QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 20:49)
Pelene man patinka saunu.. tik remas nepatinka.. bet cia siaip
aciu
Pelene, man irgi patiko labai koki apsvietima naudojai?
Sonini lango net neisivaizduojat kaip gera girdet gerus zodzius
Pelene,labai neblogai
DI, Pelene, labai patiko jusu foto
As jau trecia diena is eiles bandau, bet labai jau tamsios ir neryskios man jos
As jau trecia diena is eiles bandau, bet labai jau tamsios ir neryskios man jos
Bet gera praktika ane? susipazysti su apsvietimu, savo bei fotiko galimybem, ziuri kokiu kampu save pateikti man kazkaip po tokiu saves fotkinimu lengviau kitus fotografuoti, kazkaip pradedi ieskoti tu paciu teisingu kampu
Pelene noreciau didele sia foto pamatyti ir be to remo.. jis tarsi apkapoja nuotrauka, nepatinka...
Pelene noreciau didele sia foto pamatyti ir be to remo.. jis tarsi apkapoja nuotrauka, nepatinka...
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 23, 16:46)
Gaure,sveikinu su pirkiniu, tik nepaskaiciau, ka nusipirkai
Dėkui Nikon D80 su 18 - 55 KIT
QUOTE(Will @ 2009 10 23, 16:59)
Beje, sveikinu Gaurę ir inesą su atsinaujinimu
Ačiū
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 23, 19:47)
nu ir prisipyskinau siandien
nu cia viena is padoresniu man... o kaip jums?
nu cia viena is padoresniu man... o kaip jums?
Gražu Pelene
O aš niekaip neturiu laiko fotosesijai
beje, o kaip pas jus į Skype patekti? priimkit mane irma_tre
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 21:50)
Bet gera praktika ane? susipazysti su apsvietimu, savo bei fotiko galimybem, ziuri kokiu kampu save pateikti man kazkaip po tokiu saves fotkinimu lengviau kitus fotografuoti, kazkaip pradedi ieskoti tu paciu teisingu kampu
jo liux praktika, labai norejau isbandyti bet vis delsiau taciau siandien prisiruosiau pripyskinau 300 kadru nu gavos gal realiai tokie puse velnio gal 3, tai ryt poryt imesiu dar pora gal tos jau nebekelsiu, ryt kitas be remo idesiu ...einu miegucio
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 19:50)
praktika ta itikrai gera.. bet va mane nervint pradeda! sakau jeigu nesugebu saves gerai nufotkint, kai pazystu gerai - tai kai pgi kitus fotkint! po lapais...
QUOTE(antajo @ 2009 10 23, 21:55)
praktika ta itikrai gera.. bet va mane nervint pradeda! sakau jeigu nesugebu saves gerai nufotkint, kai pazystu gerai - tai kai pgi kitus fotkint! po lapais...
Save fotografuoti laaaabai sunku. Pirma, nepatogu fiziskai, antra, sau dazniausiai esi reikelesnis nei kitiems. Norisi atrodyti idealiai, juk visi mes esam savikritiski. O dar keliu kadru nepakanka, turi padaryti daugiau nei iprastai, tai sekina. Taip kad save fotografuoti tikrai yra sunkiau. Bent jau man.
dar siandien pastebejau... padariusi kelis kadrus ikeliau jas i kompiuteri, ir perziurejau. Is kart aiskiai pasimate detales, kurios labai gadino kadra. Pakeiciau viska, fotografavau dar karta, ir jau buvau patenkinta rezultatu
As, manau bet koks fotografavimas yra gera praktika, tik - reikia stengtis, o ne pyskinti bele kaip ir bele kiek Ir su lauku geru kokybisku kadru daugeja
kalbu cia kaip labai patyrusi matosi kad jau laikas miegoti
p.s. O mano sestadienio modelis nuplauke ..... Meginsiu ieskoti kito.
DI, bet zmogus kuri tu fotorafuoji toks pat reiklus sau kaip ir tu kad esi! jeigu man nepatiko mano foto tai ka - papykau ant saves ir basta.. eisiu vel fotkintis! o vasu kitu zmogum kito karto gali ir nebut.. na cia as kalbu lyg eiciau fotkint ko nors - tikrai nea! cia tik pamastymai garsiai