Pasirodau ir aš truputuką...
Dėžutė "Užmerk akis", kuri man pačiai labai patinka . Ir yra tikrai daug ryškesnė (arba mano 'laptopas' nesamones rodo), tikiuosi kitiems matosi normaliai. Mano tapyta viskas, tik paveiksliukas nea. Vidus - natūralus medis, labai (kokybiška dėželė pasitaikė, tai net nuodėmė ją uždažyti).
Čia didesnė nuotrauka:
Dėžutė
Kita dėžutė dar be pavadinimo, ji daryta pagal užsakymuką, tik truputį nebaigta - vidus bus išklotas ryžinuku. Be to, darbas čia lakavimo procese nufotografuotas , kaip tik po nušveitimo, tai atrodo gerokai pablukęs, bet esmė matosi. Reikės pabaigus perfotografuoti...
Balte,tavo "Uzmerk akis" nerealiai atrodo
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 23:05)
Man sita dezute tobula, net perdaug tobula-paskendusi savose pastelinese spalvose (oi turetum gaut pylos nuo kai ko, nebent tave praleis )...o antra ...palyginus su pirmaja-nesiziuri . Klaida padarei, kad idejai kartu
Ir vel prasymukas...nupaveiksluok pirmaja dezute tiesiai..ir taip kreipiu galva ir taip...nematau realiai damos konturo, tiksliau -jos kuno daliu ...ir dar...ar tu tikra, kad priemei teisinga sprendima vidaus nedazyti
Balte, labai gražu, o iš kur paveiksliukas tavo pirmos dėžutės ???
Ačiū mergaitės už pagyrimus, man labai smagu iš jūsų (turinčių patirties) tai išgirsti...
...Paveiksliukas... pameni pasakojau... Čia tas, kur autoriaus (tiksliau, tai yra dviguba autorystė) leidimo prašiau, bet negavau atsakymo... Tik vienas mane guodžia, kad jie svetainėje rašo, jog galima naudoti ne komerciniais tikslais, ar norint talpinti pas save svetainėje...
...Paveiksliukas... pameni pasakojau... Čia tas, kur autoriaus (tiksliau, tai yra dviguba autorystė) leidimo prašiau, bet negavau atsakymo... Tik vienas mane guodžia, kad jie svetainėje rašo, jog galima naudoti ne komerciniais tikslais, ar norint talpinti pas save svetainėje...
Baltė tavo "uzmerk akis" sunkus nokautas
antra aisku jau kas kiek pries pirma praranda tasku, bet sakyciau tai kita svorio kategorija man tai tokia bahuriska labai faina...
gal prie to pacio kas kur mate serveteliu su lenktininem masinom
antra aisku jau kas kiek pries pirma praranda tasku, bet sakyciau tai kita svorio kategorija man tai tokia bahuriska labai faina...
gal prie to pacio kas kur mate serveteliu su lenktininem masinom
šaunuolė, kad prašei, labai džiaugiuosi, pamenu,kad pasakojai...
O ant ko spausdinai ?
O ant ko spausdinai ?
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 22:05)
balte, nu tobulai grazu
labas vakaras
noriu jums pasirodyti su savo pirmaisiais rimtesniais darbeliais
brolis sumeistravo mamai zema staliuka prie lovos, o as nudekupazinau dar priderinau lekstute norejau isbandyti atvirkstini dekupaza labai laukiu jusu kritikos, nes man dar daug mokytis
atsiprasau uz rasta, bet kompas neleidzia LT isijungti...
Papildyta:
oi, atsiprasau uz tokius dydzius..... dar teks pasimokyti kelti nuotraukytes cia mano pirmas bandymas...
noriu jums pasirodyti su savo pirmaisiais rimtesniais darbeliais
brolis sumeistravo mamai zema staliuka prie lovos, o as nudekupazinau dar priderinau lekstute norejau isbandyti atvirkstini dekupaza labai laukiu jusu kritikos, nes man dar daug mokytis
atsiprasau uz rasta, bet kompas neleidzia LT isijungti...
Papildyta:
oi, atsiprasau uz tokius dydzius..... dar teks pasimokyti kelti nuotraukytes cia mano pirmas bandymas...
! | Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500 pixelių nuotraukas ! |
QUOTE(sobieska @ 2009 10 26, 22:16)
Ir vel prasymukas...nupaveiksluok pirmaja dezute tiesiai..ir taip kreipiu galva ir taip...nematau realiai damos konturo, tiksliau -jos kuno daliu ...ir dar...ar tu tikra, kad priemei teisinga sprendima vidaus nedazyti
Dėkui, dėl vidaus, tai neabejoju, mano manymu, tikrai gerai dera... Kraščiukas tik dažytas ten. O dėl nuotraukos, na, aš tai mėgstu rakursus, tegul liks ji paslaptinga
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 26, 22:30)
O ant ko spausdinai ?
Ant plono popieriaus (reklamos agentūroje).
aciu visom kas pastebejot mano arbatine, teks dazyt vidu tikrai kai paziurejau gal geriau nudazysiu
bet kiek pridejot nauju darbeliu, jau net nevardinsiu , visom po
bet kiek pridejot nauju darbeliu, jau net nevardinsiu , visom po
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 23:05)
Pasirodau ir aš truputuką...
( norėčiau palikt komentarą, ale be leidimo negaliu )