Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Aduka, kaip pirmiem blynam visai neblogai 4u.gif man tik zylutes gaila, be kojyciu vargsele blush2.gif

Globusyte seniai matyta bigsmile.gif ko nesirodai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 26 spalio 2009 - 16:52
QUOTE(Maša @ 2009 10 26, 16:51)
Aduka, kaip pirmiem blynam visai neblogai  4u.gif  man tik zylutes gaila, be kojyciu vargsele  blush2.gif

Tai, kad ta zylutė kojytes matyt paslėpus po savim blush2.gif todėl ir nėra jų
O kokia kritika? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievauzk @ 2009 10 26, 00:27)
bet juk gali pasirinkti daikto stiliu, tarkim praejusioj temoj rodyta dezele, nepasakysiu kokios merginos  blush2.gif , medis tamsus, paveikslelis su ponais ir damomis, zinok ziurisi prabanga 100%  thumbup.gif - daiktas klasikiniam interjerui.
provansiski dalykeliai.
skandinavisko stiliaus daikteliai - balta, kakava, rudos atspalviai.
vaikisko stiliaus daiktai.
manau kaip tik labai gali pagyvinti vyraujanti namu stiliu.  g.gif
va paziurejau ta mergina - alialeks ir jos nuostabi komodele

o kaip vaistų spintelė 'margutis velykinis'? bigsmile.gif Negano to, kad pati laaaabai marga, tai ir turinys ( vaistai, maisto papildai, vitaminai) margom pakuotėm. Kur ir kaip integruot? smile.gif
Ir kurios čia turi grynus skandinaviškus ar provanco stiliaus namus. Pagal tai, ką vos vos galima įžiūrėt, nelabai įsilieja. Štai kas neduoda ramybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2009 10 26, 17:41)
biriusa o kaip inicialus taip graziai ispiesei?  g.gif su kokiu trafaretu? ar kaip?  4u.gif

Jau atsakinejau Jenifer i ta klausima tongue.gif viskas paprasciau arba sudetingaiu (su trafaretu butu gerokai lengviau): atspauadinau, uzlakavau, nutriniau popieriu iskirpau ir priklijavau rolleyes.gif
Niekaip nerandu didesniu raidziu trafareto ir kad sriftas butu panasus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 10 26, 17:39)
o kaip vaistų spintelė 'margutis velykinis'?  bigsmile.gif Negano to, kad pati laaaabai marga, tai ir turinys ( vaistai, maisto papildai, vitaminai) margom pakuotėm. Kur ir kaip integruot?  smile.gif 
Ir kurios čia turi grynus skandinaviškus ar provanco stiliaus namus. Pagal tai, ką vos vos galima įžiūrėt, nelabai įsilieja. Štai kas neduoda ramybės  4u.gif

na nezinau, man tiesiog nekyla tokie klausymai doh.gif, paprasciausia dekoroji daikta taip, kad jis tiktu prie esamo namu , buto, kambario, sodo namo interjero bigsmile.gif isilietu i bendra visuma, ar butu ryskus namu dekoras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 26, 12:46)
arbatine-senos atvirutes (akrilas, vienkomponentis, servet.)

išorė tobula bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Aduka @ 2009 10 26, 16:42)

su paukštuku nuostabi dėžutė wub.gif tokia tikra, nesumeluota , tik man irgi kojyčių trūksta....
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2009 10 26, 19:09)
na nezinau, man tiesiog nekyla tokie klausymai  doh.gif, paprasciausia dekoroji daikta taip, kad jis tiktu prie esamo namu , buto, kambario, sodo namo interjero  bigsmile.gif isilietu i bendra visuma, ar butu ryskus namu dekoras  biggrin.gif

ai, nekreipkit dėmesio, indaują reikia 'apklijuot', o tinkamo motyvo nerandu ir todėl milijonas klausimų biggrin.gif ( realiai vienodai kaip kas savo namus dekoruoja, tik vaizdinės medžiagos nepavyksta 'gražios' rast wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 10 26, 16:51)
Aduka, kaip pirmiem blynam visai neblogai  4u.gif vargsele  blush2.gif

Dėkoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 10 26, 18:32)
išorė tobula  bigsmile.gif  wub.gif 
su paukštuku nuostabi dėžutė  wub.gif  tokia tikra, nesumeluota , tik man irgi kojyčių trūksta....

Labai malonu, kad patiko blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras, i sia temele tikriausiai pirma kart ateinu su savo darbeliu
jau vidu uzlakavu bet dabar kai pati ziuriu tai gal su vidum kazka reikejo padaryt g.gif

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Vat koki laikroduka sau pasidariau... ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Truputukas, busiu nekukli, bet man asmeniskai nesiziuri tie stambus, grubus skaiciuckai...noreciau kazko subtilesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
vaiksciodama per jusu darbeliu nuorodas pas kazkuria maciau supama arkliuka. Gal padesit pas kuria yra? ax.gif
Atsakyti