Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Armana @ 2009 11 03, 12:43)
Labas visoms  4u.gif

Sveika prisijungusi bigsmile.gif

Prisimenu tavo foto, kai fotografijos pradziamoksli tik paskaitinedavau, istrigo kazkaip ax.gif O neseniai va ir flickr'e atradau smile.gif Taip, kad labai malonu tave cia matyti 4u.gif

Aciu uz kometarus mano foto 4u.gif
Papildyta:
Beje, Armana, man antroji tavo foto superine. Labai grazios spalvos, nuotaika tokia romantiska smile.gif Pirmoje labai gerai miego tema pateikta, matosi, kad mergyte giliai ir saldziai miega, tik man ta paklode nepatinka blush2.gif ...ir del ciuozimo zemyn irgi pritariu 4u.gif
Atsakyti
Perziurejau Armanos foto flirke, tikrai maciau daug patinkanciu thumbup.gif
Atsakyti
Na, nieko nepakeisiu, bet as PRIES ax.gif tongue.gif ruosiausi, fotkinau, dar laiko turejau tai ir nedejau, o dabar per velu verysad.gif o cia bac- po valandos balsuojam unsure.gif na, tiek to... man anksciau labiau patiko, nes visu tempu nariam tiko, o dabar kai laiko fotografavimui turiu daug maziau nebespesiu nieko unsure.gif nors gal bus postumis vakarais ne megzti, o kazka bandyti g.gif nors be sviesos ne kas bus unsure.gif

Armana bigsmile.gif nuostabus miegelis bigsmile.gif
Atsakyti
o del savaites temos,gal darom 2 savaites , o ne savaite?

As noreciau Armanos flirka pamatyti rolleyes.gif
Atsakyti
bonda, malonu, kad prisiminei mane, turbut is to, kad fotikai musu tokie patys biggrin.gif
o as jau puoliau ND daryti lotuliukas.gif aisku paskubom darau, viena ranka maziu laikyti kartais tenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 03, 13:38)
o del savaites temos,gal darom 2 savaites , o ne savaite?

As noreciau Armanos flirka pamatyti  rolleyes.gif

http://www.flickr.co...s/34144108@N08/

tikiuos nesupyks kad ikeliau, juk jis kaip ir viesas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį 4u.gif Gal kokį pusmetį jus tyliai skaitinėju blush2.gif ir mokausi kartu su jumis. Pagaliau ryžausi ir jungiuosi ax.gif
Pirmi namų darbai. Fokusavimas:

user posted image

user posted image

user posted image

Keičiant diafragmą

F11
user posted image

F7.1
user posted image

F3.5
user posted image

Zūminant

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas revoliucionierės lotuliukas.gif

Labai visoms naujokėms-grįžusioms senbuvėms drinks_cheers.gif
Smagu, kad tema taip atsigavo bigsmile.gif thumbup.gif

Gal pabalsuojam kiek laiko truks savaitės temos, nes matau, kad yra norinčių dviejų savaičių ax.gif Ar čia tik balsas tyruose? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2009 11 03, 12:53)
Sveikos,
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį  4u.gif Gal kokį pusmetį jus tyliai skaitinėju  blush2.gif ir mokausi kartu su jumis. Pagaliau ryžausi ir jungiuosi  ax.gif

sveika, su fokusu viskas ok, o su diafragma nesimato skirtumo schmoll.gif Siūlyčiau pasirinkti kitokį foną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 13:39)
bonda, malonu, kad prisiminei mane, turbut is to, kad fotikai musu tokie patys  biggrin.gif
o as jau puoliau ND daryti  lotuliukas.gif aisku paskubom darau, viena ranka maziu laikyti kartais tenka  doh.gif

Uogiene, tai aisku, kad nebekartok tu ND 4u.gif Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Abi @ 2009 11 03, 13:53)
Sveikos,
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį  4u.gif Gal kokį pusmetį jus tyliai skaitinėju  blush2.gif ir mokausi kartu su jumis. Pagaliau ryžausi ir jungiuosi  ax.gif

Smagu, kad musu gretos pleciasi bigsmile.gif Junkis, mielai priimsim 4u.gif
Ikelti ND lyg ir gerai atlikti mirksiukas.gif

QUOTE(Will @ 2009 11 03, 13:56)
Gal pabalsuojam kiek laiko truks savaitės temos, nes matau, kad yra norinčių dviejų savaičių  ax.gif  Ar čia tik balsas tyruose?  lotuliukas.gif

As pritarciau 2 savaitem ax.gif
Atsakyti
ant greicio iskepiau ND, dabar bus man doh.gif labai atsiprasau del fono ir del kai kur pasitaikanciu siuksliu doh.gif
Mano ND
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 03, 12:43)
http://www.flickr.co...s/34144108@N08/

tikiuos nesupyks kad ikeliau, juk jis kaip ir viesas  blush2.gif

Aciux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 03, 13:53)
Sveikos,

Sveikute smile.gif
man tai cia viskas matosi 4u.gif As uzskaitau smile.gif

tik man rodos ten dar kazka reik padaryti... o gal ir klystu

uogiene sukelk cia namu darbus bus geriau ziureti, kai visos nuotraukos kartu bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 03 lapkričio 2009 - 13:12