Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Laba vakareli smile.gif na jus ir plepukes,siandien jau visko neskaitysiu,,bet ryt butinai ax.gif darbeliai nauji nuostabus thumbup.gif o as ka tik parlekiau po nuostabaus spektaklio,kuriuo likau labai suzaveta blush2.gif wub.gif
Atsakyti
nu jus duodat su tokiais groziais! bigsmile.gif lavinat skoni, saunuoles!
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2009 10 26, 19:47)
Vat koki laikroduka sau pasidariau...

man kazkaip nesiziuri skaiciukai su tuo motyvu rolleyes.gif 4u.gif

QUOTE(*Nolla* @ 2009 10 26, 20:18)
cia dovana mano pirsliui

grazi dezute mirksiukas.gif

QUOTE(Jennifer @ 2009 10 26, 21:12)
Rodau savo paskutinę labai ilgai darytą arbatinę.

labai gerai uzdejai ta ryzini popieriu smile.gif dezute thumbup.gif

QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 22:05)
Pasirodau ir aš truputuką... smile.gif
Dėžutė "Užmerk akis"...
Kita dėžutė dar be pavadinimo...

pirmoji, tai pasakiska wub.gif wub.gif
antroji, man irgi labai patiko smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
lebut, traukiu seniai pradėtus ir nebaigtus darbelius dienos šviesą. Ji beicuota vyšnios spalva mirksiukas.gif šita ilgai kankinta dėželė, man baisiai tas ale stiklas nesižiūrėjo, dar šiek tiek pabraižytas buvo, tad uždėjau ryžiuką, jis su aukso kruopelėm tokiom, čia nesimato normaliai verysad.gif Bet matau, kad ne man vienai tai tiko ir patiko, ačiū mergaitės, kas pastebėjote ax.gif
balte, tavo pirmoji dėželė tai tikrai kažkas nerealaus, superinė thumbup.gif
Atsakyti
taip elgiasi rudens stiliaus moteris...

user posted image

juoda kartoninė dėžutė, po apačia padažyta, klijuota servetėlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 27 spalio 2009 - 01:26
Balte, "užmerk akis"- tikra sapnų dėžutė. Visokeriopai

Lachese- net česnakų kvapą pajutau - ryški ir motyvu, ir spalviniu sprendimu

Jennifer - man patiko tavo idėja stikliuką paversti šerkšnu.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 27, 01:11)
Ant plono popieriaus (reklamos agentūroje).

Prisidedu prie visų aikčiojimų bigsmile.gif Pirmoji dėžutė labai miela. Bet man ir antroji patinka- tokia švelni ir tvarkinga ji trodo 4u.gif 4u.gif
Bet išduokit, kur Kaune Jus priima reklamos agentūra atsispausdinti paveikslėlius g.gif

Lachese[B], simpatiška česnakinė 4u.gif Tai kaip suprantu, jau Tau pavyko priversti servetėlę nepermirkti dažant iš apačios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugu: 27 spalio 2009 - 08:13
Nepastebėt Balte ,tavo dėžutės tiesiog neįmanoma blink.gif Nu tikrai nereali thumbup.gif Man tai spalvų gama wub.gif Vienu žodžiu imk balioniukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lachesė tai praktiška moterytė matosi thumbup.gif
Atsakyti
Jeniffer,kaip man šios arbatinės nepatikdavo su stiklu,tai dabar,kai pamačiau tavo padarytą,apsąlo mano širdis wub.gif wub.gif Puikiai padirbėjai,labai gražiai,tas ryžinis atrodo,ant stiklo wub.gif 4u.gif

Kur jus perkat ryžinį vienspalvi popierių,kiek žiurejau internetinėse parduoruvėse,tai arba spalva negraži,arba visai nėra,o ypač balto g.gif gal yra pardė,kurios dar nežinau internete g.gif

Lachese,
jau česnakam dezelė bigsmile.gif superinė 4u.gif

Dirbat merginos visos išsijuosę,tiesiog nepakartojama wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius žodelius 4u.gif

O dėželė česnakam... Tikrai labai įdomiai atrodo bigsmile.gif . Dėl pasirinkto spalvų ir motyvo derinio thumbup.gif Niekad nebūčiau sugalvojusi. Nors labai mėgstu dekoruoti kartonines dėžutes (nuo jų ir prasidėjo pažintis su dekupažu). Kaip, beje, ir nuo Lachesės, kuri pati to nežinodama mane sudomino dekupažu. smile.gif

gugu, aš nešu spausdinti į Picoline (Kestučio g.)

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 27, 02:23)
taip elgiasi rudens stiliaus moteris...

va! Šias interjero detales įsivaizduoju ir be pasufleravimų, kas kur ir kaip. Įtikino thumbup.gif
Atsakyti
Nu as cia siandien ne su ta koja is lovos islipau ax.gif tai perziurejus paskutiniu dienu derliu ka jorejau pasakyti 4u.gif
Sobieska-pastebejau trupuciuka (tikiu kad ne tendencija) kad tavo uzsakoviu labai subtilus skonis ir tavo kruopstumas duota labai geru rezultatu (kalbu apie senesne arbatine su pauskteliais ir drugeliais ir paskutiniaja su zylutem ir ziedeliais)
Jenifer nesupyk bet remelis man pasirode perkrautas (galbut servetele ir grazi bet mazame plote sutelkti tiek daug skirtingu spalvu ir vaizdu gelyciu kazkaip labai apsunkina vaizda o dar juk nuotrauka nores i save demesi atkreipti....)
Vat arbatine su ta pacia servetka jau ziurisi visai kitaip (tik aisku vidus tos dezeles dar prasosi darbelio ideti)
Laikrodukas irgi nelabai patiko, deta viena geltona spalva, ant jo serveteles motyvas kuris tiesiog paskendo tame geltonume ir plius dar tie skilimai isiterpe keistai ir visai be reikalo. Geriau man patiktu jei servetele isilietu sava naturalia spalva ir i ta geltonuma isilietu per seseliavima ar pritapyma. Tu sendinimu ypac tokiu ryskiu isvis nereikia. Nu zodziu perdaug nederanciu kartu dalyku kruvoje.
Jenifer tavo tamsesne dezute nu man irgi uzkliuvo kazkaip. Labai grazus beicas, gelytes ne mano skonio ir vel jos visos skirtingas spalvas inesa skirtinguose sonuose. Mintis su tuo ryziniu popieriumi labai labai idomi ir verta demesio bet sitoje kompozicijoje jis per baltas. Tokio baltumo jis tiktu prie sviesu atspalviu dezutes bet cia kazkaip per ryskiai krenta i akis (as gal buciau ji nurudinus kokiu kalio permaganatu ar kaip g.gif ) bet cia tik mano asmenine nuomone kuri nera niekam kitam persama blush2.gif cia tik pamastymas
Balte dezute su paveiksliuku tikrai labai grazi bet didziausia pliusa deciau ne uz spausdinta paveiksliuka bet uz labai gerus tapybos igudzius thumbup.gif
Lachese nu is taves tai tikrai nesitikejau tokio darbelio bet veliau supratau kad tiesiog ruosies sventems biggrin.gif
Atsakyti