Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(biriusa @ 2009 10 26, 14:20)

Sobieska kaip visada be zodziu clap_1.gif ,

Aciu 4u.gif ...bet ir prajuokinai su tokiu atsiklausimu...dek tiktai ir rodykis...kai bus mano tai reksiu...kaip beje niekas nepasake, ar mate uzdeta plokstele ant dezutes, va ten tai MANO, kaip ir lekste su MANO sodybos elementais lotuliukas.gif
Dar vienas pavyzdukas, kad drasiau butu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti

rinkinukas nuostabus sobieska, wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kur randat pirkt tokiu servetku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aussrrina: 26 spalio 2009 - 14:15
zinau kad ne i tema bet nezinau kur ieskoti blush2.gif buvau idejus skelbima i serveteliu tema bet istryne zinute verysad.gif
LABAI IESKAU SITOKIU SERVETELIU 25X25 help.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2009 10 26, 13:32)
lebut dezute kokia grazi, provansu pakvipo, viskas tobulai dera wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

Urupeja2 ačiū už pagyrimus ax.gif
Atsakyti
vajai kiek grozybiu 4u.gif , ir mane suzavo dekupazo technika, pameginau ja ivaldyti bet aisku serviteles vis dar nepasiduoda mano rankom verysad.gif g.gif .
http://public.fotki....e1121/dekupaas/
iki jusu man dar toli........... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniete1121: 26 spalio 2009 - 15:17
QUOTE(sobieska @ 2009 10 26, 10:36)
Užsakymukas

wub.gif labai tvarkinga ir grazu 4u.gif 4u.gif

ko as meniskai nepagyriau, tai viosom siunciu 4u.gif 4u.gif

urupeja, tie krasciukai viduje nelygiai nudazyti, tikrai nekaip atrodo unsure.gif 4u.gif
QUOTE(lebut @ 2009 10 26, 10:57)
Sveistinis popieriukas išklotas viduje

cia ne sviestinis, o decopach firmos popierius smile.gif jis plonas deko popierius, dazniausiai skirtas klijuoti suplesius gabaliukais 4u.gif 4u.gif yra siame forume tema, kaip su siuo popieriu dirba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 10 26, 16:22)
wub.gif labai tvarkinga ir grazu 4u.gif  4u.gif
cia ne sviestinis, o decopach firmos popierius smile.gif jis plonas deko popierius, dazniausiai skirtas klijuoti suplesius gabaliukais 4u.gif  4u.gif yra siame forume tema, kaip su siuo popieriu dirba 4u.gif  4u.gif

Taip žinau, tik jis atrodo kaip sviestinis
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 10 26, 15:28)
Taip žinau, tik jis atrodo kaip sviestinis

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2009 10 26, 16:17)
vajai kiek grozybiu 4u.gif  , ir mane suzavo dekupazo technika, pameginau ja ivaldyti bet aisku serviteles vis dar nepasiduoda mano rankom verysad.gif  g.gif .
http://public.fotki....e1121/dekupaas/
iki jusu man dar toli........... ax.gif  blush2.gif

grazus darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif na bet ir graziai jus cia padarot blush2.gif baltai pavydziu blush2.gif
turiu dvi kedes noreciau dekupazuoti, bet dar reikia ismokt kaip doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 10 26, 00:03)
Nu va, kokia gera ideja sumaisyti spalvas...kaip paciai nedaejo  doh.gif  sakau, kad as dar pirmame laipelyje  unsure.gif
stai skrynele mergytei plauku segtukams sudeti...

biriusa o kaip inicialus taip graziai ispiesei? g.gif su kokiu trafaretu? ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
Kol kas tik skaitinėjau ir žavėjausi visų darbeliais, bet su savo rodytis nedrąsu blush2.gif
Bet šiandien jau susikaupiau blush2.gif, aš tik pradedančioji, taigi dar toli iki grožio
Vazonas su citrinom
user posted image
Ir šiaip daiklteliams susidėt
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aduka: 26 spalio 2009 - 16:43