Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 16:54)
Armana, Loretoidai laukiam jusu balsu  4u.gif

Jurina, tu irgi is prazuveliu?  g.gif

Nžn ar buvusios pradžiamokslės pražuvėlės, bet až pradžiamokslė kuri taip ir netapo pažengusiąja.
Atsakyti
Balsuojam dėl savaitės temos trukmės:
- už viena savaitę: Will, DI, rarity, Pelene,  Kūlverstukas, Loretoidas, Zitlali, ketti
- už dvi savaites: Tiny, Melodi, Pia*, Uogiene, Valetta, Armana,Fea, zmogiukas
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 11 03, 17:11)
Nžn  ar buvusios pradžiamokslės pražuvėlės, bet až pradžiamokslė kuri taip ir netapo pažengusiąja.

nenusikalbek smile.gif ar tu cia ne apie pazengima fotografijoje? biggrin.gif nesupratau tada... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 lapkričio 2009 - 16:19
- už viena savaitę: Will, DI, rarity, Pelene,  Kūlverstukas, Loretoidas, Zitlali, ketti, Alijena

Atsakyti
Lendu ir aš iš pogrindžio blush2.gif . Visas temas sąžiningai perskaitau, bet vis tyliai. ND šviesos dariau, su veidrodžiu irgi, bet tik dėl savęs, nelendu į viešumą, nes matau daug klaidų doh.gif .

Rudenėlio konkurse irgi dalyvauju blush2.gif , vakare eisiu pabalsuosiu ir pabandysiu pakomentuoti.

Dėl savaitės ar 2 ND galvojau iš pradžių dėl dviejų, bet iš tiesų, kai nenori tai ir mėnesio bus per mažai .

P.S. kas atidarinės temą, jeigu padarys mane aktivia mokine, tai galit dar prirašyti kad įsigijau Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG APO makro

Aij, dar . Pamačius DI namų darbų fotkes (fokusas lauke) pažinau vietą, kur fotkinta, netoli manęs, vadinasi kaimynės esam mirksiukas.gif .

Papildyta:
- už viena savaitę: Will, DI, rarity, Pelene,  Kūlverstukas, Loretoidas, Zitlali, ketti, Alijena, spaNguolė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 03 lapkričio 2009 - 16:22
Kaip faina, kiek zmoniu padaugejo ir senbuviu bigsmile.gif
Atsakyti
atsiuskit prasau ir man prisijungima, noriu pabalsuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 03, 17:18)
nenusikalbek smile.gif ar tu cia ne apie pazengima fotografijoje? biggrin.gif nesupratau tada...  ax.gif

Na žmogus klausia ar aš iš pražuvėlių, tai nžn kaip atsakyt, vnž as senesnės laidos pradžiamokslė blush2.gif
Atsakyti
Balsuojam dėl savaitės temos trukmės:[/size][/size][/color][/b]
- už viena savaitę: Will, DI, rarity, Pelene,  Kūlverstukas, Loretoidas, Zitlali, ketti, Alijena, spaNguolė
- už dvi savaites: Tiny, Melodi, Pia*, Uogiene, Valetta, Armana,Fea, zmogiukas,boruzka
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 11 03, 17:23)
Na žmogus klausia ar aš iš pražuvėlių, tai nžn kaip atsakyt, vnž as senesnės laidos pradžiamokslė  blush2.gif

as del to virtimu pazengusia biggrin.gif nesupratau.. bet nesvarbu...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti