Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Pasirodau ir aš truputuką... smile.gif
Dėžutė "Užmerk akis", kuri man pačiai labai patinka blush2.gif . Ir yra tikrai daug ryškesnė (arba mano 'laptopas' nesamones rodo), tikiuosi kitiems matosi normaliai. Mano tapyta viskas, tik paveiksliukas nea. Vidus - natūralus medis, labai (kokybiška dėželė pasitaikė, tai net nuodėmė ją uždažyti).

user posted image

Čia didesnė nuotrauka:
Dėžutė

Kita dėžutė dar be pavadinimo, ji daryta pagal užsakymuką, tik truputį nebaigta - vidus bus išklotas ryžinuku. Be to, darbas čia lakavimo procese nufotografuotas doh.gif blush2.gif , kaip tik po nušveitimo, tai atrodo gerokai pablukęs, bet esmė matosi. Reikės pabaigus perfotografuoti... smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Balte,tavo "Uzmerk akis" nerealiai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 23:05)
Dėžutė "Užmerk akis",

Man sita dezute tobula, net perdaug tobula-paskendusi savose pastelinese spalvose wub.gif (oi turetum gaut pylos nuo kai ko, nebent tave praleis lotuliukas.gif )...o antra ...palyginus su pirmaja-nesiziuri biggrin.gif . Klaida padarei, kad idejai kartu lotuliukas.gif

Ir vel prasymukas...nupaveiksluok pirmaja dezute tiesiai..ir taip kreipiu galva ir taip...nematau realiai damos konturo, tiksliau -jos kuno daliu ax.gif...ir dar...ar tu tikra, kad priemei teisinga sprendima vidaus nedazyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 26 spalio 2009 - 22:19
Balte, labai gražu, o iš kur paveiksliukas tavo pirmos dėžutės ???
Atsakyti
Ačiū mergaitės už pagyrimus, man labai smagu iš jūsų (turinčių patirties) tai išgirsti... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

...Paveiksliukas... ax.gif pameni pasakojau... Čia tas, kur autoriaus (tiksliau, tai yra dviguba autorystė) leidimo prašiau, bet negavau atsakymo... Tik vienas mane guodžia, kad jie svetainėje rašo, jog galima naudoti ne komerciniais tikslais, ar norint talpinti pas save svetainėje... smile.gif
Atsakyti
Baltė tavo "uzmerk akis" swoon.gif sunkus nokautas
antra aisku jau kas kiek pries pirma praranda tasku, bet sakyciau tai kita svorio kategorija mirksiukas.gif man tai tokia bahuriska labai faina...

gal prie to pacio kas kur mate serveteliu su lenktininem masinom g.gif
Atsakyti
šaunuolė, kad prašei, labai džiaugiuosi, pamenu,kad pasakojai...

O ant ko spausdinai ?
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 22:05)
Dėžutė "Užmerk akis"

balte, nu tobulai grazu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
noriu jums pasirodyti su savo pirmaisiais rimtesniais darbeliais smile.gif
brolis sumeistravo mamai zema staliuka prie lovos, o as nudekupazinau smile.gif dar priderinau lekstute smile.gif norejau isbandyti atvirkstini dekupaza smile.gif labai laukiu jusu kritikos, nes man dar daug mokytis smile.gif
atsiprasau uz rasta, bet kompas neleidzia LT isijungti...

Papildyta:
oi, atsiprasau uz tokius dydzius..... dar teks pasimokyti kelti nuotraukytes smile.gif cia mano pirmas bandymas... blush-anim-cl.gif

! 
Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 spalio 2009 - 09:03
QUOTE(sobieska @ 2009 10 26, 22:16)
Ir vel prasymukas...nupaveiksluok pirmaja dezute tiesiai..ir taip kreipiu galva ir taip...nematau realiai damos konturo, tiksliau -jos kuno daliu ax.gif...ir dar...ar tu tikra, kad priemei teisinga sprendima vidaus nedazyti ax.gif

Dėkui, dėl vidaus, tai neabejoju, mano manymu, tikrai gerai dera... Kraščiukas tik dažytas ten. O dėl nuotraukos, na, aš tai mėgstu rakursus, tegul liks ji paslaptinga biggrin.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 10 26, 22:30)
O ant ko spausdinai ?

Ant plono popieriaus (reklamos agentūroje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 26 spalio 2009 - 23:44
aciu visom kas pastebejot mano arbatine, teks dazyt vidu tikrai kai paziurejau gal geriau nudazysiu blush2.gif biggrin.gif
bet kiek pridejot nauju darbeliu, jau net nevardinsiu , visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 23:05)

wub.gif ( norėčiau palikt komentarą, ale be leidimo negaliu biggrin.gif )
Atsakyti