Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 03, 12:16)
Mielai  4u.gif  biggrin.gif

nu va pagaliau doh.gif 4u.gif cia yra daug tavo gerbeju zinok wub.gif blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pelene, nesukeliau, nes seniau mes nekeldavom i albuma, o dedavom tiesiai i tema, jeigu budavo neblogai padarytas, tai uzskaitydavo ir eidavom prie kito. Na, teks is naujo padaryti, turbut? nes ir paciu foto turbut nesu issaugojus doh.gif dedavau per flickr ir paskui is ten istrindavau laikui begant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 03, 11:32)
Pelene, nesukeliau, nes seniau mes nekeldavom i albuma, o dedavom tiesiai i tema, jeigu budavo neblogai padarytas, tai uzskaitydavo ir eidavom prie kito. Na, teks is naujo padaryti, turbut? nes ir paciu foto turbut nesu issaugojus  doh.gif dedavau per flickr ir paskui is ten istrindavau laikui begant  blush2.gif

Sveika prisijungusi (sugrįžusi) 4u.gif
Koks temos pagyvėjimas thumbup.gif Pasikeitimai į naudą. Tikiuosi ir teminiai pasirodymai bus tokie pat aktyvūs.
Loretoidas, malonu, kad pas pirmokes prisijungei. Aš tavo gerbėja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 03 lapkričio 2009 - 10:39
QUOTE(rarity @ 2009 11 03, 10:37)
Sveika prisijungusi (sugrįžusi)  4u.gif

aciu, kad paraginai mane biggrin.gif
Atsakyti
Uogiene, as nuo pat pradziu sioj temoj esu ir tikrai dedavom mes i albuma visus darbus 4u.gif Na bet jei prisieki, kad esi padarius tai patikesim ax.gif galu gale nuotraukos parodys ar ismanai ka apie nustatymus biggrin.gif O jei matysi, kad grybauji, tai visada gali perdaryti 4u.gif As Pvz net fotika pakeitus is naujo dariau ND, nes man buvo labai idomu pabandyt su nauju fotiku padaryti, tai visiems ND uztraukau gal 20 min padaryti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 03 lapkričio 2009 - 10:39
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 10:39)
Uogiene, as nuo pat pradziu sioj temoj esu ir tikrai dedavom mes i labuma visus darbus  4u.gif Na bet jei prisieki, kad esi padarius tai patikesim  ax.gif galu gale nuotraukos parodys ar ismanai ka apie nustatymus  biggrin.gif O jei matysi, kad grybauji, tai visada gali perdaryti  4u.gif As Pvz net fotika pakeitus is naujo dariau ND, nes man buvo labai idomu pabandyt su nauju fotiku padaryti, tai visiems ND uztraukau gal 20 min padaryti  4u.gif

tai kad cia dejom ND fotkes g.gif
Atsakyti
Pelene, nesunku man padaryti tikrai, bus ir idomu prisiminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 11:24)
nu va pagaliau  doh.gif  4u.gif cia yra daug tavo gerbeju zinok  wub.gif  blush2.gif  4u.gif  biggrin.gif

ir as gerbeja ax.gif visad paziuriu naujas nuotraukas flircke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 11:39)
Uogiene, as nuo pat pradziu sioj temoj esu ir tikrai dedavom mes i albuma visus darbus  4u.gif Na bet jei prisieki, kad esi padarius tai patikesim  ax.gif galu gale nuotraukos parodys ar ismanai ka apie nustatymus  biggrin.gif O jei matysi, kad grybauji, tai visada gali perdaryti  4u.gif As Pvz net fotika pakeitus is naujo dariau ND, nes man buvo labai idomu pabandyt su nauju fotiku padaryti, tai visiems ND uztraukau gal 20 min padaryti  4u.gif

thumbup.gif Sutinku su tavim. Aš irgi planuoju perdaryti ND su nauju fotiku. Tik vis laiko pritrūkstu šviesiuoju paros metu smile.gif
Beje, kas į sąrašiuką traukia su fotikais? Will?
Atsakyti
As prisimenu gerai, kad i albuma dedavo pavyzdinius ND biggrin.gif as savo nedrisau deti tikrai, nors man ir uzskaite juos. Va radau WB ir kiausini is ND, surinksiu viska ir ikelsiu, tik nzn kur man kelti? gal nuoroda i savo albumeli? kaip jus darot dabar?
Atsakyti
Fea, pirmiausia dedavo i tem, o kai gaudavom palaiminima sukeldavom i albuma, kelem ne pavyzdinius, o visus uzskaitytus darbus 4u.gif Kitom pradedancioms naudinga paziuret buna 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 10:48)
Fea, pirmiausia dedavo i tem, o kai gaudavom palaiminima sukeldavom i albuma, kelem ne pavyzdinius, o visus uzskaitytus darbus  4u.gif Kitom pradedancioms naudinga paziuret buna  4u.gif  ax.gif

as kazkaip neagvau tokiu nurodymu tai niekur ir nekeliau smile.gif
Atsakyti