balte tavo paskutines dezute,ypac uzerk akis
lachese ta cesnakine man,net noris copy paste pasidaryt
QUOTE(Midnattssola @ 2009 10 27, 00:00)
labas vakaras
noriu jums pasirodyti su savo pirmaisiais rimtesniais darbeliais
brolis sumeistravo mamai zema staliuka prie lovos, o as nudekupazinau dar priderinau lekstute norejau isbandyti atvirkstini dekupaza labai laukiu jusu kritikos, nes man dar daug mokytis
atsiprasau uz rasta, bet kompas neleidzia LT isijungti...
Papildyta:
oi, atsiprasau uz tokius dydzius..... dar teks pasimokyti kelti nuotraukytes cia mano pirmas bandymas...
Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !
noriu jums pasirodyti su savo pirmaisiais rimtesniais darbeliais
brolis sumeistravo mamai zema staliuka prie lovos, o as nudekupazinau dar priderinau lekstute norejau isbandyti atvirkstini dekupaza labai laukiu jusu kritikos, nes man dar daug mokytis
atsiprasau uz rasta, bet kompas neleidzia LT isijungti...
Papildyta:
oi, atsiprasau uz tokius dydzius..... dar teks pasimokyti kelti nuotraukytes cia mano pirmas bandymas...
Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !
bandau įkelti mažesnes foto, bet paspaudus jos pasididina
labai laukiu jūsų pastabų ir komentarų
Turiu nuo saves pasakyti aciu Ingusiai31 uz gera zodi ir labai noriu pagirt Aurelija-ma...man dezute patiko Lekiu damusinet banaliu burbulu
Ingusia, ačiū už gerą žodelį... Malonu
Jei jau lauki, tai...
Mano manymu, staliukas geriau atrodytų, jei būtų visiškai nudažytas (t.y. nepaliekant natūralaus medžio kojelių). Tiesiog dabar atrodo nebaigtas. Aguonos labai gražios, pasendinimas irgi visai gerai atrodo, tik kotelius geriau daryti nuo briaunos, ne tik paviršiuje, bet ir ant staliuko šonų. Ir truputėlį lyg per daug gėlyčių (kompoziciškai perkrauta). Viskas, ką pasakiau, tikrai gali būti pataisyta: tereikia pripiešti truputį kotelius ir nudažyti visą staliuką.
O apie lėkštes, tai net nežinau... Nesu lėkščių, butelių ir vazų gerbėja, todėl geriau ir nekomentuosiu. Na, nebent galiu tik pasakyti, kad sendinimas negažiai (nešvariai) įtrintas ir kompozicija banaloka (viena kryptimi suguldytos gėlės, o man regis būtų geriau kažkaip jas pamėtyti...)
QUOTE(Midnattssola @ 2009 10 27, 10:04)
bandau įkelti mažesnes foto, bet paspaudus jos pasididina
Jei jau lauki, tai...
Mano manymu, staliukas geriau atrodytų, jei būtų visiškai nudažytas (t.y. nepaliekant natūralaus medžio kojelių). Tiesiog dabar atrodo nebaigtas. Aguonos labai gražios, pasendinimas irgi visai gerai atrodo, tik kotelius geriau daryti nuo briaunos, ne tik paviršiuje, bet ir ant staliuko šonų. Ir truputėlį lyg per daug gėlyčių (kompoziciškai perkrauta). Viskas, ką pasakiau, tikrai gali būti pataisyta: tereikia pripiešti truputį kotelius ir nudažyti visą staliuką.
O apie lėkštes, tai net nežinau... Nesu lėkščių, butelių ir vazų gerbėja, todėl geriau ir nekomentuosiu. Na, nebent galiu tik pasakyti, kad sendinimas negažiai (nešvariai) įtrintas ir kompozicija banaloka (viena kryptimi suguldytos gėlės, o man regis būtų geriau kažkaip jas pamėtyti...)
QUOTE(sobieska @ 2009 10 26, 14:37)
Dar vienas pavyzdukas, kad drasiau butu
Ojoj kaip gražu
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 23:05)
Pasirodau ir aš truputuką...
Dėžutė "Užmerk akis", kuri man pačiai labai patinka :/7752688/DezuteUzmerkakis.jpg]Dėžutė[/url]
Kita dėžutė dar be pavadinimo, ji daryta pagal užsakymuką, tik truputį nebaigta...[
Dėžutė "Užmerk akis", kuri man pačiai labai patinka :/7752688/DezuteUzmerkakis.jpg]Dėžutė[/url]
Kita dėžutė dar be pavadinimo, ji daryta pagal užsakymuką, tik truputį nebaigta...[
Kokios gražios dėžutės labai tvarkingai padarytos atrodo ypač man patiko pirmosios nudažymas - toks švelnus
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 27, 02:23)
taip elgiasi rudens stiliaus moteris...
Wau super idėja
balte ačiū už pastabas mama norėjo, kad kojelės būtų medžio spalvos, tai aš su ja ir nesiginčijau o dėl lėkštutės, tai tikrai dar reikia padirbėti ir daugiau eksperimentų padaryti
Balte labai grazios dezutes. Ir avataras labai grazus
Ziauriai netraukit per danti, tai mano pirmi bumbulai , iki Jennifer kaip iki menulio, bet...labai norejau pasigirti...
Aciu uz demesi...
Aciu uz demesi...
QUOTE(sobieska @ 2009 10 27, 11:49)
Ziauriai netraukit per danti, tai mano pirmi bumbulai , iki Jennifer kaip iki menulio, bet...labai norejau pasigirti...
Labai labai gražu , va man tai dar pasvajot iki tavęs
Kiekvieno skoniui - ir su nykštukais ir su kačiukais ir su elniais, labai labai gražu
šaunuolė
QUOTE(Aduka @ 2009 10 27, 12:53)
Labai labai gražu , va man tai dar pasvajot iki tavęs
Kiekvieno skoniui - ir su nykštukais ir su kačiukais ir su elniais, labai labai gražu
šaunuolė
šaunuolė
Aciu ...mazius bede pirstuku i kaciukus...tai ju lemtis jau kaip ir aiski-i darzeli