Pelene, patiko, noriu diafragma suzinot
Nu panos zinokit man cia sunki situacija su tuo veidrodziu Nu nesufokusuoju normaliai nors tu ka Reiks dar pabandyt.
Zitlali, o ant to stogo ta siena ir yra tokia ryskiai melyna?
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 20:50)
Bet gera praktika ane? susipazysti su apsvietimu, savo bei fotiko galimybem, ziuri kokiu kampu save pateikti man kazkaip po tokiu saves fotkinimu lengviau kitus fotografuoti, kazkaip pradedi ieskoti tu paciu teisingu kampu
Tikrai taip. bandziau diena is skirtingu pusiu, paskui prie lempu, bet labai jau geltona oda buvo, o nusistacius wb custom-melyna. sufokusuot man be proto sunku, o dar kad atrodyciau nuotraukose bent normaliai tai napavyksta, kad grazu butu net nekalbu, tai neimanoma
Cia geresnis ND nei su kamuoliu Aciu Zitlali
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 23, 19:47)
nu ir prisipyskinau siandien
Nu gerai cia tau pavyko Saunuole!
aciu stengiausi
diafragma 1,8
diafragma 1,8
Niu dedu as savo bandymus...
Prie naturalaus apsvietimo
Prie lempu
Prie naturalaus apsvietimo
Prie lempu
QUOTE(ich @ 2009 10 24, 23:18)
Niu dedu as savo bandymus...
Nu sakes Pasistengei, ich
suprantu... nesigauna man saves sufokusuoti
QUOTE(bonda @ 2009 10 24, 23:33)
cia tokia vilioke
QUOTE(Tiny @ 2009 10 24, 23:55)
Nu ir nustebinot mane, tikejausi daaaaug kritikos, nes nekas man gavosi, o cia...ACIU
ich, man patiko, pirmoj tikrai tokia viliokle, o antroj kaip tu cia ir dazytis spejai ir fotika laikyti? Nu bet ryskumas tikrai superinis Nesigauna man per veidrodi taip saves syfokusuoti Kokie nustatymai cia pas tave?
Vsio,turiu tiksla dabar save graziai nupyskint pries veidrodi
As vat senienas savo restauruoju, imetu keleta, ne i tema,bet ale vistiek kazka reik parodyt
Cia i didele tiuute prasom neziuret, gaila nepagalvojau istraukt Ekspromtinis kadras
O cia gal biski suspausta? Ar ne?
O cia prisimenant vasara is pasivaiksciojimo po"Olando kepure"
Vsio,turiu tiksla dabar save graziai nupyskint pries veidrodi
As vat senienas savo restauruoju, imetu keleta, ne i tema,bet ale vistiek kazka reik parodyt
Cia i didele tiuute prasom neziuret, gaila nepagalvojau istraukt Ekspromtinis kadras
O cia gal biski suspausta? Ar ne?
O cia prisimenant vasara is pasivaiksciojimo po"Olando kepure"
ich negaliu nepagirt taves.Labai grazios veidrodines foto
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 25, 00:08)
ich, man patiko, pirmoj tikrai tokia viliokle, o antroj kaip tu cia ir dazytis spejai ir fotika laikyti? Nu bet ryskumas tikrai superinis Nesigauna man per veidrodi taip saves syfokusuoti Kokie nustatymai cia pas tave?
Nustatymu nepasakysiu, nes pas mane ju kazkodel nerodo, o kad rodytu nezinau ka padaryt Antroj fotika buvau pasidejusi netoli, bet jau kadru padariau per sitas dienas gal 1000