Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Pelene man patinka bigsmile.gif saunu.. tik remas nepatinka.. bet cia siaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 20:49)
Pelene man patinka  bigsmile.gif saunu.. tik remas nepatinka.. bet cia siaip smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Pelene, man irgi patiko labai thumbup.gif koki apsvietima naudojai?
Atsakyti
Sonini lango mirksiukas.gif net neisivaizduojat kaip gera girdet gerus zodzius 4u.gif
Atsakyti
Pelene,labai neblogai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
DI, Pelene, labai patiko jusu foto bigsmile.gif
As jau trecia diena is eiles bandau, bet labai jau tamsios ir neryskios man jos g.gif doh.gif
Atsakyti
Bet gera praktika ane? smile.gif susipazysti su apsvietimu, savo bei fotiko galimybem, ziuri kokiu kampu save pateikti smile.gif man kazkaip po tokiu saves fotkinimu lengviau kitus fotografuoti, kazkaip pradedi ieskoti tu paciu teisingu kampu smile.gif

Pelene noreciau didele sia foto pamatyti ir be to remo.. jis tarsi apkapoja nuotrauka, nepatinka... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 spalio 2009 - 20:00
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 23, 16:46)

Gaure,sveikinu su pirkiniu, tik nepaskaiciau, ka nusipirkai  rolleyes.gif

Dėkui 4u.gif Nikon D80 su 18 - 55 KIT

QUOTE(Will @ 2009 10 23, 16:59)
Beje, sveikinu Gaurę ir inesą su atsinaujinimu  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 23, 19:47)
nu ir prisipyskinau siandien  doh.gif

nu cia viena is padoresniu man... o kaip jums?  4u.gif

Gražu Pelene wub.gif

O aš niekaip neturiu laiko fotosesijai verysad.gif

beje, o kaip pas jus į Skype patekti? priimkit mane smile.gif irma_tre
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 21:50)
Bet gera praktika ane? smile.gif susipazysti su apsvietimu, savo bei fotiko galimybem, ziuri kokiu kampu save pateikti smile.gif man kazkaip po tokiu saves fotkinimu lengviau kitus fotografuoti, kazkaip pradedi ieskoti tu paciu teisingu kampu smile.gif

Pelene noreciau didele sia foto pamatyti ir be to remo.. jis tarsi apkapoja nuotrauka, nepatinka...  ax.gif

jo liux praktika, labai norejau isbandyti thumbup.gif bet vis delsiau doh.gif taciau siandien prisiruosiau pripyskinau 300 kadru doh.gif nu gavos gal realiai tokie puse velnio gal 3, tai ryt poryt imesiu dar pora gal 4u.gif tos jau nebekelsiu, ryt kitas be remo idesiu ...einu miegucio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 19:50)

praktika ta itikrai gera.. bet va mane nervint pradeda! sakau jeigu nesugebu saves gerai nufotkint, kai pazystu gerai - tai kai pgi kitus fotkint! po lapais... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 23, 21:55)
praktika ta itikrai gera.. bet va mane nervint pradeda! sakau jeigu nesugebu saves gerai nufotkint, kai pazystu gerai - tai kai pgi kitus fotkint! po lapais...  unsure.gif

Save fotografuoti laaaabai sunku. Pirma, nepatogu fiziskai, antra, sau dazniausiai esi reikelesnis nei kitiems. Norisi atrodyti idealiai, juk visi mes esam savikritiski. O dar keliu kadru nepakanka, turi padaryti daugiau nei iprastai, tai sekina. Taip kad save fotografuoti tikrai yra sunkiau. Bent jau man.

dar siandien pastebejau... padariusi kelis kadrus ikeliau jas i kompiuteri, ir perziurejau. Is kart aiskiai pasimate detales, kurios labai gadino kadra. Pakeiciau viska, fotografavau dar karta, ir jau buvau patenkinta rezultatu smile.gif

As, manau bet koks fotografavimas yra gera praktika, tik - reikia stengtis, o ne pyskinti bele kaip ir bele kiek 4u.gif Ir su lauku geru kokybisku kadru daugeja smile.gif

kalbu cia kaip labai patyrusi doh.gif matosi kad jau laikas miegoti blush2.gif

p.s. O mano sestadienio modelis nuplauke sad.gif ..... Meginsiu ieskoti kito.
Atsakyti
DI, bet zmogus kuri tu fotorafuoji toks pat reiklus sau kaip ir tu kad esi! jeigu man nepatiko mano foto tai ka - papykau ant saves ir basta.. eisiu vel fotkintis! o vasu kitu zmogum kito karto gali ir nebut.. na cia as kalbu lyg eiciau fotkint ko nors - tikrai nea! cia tik pamastymai garsiai rolleyes.gif
Atsakyti