QUOTE(sobieska @ 2009 10 27, 11:57)
Aciu ...mazius bede pirstuku i kaciukus...tai ju lemtis jau kaip ir aiski-i darzeli
Kaip smagu, turėtų gražiai darželius puošti tokie darbeliai
O gal gali bent trumpai parašyti kaip darei, labai pati norėčiau bent pabandyt
Ir kaip padarei tuos lašelius?
Nu Sobieska tik nesimaivyk zinai pati kad tie su elniais nuostabiai subtilus ir be konkurencijos su bet kuom o kaciukai tiesiog maloniai nuteikia gomuri (netiesiogine prasme aisku)
Zinai mano dukros dabar megstamiausias pasakymas: pirk tris ceburekus ir surink kaciuka tai tavo kaciukai tikrai ne is tos operos
Zinai mano dukros dabar megstamiausias pasakymas: pirk tris ceburekus ir surink kaciuka tai tavo kaciukai tikrai ne is tos operos
sveikos, darbstuoles.
kol perskaiciau, perziurejau viska, tai ir akys apraibi nuo grozybiu.
Lebut, Raindrop, Efaut, Jennifer, Sobiesta, IRR, Kirameki, Ievauzk, Sapniux, Balte, ir ko dar nepaminejau visoms po Labai garzus visu darbeliai
turiu klausimeli o kaip prie dezutes priklijuoti juostele su kaspineliu.
kol perskaiciau, perziurejau viska, tai ir akys apraibi nuo grozybiu.
Lebut, Raindrop, Efaut, Jennifer, Sobiesta, IRR, Kirameki, Ievauzk, Sapniux, Balte, ir ko dar nepaminejau visoms po Labai garzus visu darbeliai
turiu klausimeli o kaip prie dezutes priklijuoti juostele su kaspineliu.
Sudejau kopustus i puoda, tai galiu patauzyt ir...na kaip jus nematot, kad ten su elniukais yra PŪGA ...aciu jei patiko, nepyksiu, jei kam ir nepatiks...o lasiukai, juk ir pernai rodziau, beje galiu pakartoti, paciai smagu atsiminti
Baltas sniegas-tai yra dazyti karstu kliju pedsakas, laseliukai taip pat, tik be dazu...viskas, isdaviau paslapti, atemet is manes duona, tskant
Baltas sniegas-tai yra dazyti karstu kliju pedsakas, laseliukai taip pat, tik be dazu...viskas, isdaviau paslapti, atemet is manes duona, tskant
sobieska aciukas, cia tau o tu cia pavarei su burbuliais
QUOTE(sobieska @ 2009 10 27, 12:49)
Ziauriai netraukit per danti, tai mano pirmi bumbulai , iki Jennifer kaip iki menulio, bet...labai norejau pasigirti...
labai labai gražu
QUOTE(sobieska @ 2009 10 27, 14:30)
Sudejau kopustus i puoda, tai galiu patauzyt ir...na kaip jus nematot, kad ten su elniukais yra PŪGA ...aciu jei patiko, nepyksiu, jei kam ir nepatiks...o lasiukai, juk ir pernai rodziau, beje galiu pakartoti, paciai smagu atsiminti
kokiu ideju pilna sobieska man tie burbulai pasakiski, ypac tas su elniukais
Aurelija ma labai idomi dezele
Lahese nera zodziu ekspresyvumu kvepuojanti dezute
Aciu ingusiai uz komentara mano arbatinei, o del vidaus dar bus padirbeta
QUOTE(sobieska @ 2009 10 27, 12:49)
Ziauriai netraukit per danti, tai mano pirmi bumbulai , iki Jennifer kaip iki menulio, bet...labai norejau pasigirti...
labai labai gražu
Labai patiko aurelija ma dezute, super ir Sobieskos bumbulai nerealus, labai laseliai tie pagyvina, kaip sustinge ledukai
O man siandien ziauriai kaire ranka tirpsta, beveik negaliu dirbt, o reik 2 piesinius padaryt staigiai nesiseka.
O man siandien ziauriai kaire ranka tirpsta, beveik negaliu dirbt, o reik 2 piesinius padaryt staigiai nesiseka.
[quote=sobieska,2009 10 27, 13:49]
Nuostabūs burbulai , kiekvienas savaip gražus , net nežinočiau kurį išsirinkti jeigu reikėtu.
O sakykit iš kur tokių gražių paveikslėlių imate?
Nuostabūs burbulai , kiekvienas savaip gražus , net nežinočiau kurį išsirinkti jeigu reikėtu.
O sakykit iš kur tokių gražių paveikslėlių imate?
QUOTE(gugu @ 2009 10 27, 08:10)
Tai kaip suprantu, jau Tau pavyko priversti servetėlę nepermirkti dažant iš apačios
blogai parašiau, ten ant kartono baltai dažyta, ne ant servetėlės
QUOTE(grite @ 2009 10 27, 09:06)
ačiū visoms, necituosiu visų postų, bet niekas, deja, neįžvelgė tikrosios mano minties laikant rankose šita dėžutė labai primena saldainių dėželę.
nors tai labai asmeniška... keliais žodžiais daugiau mano dienoraštyje.
O pavadinimas pagal spektaklį
http://www.dramostea...iliaus-moteris/