Aduka, kaip pirmiem blynam visai neblogai man tik zylutes gaila, be kojyciu vargsele
Globusyte seniai matyta ko nesirodai?
QUOTE(ievauzk @ 2009 10 26, 00:27)
bet juk gali pasirinkti daikto stiliu, tarkim praejusioj temoj rodyta dezele, nepasakysiu kokios merginos , medis tamsus, paveikslelis su ponais ir damomis, zinok ziurisi prabanga 100% - daiktas klasikiniam interjerui.
provansiski dalykeliai.
skandinavisko stiliaus daikteliai - balta, kakava, rudos atspalviai.
vaikisko stiliaus daiktai.
manau kaip tik labai gali pagyvinti vyraujanti namu stiliu.
va paziurejau ta mergina - alialeks ir jos nuostabi komodele
provansiski dalykeliai.
skandinavisko stiliaus daikteliai - balta, kakava, rudos atspalviai.
vaikisko stiliaus daiktai.
manau kaip tik labai gali pagyvinti vyraujanti namu stiliu.
va paziurejau ta mergina - alialeks ir jos nuostabi komodele
o kaip vaistų spintelė 'margutis velykinis'? Negano to, kad pati laaaabai marga, tai ir turinys ( vaistai, maisto papildai, vitaminai) margom pakuotėm. Kur ir kaip integruot?
Ir kurios čia turi grynus skandinaviškus ar provanco stiliaus namus. Pagal tai, ką vos vos galima įžiūrėt, nelabai įsilieja. Štai kas neduoda ramybės
QUOTE(campari* @ 2009 10 26, 17:41)
biriusa o kaip inicialus taip graziai ispiesei? su kokiu trafaretu? ar kaip?
Jau atsakinejau Jenifer i ta klausima viskas paprasciau arba sudetingaiu (su trafaretu butu gerokai lengviau): atspauadinau, uzlakavau, nutriniau popieriu iskirpau ir priklijavau
Niekaip nerandu didesniu raidziu trafareto ir kad sriftas butu panasus
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 26, 17:39)
o kaip vaistų spintelė 'margutis velykinis'? Negano to, kad pati laaaabai marga, tai ir turinys ( vaistai, maisto papildai, vitaminai) margom pakuotėm. Kur ir kaip integruot?
Ir kurios čia turi grynus skandinaviškus ar provanco stiliaus namus. Pagal tai, ką vos vos galima įžiūrėt, nelabai įsilieja. Štai kas neduoda ramybės
na nezinau, man tiesiog nekyla tokie klausymai , paprasciausia dekoroji daikta taip, kad jis tiktu prie esamo namu , buto, kambario, sodo namo interjero isilietu i bendra visuma, ar butu ryskus namu dekoras
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 26, 12:46)
išorė tobula
QUOTE(Aduka @ 2009 10 26, 16:42)
su paukštuku nuostabi dėžutė tokia tikra, nesumeluota , tik man irgi kojyčių trūksta....
QUOTE(Vedda @ 2009 10 26, 19:09)
na nezinau, man tiesiog nekyla tokie klausymai , paprasciausia dekoroji daikta taip, kad jis tiktu prie esamo namu , buto, kambario, sodo namo interjero isilietu i bendra visuma, ar butu ryskus namu dekoras
ai, nekreipkit dėmesio, indaują reikia 'apklijuot', o tinkamo motyvo nerandu ir todėl milijonas klausimų ( realiai vienodai kaip kas savo namus dekoruoja, tik vaizdinės medžiagos nepavyksta 'gražios' rast )
QUOTE(Maša @ 2009 10 26, 16:51)
Aduka, kaip pirmiem blynam visai neblogai vargsele
Dėkoju
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 26, 18:32)
išorė tobula
su paukštuku nuostabi dėžutė tokia tikra, nesumeluota , tik man irgi kojyčių trūksta....
Labai malonu, kad patiko
Labas vakaras, i sia temele tikriausiai pirma kart ateinu su savo darbeliu
jau vidu uzlakavu bet dabar kai pati ziuriu tai gal su vidum kazka reikejo padaryt
jau vidu uzlakavu bet dabar kai pati ziuriu tai gal su vidum kazka reikejo padaryt
Vat koki laikroduka sau pasidariau...
Truputukas, busiu nekukli, bet man asmeniskai nesiziuri tie stambus, grubus skaiciuckai...noreciau kazko subtilesnio
vaiksciodama per jusu darbeliu nuorodas pas kazkuria maciau supama arkliuka. Gal padesit pas kuria yra?