Labas visoms
Tyliai skaitau šią temą, ir taip pat norėčiau prisijungti prie jūsų. Truputį buvau apleidusi fotografiją bet dabar bandysiu pasitaisyti
Norėčiau parodyti foto į miego temą (gal jau kam matyta )
O čia iš vasarinių kadrų
Beje, man labai patiko pirmoji Tiny foto, nuotraukytės spalvytės, ryškumas, nuotaika
Armana O Namu darbus jau darei?
Visai idomios foto
Visai idomios foto
ooooo Armana, maniau tu jau prazengei pazengusias o cia bac, smagu bus matyti tavo foto
Labas, Armana, as prisimenu tave, geros foto tavo budavo Matyt daug tokius nubyrejusiu buvo
QUOTE(Armana @ 2009 11 03, 12:43)
Sveikute
miela nuotrauka su mieganciu leliuku
o antra irgi labai smagi net merginos pagailo, kad teko guleti ant tokiu kietu sakaliu, vargsele... bet kadras idomus, jauciasi nuotaika
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 03, 11:57)
ooooo Armana, maniau tu jau prazengei pazengusias o cia bac, smagu bus matyti tavo foto
kad ten pas pazengusias l.numirus tema
Armana, man atrodo, kad tuoj nuciuos zemyn tavo pupa
atidaviau balsus rudens konkurse, tikiuosi galima balsuot ir nedalyvaujantiems tame konkurse
Ačiū, merginos, už šiltą priėmimą Malonu grįžti pas fotografes
O gal būtų galima ir man pamatyti tą rudens konkursą ?
O gal būtų galima ir man pamatyti tą rudens konkursą ?
QUOTE(Armana @ 2009 11 03, 11:43)
Labas visoms
Tyliai skaitau šią temą, ir taip pat norėčiau prisijungti prie jūsų. Truputį buvau apleidusi fotografiją bet dabar bandysiu pasitaisyti
Matyta ir balsuota
QUOTE(Valetta @ 2009 11 03, 12:05)
* kad ten pas pazengusias l.numirus tema
**atidaviau balsus rudens konkurse, tikiuosi galima balsuot ir nedalyvaujantiems tame konkurse
**atidaviau balsus rudens konkurse, tikiuosi galima balsuot ir nedalyvaujantiems tame konkurse
* Aha,labai ta temele merdeja
** galima
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 10:32)
sveika pargryzus namo tau ND tikria nereik daryt -pamenu
QUOTE(solo @ 2009 11 03, 11:11)
Pelene, tavo naktinės žiburiukai kokie kaip man keistai tokie nustatymai, kai pati fotkinau su 30 sek išlaikymu ir f19
nu jo -ne pas visus yra tokie net parametrai
QUOTE(Armana @ 2009 11 03, 12:05)
su sugrizimu ir tu del ND nepablusk
Pritariu, kad Armanai, ko gero reiks mus mokyt, o ne ND daryt