Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Reiskia ne taip supratau, butinai padarysiu, o paskui prasysiu prisijungimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 11:43)
As prisimenu gerai, kad i albuma dedavo pavyzdinius ND  biggrin.gif  as savo nedrisau deti tikrai, nors man ir uzskaite juos. Va radau WB ir kiausini is ND, surinksiu viska ir ikelsiu, tik nzn kur man kelti? gal nuoroda i savo albumeli? kaip jus darot dabar?

Kelk čia pradžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Perversmai yra gerai... Isvis gerai, kad stengiames tema gaivinti smile.gif As uz 4u.gif

Dekui uz komentarus 4u.gif

Pirmoje tai tipine mano vaiko israiska, kai susikaupes kanors daro ir tenka zvilgsni i sali pasukti, taip atsisukes jis buvo sekunde kokia biggrin.gif Man patinka ta israiska, nors gal ir atrodo siek tiek issigandes smile.gif

Antroje gal tas kvadratas netinka? g.gif Ir su grudu turbut eilini karta persistengiau... g.gif

Atsakyti
Fea, sis skyrelis toks apmires pastaruoju metu buvo, gal nieks del to ir neparase, kad uzskaitytus ND reikia sukelti i albumuka 4u.gif

Na, begam balsuoti 4u.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tiny, pirmoji faina, o grūdo nemėgstu, tai 2 nelabai 4u.gif

DI, man visose naktinėse trūksta ryškumo g.gif Tai miego tema šią sav. ar naktinių foto? Ar naktinės - privalomi namų darbai visoms?
Pelene, tavo naktinės žiburiukai kokie bigsmile.gif kaip man keistai tokie nustatymai, kai pati fotkinau su 30 sek išlaikymu ir f19 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 03 lapkričio 2009 - 11:12
QUOTE(solo @ 2009 11 03, 13:11)
Tiny, pirmoji faina, o grūdo nemėgstu, tai 2 nelabai 4u.gif 

DI, man visose naktinėse trūksta ryškumo  g.gif  Tai miego tema šią sav. ar naktinių foto? Ar naktinės - privalomi namų darbai visoms?

Nuo rytojaus bus miego tema, vakare paskelbsim wink.gif

Naktines temos kol kas nelieciam ok 4u.gif bus veliau rolleyes.gif
Papildyta:
Matau labai daug naujoku skaitanciu apacioje thumbup.gif

jungiame jungiames 4u.gif drasiau mirksiukas.gif kuo musu bendruomene bus didesne, tuo geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 09:19)
Nuo siol kas savaite turesime savaitines temas  thumbup.gif Savaitines temos vyks nuo treciadienio iki treciadienio  4u.gif  Rytoj  skelbiama "MIEGO" temos savaite. Galite fotkinti vaikus, suniukus, kaimynus, vyrus ir pan  lotuliukas.gif nu zodziukas ka matot mieganti  bigsmile.gif Temoje vyks aktyvus nuotrauku aptarimas ir mokymasis is klaidu  rolleyes.gif
cia pakartojimas kas nemate mirksiukas.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 10:32)
Pelene, nesukeliau, nes seniau mes nekeldavom i albuma, o dedavom tiesiai i tema, jeigu budavo neblogai padarytas, tai uzskaitydavo ir eidavom prie kito. Na, teks is naujo padaryti, turbut? nes ir paciu foto turbut nesu issaugojus  doh.gif dedavau per flickr ir paskui is ten istrindavau laikui begant  blush2.gif

uogiene, sveika sugrizusi mirksiukas.gif tikrai taip ir buvo, kaip tu rasai, nes as cia nuo pirmos pradziamokslio susidarymo temos sedziu (o paskui, kai pradziamoksles pas pazengusias pabego, taisykles pasikeite) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 11:15)
Nuo rytojaus bus miego tema, vakare paskelbsim wink.gif

o ką bevaikėms daryt? biggrin.gif aj nu ok, perskaičiau viską 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 03 lapkričio 2009 - 11:18
QUOTE(solo @ 2009 11 03, 13:17)
o ką bevaikėms daryt?  biggrin.gif aj nu ok, perskaičiau viską  4u.gif

solo, ar gerai miegojai sianakt lotuliukas.gif taigi rasiau, kad kaimyna galesi fotkint lotuliukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif

Tema bus "Miegas" fotkinti galesite bet ka mieganti, galu gale save mirksiukas.gif veliau idesiu foto pavyzdziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 22:43)
OK, raitosiuos rankovytes ir greitu laiku iveiksiu namu darbelius  mirksiukas.gif o tadu jau pasirodysiu  biggrin.gif

lauksim ND smile.gif

rarity- patiko kraoas, idomiu kampu, o rozyte siaip grazi,ryski,bet vat kazko taip jinai nesiziuri.

DI- idomus bandymai su naktim, man patiko trecia nuo galo, su masinos zibintais, bet siaip visose ryskesniu spalvu noretusi.

Dar patiko kazkieno pro langa vaizdelis, zibintai graziai ziba

Tiny- pirma spalvos geros, ryskumas mimika gera, bet ko tais veiduko spalva nepatinka, vaizdas kad su blicu fotikinta, labai nubales.
O antra man labiausiai patiko thumbup.gif nzn man tas grudas gerai cia ziurisi, o tiniukas toks susikaupes zaidzia,geras momentas.

Del ND as UZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 10:39)
Uogiene, as nuo pat pradziu sioj temoj esu ir tikrai dedavom mes i albuma visus darbus  4u.gif Na bet jei prisieki, kad esi padarius tai patikesim  ax.gif

Kai uogiene pradejo mokytis buvo dar kitas kolektyvas, ir kitas albumukas. mirksiukas.gif

Sigrizusioms ir naujai prisijungusiems po 4u.gif
Atsakyti
Jau pasirode pirmieji balsai Foto konkurse thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 11 03, 13:22)
Kai uogiene pradejo mokytis buvo dar kitas kolektyvas, ir kitas albumukas. mirksiukas.gif

ir kita tema mirksiukas.gif as kalbejau butent apie musu Tema, kuri susikure po to kai Pazengusios atsiskyre, kas buvo iki to man nezinoma 4u.gif
Atsakyti