Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(ich @ 2009 10 24, 23:17)
Nustatymu nepasakysiu, nes pas mane ju kazkodel nerodo, o kad rodytu nezinau ka padaryt blush2.gif Antroj fotika buvau pasidejusi netoli, bet jau kadru padariau per sitas dienas gal 1000 doh.gif

oho unsure.gif As pabandziau kokis 5 kadrus,nesigavo ir meciau si reikala. O pasirodo kantrybes kiek reik unsure.gif

Beje,kvaisa as, juk flickre visa exif rodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 spalio 2009 - 23:21
Pries tai poste norejau parasyti "nesuprantu' biggrin.gif

Citra, grazios nuotraukos bigsmile.gif Man pirma labiausiai wub.gif

Idedu savo bandymus... Zinau, kad ryskumo nerasta blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 25 spalio 2009 - 00:12
na foto nauju pridejot! saunuoles!!! bigsmile.gif

Ich, o tos prei lempu nebandei spalvu grazint? ax.gif nes man spalvos kazkaip nelabai..
pirmoji viliokiska, tik man gal kiek per daug galva iskelta... ax.gif

Citra, modelis koks pas tave!!! bigsmile.gif man spalvos labai patiko.. antroji gal or suspausta.. bet as nieko nesakau nes mano visi igrusti i foto! blush2.gif

Tiny, JB man labai labai super !!! bigsmile.gif bigsmile.gif ties poza tiek JB.. gal horizonta tiesinciau truputi.. nes nuo kedes virsti blush2.gif

Atsakyti
Ich, geri kadrai thumbup.gif Tik antras man labai nugelsvejes (cia jau prie nenat apsvieitmo fotkinai?)

Citra blink.gif wub.gif nu ir progresas. As seniai nesilankiau ir tavo foto nemaciau. Patiko abi pirmos thumbup.gif o pacioj pirmoj net ir centravimas netrukdo ( bet apkirpai ka=ka, ane?)

Tiny nespalvota thumbup.gif ir tas neryskumas cia tokios paslapties ir sarmo fotkei prideda. Kūl. bigsmile.gif

aš šiandien bandysiu su veifrodžiu pažaist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 25 spalio 2009 - 08:34
QUOTE(Tiny @ 2009 10 25, 01:03)

tiny, man pirma foto labai patiko , jb isvis thumbup.gif

Citra - labai grazios nuotraukos, antra siek tiek suspausta, pirma pats tas thumbup.gif

Atsakyti
ooo,kaip faina, kad jums patiko thumbup.gif Nu jos realiai nieko rimto, jokiu ten jausmu proverzio ar ko, siaip fun nuotraukos ir tiek biggrin.gif O modeliukas tai mano asmeninis wub.gif

Tiny- bigsmile.gif bigsmile.gif Super, jb labai patiko, o antra kaip ir alexx rase, tas neryskumas tokio paslaptingumo duoda, ypac,kai taip apdirbai thumbup.gif Man kartais tas neryskumas net i nauda atrodo ir prideda savotisko cinkelio nuotraukai smile.gif Is keliu kadru tau pavyko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 spalio 2009 - 11:18
Labas rytas, aciu mergaites 4u.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 25, 12:17)
Is keliu kadru tau pavyko?

Is kokiu 50 ax.gif Kol vyras issiruose pasivaiksciojimui biggrin.gif Siaip nebuvau patenkinta rezultatu kol nuotraukos fotike gulejo, bet perkelus i kompa radau va pora... neidealiu, bet sakau reikia vistiek kazka parodyti smile.gif
Atsakyti
Idedu dar pora foto is vakar...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 25 spalio 2009 - 12:44
QUOTE(Tiny @ 2009 10 25, 12:35)

nu jb tai iavaldziu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pasakok kaip verti -pamomkink blush2.gif
Atsakyti
Tiny, JB fainas, bet man spalvotas variantas labiau patinka ax.gif israiskingesnis, smagesnis 4u.gif
Atsakyti
Ich, pirmoji nuotrauka patinka smile.gif turi žavesio. Antra, ne, nes labai jau geltona, ir kompoziciškai man nelabai kažkas su ja..

*Citra* gražios nuotraukos su dukryte smile.gif pirma liuksiška, o antroj tikrai siek tiek spaudžia iš viršaus.

Tiny, tavo teminėms kažko trūksta. Mintis yra, bet su išpildymu nelabai. Manau, gali ir geriau blush2.gif

O su vaikučiais tai vienareikšmiškai - spalvotos thumbup.gif
Papildyta:
Fotografavau vakar nepavydėtinomis sąlygomis. Kol mano modeliai atsilaisvino, fotosesiją pradėjom jau po 16h. Temo jau. Teko mušti išlaikymą iki 20-40 kažkur, kėliau ekspoziciją, bet vis tiek ne kas. Nukentėjo žiauriai kokybė. Mėginau ir su papildoma blykste fotografuoti, bet man nepatiko. Kiek įmanoma tvarkiau nuotraukas su PS. Įkelsiu vieną Jūsų teismui.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 25 spalio 2009 - 14:58
QUOTE(Tiny @ 2009 10 25, 11:35)

Kokie grazuoliai wub.gif 4u.gif
Atsakyti