau, tu? aš, tu? aš  lotuliukas.gif

Dėkui labai labai wub.gif
Kaip toje reklamoje lotuliukas.gif
Ir aš burbulus šiemet nusprendžiau dovanoti
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2009 10 23, 22:31)
lebut, pats graziausiais juodas burbulas smile.gif

Dėkui ax.gif
Šitas burbulas pačios dailintas, jokios servetelės, jokio popierėlio, tik dažai ir teptukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lebut: 23 spalio 2009 - 21:51
QUOTE(lebut @ 2009 10 23, 21:49)
Dėkui  ax.gif
Šitas burbulas pačios dailintas, jokios servetelės, jokio popierėlio, tik dažai ir teptukas

ir kam tada tau tie popieriukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 23, 22:55)
ir kam tada tau tie popieriukai?  g.gif

Čia pirmas blynas buvo pabandymui smile.gif
Atsakyti

L.M.A., sauniai padirbejai 4u.gif
[/quote]

QUOTE(baltė @ 2009 10 23, 17:16)
L.M.A. na, fantastika bigsmile.gif , kiek daug visokių grožių. Net nesitiki, kad tai pirmi blynai.

L.M.A.
jei cia tik tavo darbeliu pradzia - tai kas veliau bus???? Jau pagalves rusotis, kad "apsivozusios" nesusitrenktume krisdamos?  mirksiukas.gif

Mergina, turi talentuka siam menui (itariu ir ne vien siam)  thumbup.gif

L.M.A - darbai labai grazus, kaip prtadzia tai tiesiog ispudinga!

Didziulis jums visoms aciu! Toks paskatinimas, kai kas nors ivertina, o ypac kai man tik pradzia yahoo.gif Pakilau kaip ant sparnu biggrin.gif
Nuotaikinga, nu prajuokinai! thumbup.gif
Lauksiu ir kritikos mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
nenervuokit su tais savo burbulai, o tai reiks lėkt pirkt lotuliukas.gif pavydas sujamė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 10 24, 07:06)
nenervuokit su tais savo burbulai, o tai reiks lėkt pirkt  lotuliukas.gif  pavydas sujamė  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif galim atsiųst tongue.gif
Atsakyti
as preitais metais pora zvakiu dariau. tik dar apie dekupaza dideli 0 ziniu turejau doh.gif . tai biski kliuka gavosi blush2.gif . o siemet dar nesugalvojau ka dovanot smile.gif .

IRR labai labai patiko. ir burbulai nuostabus abieju mergaiciu. as ju dar nedarius esu. todel turiu klausimuka jus klijuojat is vidaus, o sniegeli jau ant virsaus? ar viskas daroma isores pusej?
Atsakyti