Nu as cia siandien ne su ta koja is lovos islipau

tai perziurejus paskutiniu dienu derliu ka jorejau pasakyti
Sobieska-pastebejau trupuciuka (tikiu kad ne tendencija) kad tavo uzsakoviu labai subtilus skonis ir tavo kruopstumas duota labai geru rezultatu (kalbu apie senesne arbatine su pauskteliais ir drugeliais ir paskutiniaja su zylutem ir ziedeliais)
Jenifer nesupyk bet remelis man pasirode perkrautas (galbut servetele ir grazi bet mazame plote sutelkti tiek daug skirtingu spalvu ir vaizdu gelyciu kazkaip labai apsunkina vaizda o dar juk nuotrauka nores i save demesi atkreipti....)
Vat arbatine su ta pacia servetka jau ziurisi visai kitaip (tik aisku vidus tos dezeles dar prasosi darbelio ideti)
Laikrodukas irgi nelabai patiko, deta viena geltona spalva, ant jo serveteles motyvas kuris tiesiog paskendo tame geltonume ir plius dar tie skilimai isiterpe keistai ir visai be reikalo. Geriau man patiktu jei servetele isilietu sava naturalia spalva ir i ta geltonuma isilietu per seseliavima ar pritapyma. Tu sendinimu ypac tokiu ryskiu isvis nereikia. Nu zodziu perdaug nederanciu kartu dalyku kruvoje.
Jenifer tavo tamsesne dezute nu man irgi uzkliuvo kazkaip. Labai grazus beicas, gelytes ne mano skonio ir vel jos visos skirtingas spalvas inesa skirtinguose sonuose. Mintis su tuo ryziniu popieriumi labai labai idomi ir verta demesio bet sitoje kompozicijoje jis per baltas. Tokio baltumo jis tiktu prie sviesu atspalviu dezutes bet cia kazkaip per ryskiai krenta i akis (as gal buciau ji nurudinus kokiu kalio permaganatu ar kaip

) bet cia tik mano asmenine nuomone kuri nera niekam kitam persama

cia tik pamastymas
Balte dezute su paveiksliuku tikrai labai grazi bet didziausia pliusa deciau ne uz spausdinta paveiksliuka bet uz labai gerus tapybos igudzius
Lachese nu is taves tai tikrai nesitikejau tokio darbelio bet veliau supratau kad tiesiog ruosies sventems