Reiskia ne taip supratau, butinai padarysiu, o paskui prasysiu prisijungimu
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 11:43)
As prisimenu gerai, kad i albuma dedavo pavyzdinius ND as savo nedrisau deti tikrai, nors man ir uzskaite juos. Va radau WB ir kiausini is ND, surinksiu viska ir ikelsiu, tik nzn kur man kelti? gal nuoroda i savo albumeli? kaip jus darot dabar?
Kelk čia pradžiai
Labas rytas
Perversmai yra gerai... Isvis gerai, kad stengiames tema gaivinti As uz
Dekui uz komentarus
Pirmoje tai tipine mano vaiko israiska, kai susikaupes kanors daro ir tenka zvilgsni i sali pasukti, taip atsisukes jis buvo sekunde kokia Man patinka ta israiska, nors gal ir atrodo siek tiek issigandes
Antroje gal tas kvadratas netinka? Ir su grudu turbut eilini karta persistengiau...
Perversmai yra gerai... Isvis gerai, kad stengiames tema gaivinti As uz
Dekui uz komentarus
Pirmoje tai tipine mano vaiko israiska, kai susikaupes kanors daro ir tenka zvilgsni i sali pasukti, taip atsisukes jis buvo sekunde kokia Man patinka ta israiska, nors gal ir atrodo siek tiek issigandes
Antroje gal tas kvadratas netinka? Ir su grudu turbut eilini karta persistengiau...
Fea, sis skyrelis toks apmires pastaruoju metu buvo, gal nieks del to ir neparase, kad uzskaitytus ND reikia sukelti i albumuka
Na, begam balsuoti
Na, begam balsuoti
Tiny, pirmoji faina, o grūdo nemėgstu, tai 2 nelabai
DI, man visose naktinėse trūksta ryškumo Tai miego tema šią sav. ar naktinių foto? Ar naktinės - privalomi namų darbai visoms?
Pelene, tavo naktinės žiburiukai kokie kaip man keistai tokie nustatymai, kai pati fotkinau su 30 sek išlaikymu ir f19
DI, man visose naktinėse trūksta ryškumo Tai miego tema šią sav. ar naktinių foto? Ar naktinės - privalomi namų darbai visoms?
Pelene, tavo naktinės žiburiukai kokie kaip man keistai tokie nustatymai, kai pati fotkinau su 30 sek išlaikymu ir f19
QUOTE(solo @ 2009 11 03, 13:11)
Tiny, pirmoji faina, o grūdo nemėgstu, tai 2 nelabai
Nuo rytojaus bus miego tema, vakare paskelbsim
Naktines temos kol kas nelieciam ok bus veliau
Papildyta:
Matau labai daug naujoku skaitanciu apacioje
jungiame jungiames drasiau kuo musu bendruomene bus didesne, tuo geriau
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 09:19)
Nuo siol kas savaite turesime savaitines temas Savaitines temos vyks nuo treciadienio iki treciadienio Rytoj skelbiama "MIEGO" temos savaite. Galite fotkinti vaikus, suniukus, kaimynus, vyrus ir pan nu zodziukas ka matot mieganti Temoje vyks aktyvus nuotrauku aptarimas ir mokymasis is klaidu
cia pakartojimas kas nemate QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 10:32)
Pelene, nesukeliau, nes seniau mes nekeldavom i albuma, o dedavom tiesiai i tema, jeigu budavo neblogai padarytas, tai uzskaitydavo ir eidavom prie kito. Na, teks is naujo padaryti, turbut? nes ir paciu foto turbut nesu issaugojus dedavau per flickr ir paskui is ten istrindavau laikui begant
uogiene, sveika sugrizusi tikrai taip ir buvo, kaip tu rasai, nes as cia nuo pirmos pradziamokslio susidarymo temos sedziu (o paskui, kai pradziamoksles pas pazengusias pabego, taisykles pasikeite)
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 11:15)
Nuo rytojaus bus miego tema, vakare paskelbsim
o ką bevaikėms daryt? aj nu ok, perskaičiau viską
QUOTE(solo @ 2009 11 03, 13:17)
o ką bevaikėms daryt? aj nu ok, perskaičiau viską
solo, ar gerai miegojai sianakt taigi rasiau, kad kaimyna galesi fotkint
Tema bus "Miegas" fotkinti galesite bet ka mieganti, galu gale save veliau idesiu foto pavyzdziu
QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 22:43)
OK, raitosiuos rankovytes ir greitu laiku iveiksiu namu darbelius o tadu jau pasirodysiu
lauksim ND
rarity- patiko kraoas, idomiu kampu, o rozyte siaip grazi,ryski,bet vat kazko taip jinai nesiziuri.
DI- idomus bandymai su naktim, man patiko trecia nuo galo, su masinos zibintais, bet siaip visose ryskesniu spalvu noretusi.
Dar patiko kazkieno pro langa vaizdelis, zibintai graziai ziba
Tiny- pirma spalvos geros, ryskumas mimika gera, bet ko tais veiduko spalva nepatinka, vaizdas kad su blicu fotikinta, labai nubales.
O antra man labiausiai patiko nzn man tas grudas gerai cia ziurisi, o tiniukas toks susikaupes zaidzia,geras momentas.
Del ND as UZ
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 10:39)
Uogiene, as nuo pat pradziu sioj temoj esu ir tikrai dedavom mes i albuma visus darbus Na bet jei prisieki, kad esi padarius tai patikesim
Kai uogiene pradejo mokytis buvo dar kitas kolektyvas, ir kitas albumukas.
Sigrizusioms ir naujai prisijungusiems po
Jau pasirode pirmieji balsai Foto konkurse
Papildyta:
ir kita tema as kalbejau butent apie musu Tema, kuri susikure po to kai Pazengusios atsiskyre, kas buvo iki to man nezinoma
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 11 03, 13:22)
ir kita tema as kalbejau butent apie musu Tema, kuri susikure po to kai Pazengusios atsiskyre, kas buvo iki to man nezinoma