Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Zana4 @ 2009 10 23, 10:16)
niu ka tu, kokios foto, vaizdai, ir modelis  thumbup.gif
DI -  man labai patiko tavo darbelis patiko su veidrodziu  4u.gif

aciu 4u.gif
atrodo tik vienas kadras, o kiek pasiruosimo jam buvo doh.gif o dar ir vaikas kaip tik mamos reikalauja labiau nei iprastai smile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 10 23, 14:15)
DI,fainai labai bigsmile.gif Tik man ta stakta maiso ax.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 23, 14:16)
Fainas darbelis  thumbup.gif  Labai įdomus. Gerai sugalvojai. Jei būtų balsavimas tai duočiau 1 vietą.  mirksiukas.gif
Dešinėj ta ruda juosta - gal kirpt ją reikėtų?

zinokit stakta, specialiai ikomponuota i kadra, kad laikytu pusiausvyra, ir kadras nebutu toks tuscias smile.gif

jei idomu pameginkit nukirpti ja, pamatysik koks sh.... is karto gaunasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 23 spalio 2009 - 13:27
QUOTE(DI @ 2009 10 23, 13:26)
aciu  4u.gif
atrodo tik vienas kadras, o kiek pasiruosimo jam buvo  doh.gif  o dar ir vaikas kaip tik mamos reikalauja labiau nei iprastai smile.gif
zinokit stakta, specialiai ikomponuota i kadra, kad laikytu pusiausvyra, ir kadras nebutu toks tuscias smile.gif

jei idomu pameginkit nukirpti ja, pamatysik koks sh.... is karto gaunasi.  mirksiukas.gif

Matai,as tavo foto vertinau uzdengus ta stakta,kad man ji i akis nelystu.Sutinku,kad kazkas be jos ne taip,bet ir su ja man nea. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 23, 13:22)
O cia mano darbelis temai AS IR VEIDRODIS

Man rods j/b geriau žiūrėtųsi smile.gif
Atsakyti
DI tikrai puiki foto thumbup.gif tik man irgi stakta maise truputi,o be jos nei nebandziau ziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 23, 14:23)
Nu fainai  bigsmile.gif Saunuole!!!
As duociau antra, po Zitlali angelo  mirksiukas.gif

Na, Zitlali aš net nevertinu, vis tiek ji be konkurencijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nejuokaukit del konkurencijos wink.gif nepradesiu pasakoti ka manau apie savo nuotraukas, nes pagalvosit, kad demesio prasausi, tai patylesiu smile.gif

Gal dar kas imesit auto? ax.gif DI gal dar turi ka gero?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 14:09)
Nejuokaukit del konkurencijos wink.gif nepradesiu pasakoti ka manau apie savo nuotraukas, nes pagalvosit, kad demesio prasausi, tai patylesiu smile.gif

Taip,taip,kuklumas puosia moteri lotuliukas.gif As asmeniskai,ipac po paskutiniu tavo fotosesiju,galvoju,kad drasiai gali uzsimineti komercine fotografija.Na zodziu gali fotografuoti zurnalams,katalogams ir t.t ax.gif (tikiuosi nenuvertinau) bigsmile.gif
Atsakyti

DI, labai super sugalvota! 4u.gif tik man per sviesu

QUOTE(inesaS @ 2009 10 23, 14:31)
Taip,taip,kuklumas puosia moteri lotuliukas.gif As asmeniskai,ipac po paskutiniu tavo fotosesiju,galvoju,kad drasiai gali uzsimineti komercine fotografija.Na zodziu gali fotografuoti zurnalams,katalogams ir t.t ax.gif (tikiuosi nenuvertinau) bigsmile.gif

sutinku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 15:09)
ax.gif DI gal dar turi ka gero?

nea, siandien neturiu. Bet rytoj turesiu ax.gif

dar karta aciu visoms uz komentarus 4u.gif

p.s. o kaip jus Flickr'e susikuriate katalogus? Ziuriu ziuriu ir nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 23 spalio 2009 - 15:10
QUOTE(antajo @ 2009 10 22, 22:33)
veidrodziu temai  ax.gif
user posted image

Patiko, mano ideja spejai greiciau igyvendint biggrin.gif Liuz ryskumas (man toks nesigauna schmoll.gif ) Tik akis per balta.
QUOTE(antajo @ 2009 10 22, 22:56)
na dar viena..

user posted image

siaip kazka tryniau tryniau ir pritriniau kompe - nes neatidaro puse foto perdirbtu  doh.gif

Sita irgi patiko, bet velgi akis isbalinta atkreipia demesi.

QUOTE(DI @ 2009 10 23, 12:22)
aisku kad galima, su tinkamu objektyvu, nustatymais, ir erdve namuose smile.gif As maniau kad tu klausi apie PS wink.gif

user posted image

Patiko thumbup.gif Tik kirpciau desinej ta stakta, ir man vel per melyna unsure.gif Ar nusistatineji wb rankiniu budu?

Gaure,sveikinu su pirkiniu, tik nepaskaiciau, ka nusipirkai rolleyes.gif

Zit foto kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 23, 12:22)

labai neblogai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
DI, wow thumbup.gif
Flickr'e užsiregistruoji ir spaudi upload your first photos, viskas 4u.gif

inesa, kur nuotraukos lens.gif lens.gif lens.gif
Beje, sveikinu Gaurę ir inesą su atsinaujinimu mirksiukas.gif
Atsakyti