sapniukas grazus darbukas, tobulas
O man grazus laikrodukas, ir tie skaiciai nemaiso, skonio reikalas, svarbu kad kurejei patiktu labai grazu truputukas
QUOTE(Elzė @ 2009 10 26, 20:58)
vaiksciodama per jusu darbeliu nuorodas pas kazkuria maciau supama arkliuka. Gal padesit pas kuria yra?
Vedda obuolmusi turi...pasiteirauk
QUOTE(truputukas @ 2009 10 26, 19:47)
Vat koki laikroduka sau pasidariau...
grazu ti ar man vaidenasi, bet skaiciukai tai biskeli nelygiuoja
QUOTE(Elzė @ 2009 10 26, 19:58)
vaiksciodama per jusu darbeliu nuorodas pas kazkuria maciau supama arkliuka. Gal padesit pas kuria yra?
QUOTE(sobieska @ 2009 10 26, 20:03)
Vedda obuolmusi turi...pasiteirauk
nu viska tu zinai obuolmusis biski pasilakstyti isleistas reik Lachesiuko klaust kaip laikosi
cia dovana mano pirsliui, kuris be proto megsta dziaza
ne tokia ispudinga kaip sobieskos, bet svarbiausia jubiliatui labai patiko
QUOTE(*Nolla* @ 2009 10 26, 21:18)
Nu ramiai, spokoiniai ...labai nieko ir tavoji ziurisi
oj, gerai gyvena žirgelis, gyvai Viniuje galima pamatyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 26, 21:08)
kaikada pataikau...kur ten nezinosi, kai vaizdas istrigo ilgam
Rodau savo paskutinę labai ilgai darytą arbatinę. Realiai atrodo daug geriau, tas dangtelis įsilieja, ne taip išsiryškina kaip nuotraukytėje
QUOTE(Jennifer @ 2009 10 26, 22:12)
Rodau savo paskutinę labai ilgai darytą arbatinę. Realiai atrodo daug geriau, tas dangtelis įsilieja, ne taip išsiryškina kaip nuotraukytėje
Ir kada taip suspėjai, darbelius kaip iš gausybės rago parodei
Papildyta:
Tik klausimas, rudai beicuota?
Sveikos auksarankes ,
Nezinau ar galima cia i sita tema prisijungti nieko nenusimanaciai apie dekupaza bet labai norinciai ismokti... Taip pagalvojau, gal kuri nors mergina is Kauno noretu ar galetu mane pamokyti dekoruoti kaledinius zaisliukus ir medini padekla?..Labai sunki situacija su pinigais, tai i tas pamokas rengiamas salonuose nelabai galiu eiti...Bet jeigu kuri nors paiulytu savo pagalba mokant mane, gal kaip nors atsilyginciau...
Nezinau ar galima cia i sita tema prisijungti nieko nenusimanaciai apie dekupaza bet labai norinciai ismokti... Taip pagalvojau, gal kuri nors mergina is Kauno noretu ar galetu mane pamokyti dekoruoti kaledinius zaisliukus ir medini padekla?..Labai sunki situacija su pinigais, tai i tas pamokas rengiamas salonuose nelabai galiu eiti...Bet jeigu kuri nors paiulytu savo pagalba mokant mane, gal kaip nors atsilyginciau...
QUOTE(*Nolla* @ 2009 10 26, 21:18)
Gražus darbelis,
Papildyta:
Svarbiausia, kad jubiliatui patiko.
Jennifer aciu tau už pasidalijimą. Pas mane ilgą laiką stovi lygiai tokia pati dėžutė. Buvau ją galutinai nurašius vos ne išmetimui, nes dangelį (permatomą pasmasinę dalį) sugadinau.
Dabar turiu įdėjų, kaip galimą būtų ją gelbėti. (tai bus tikrai kažkas kito)
Dėkui labai
Dabar turiu įdėjų, kaip galimą būtų ją gelbėti. (tai bus tikrai kažkas kito)
Dėkui labai