Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

5- UZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nu ir dar uztvirtinimui laukiam pora UZ ax.gif
Atsakyti
UZ
Atsakyti
UZ
Atsakyti
Tiny, pirma foto ryški, graži, bet vaikutis joje kažkaip išsigandęs atrodo. Nors matosi, kad ima savo žaisliuką, bet išraiška tokia klausiamoji: "mama, o šitą galima imti?". tarsi kėsintųsi į jam uždraustą imti daiktą..

Man daug labaiu patinka tavo antroji nuotrauka. Tokia tikra, vaikas susikaupęs žaidžia, tarsi būtų paskendęs savo žaidimų pasaulyje, net nemato mamos su fotiku thumbup.gif

DI, tavo naktinė serija gražiai žiūrisi, net Kalėdomis kvepia. Bet jei kiekvieną atskirai analizuoti, būtų prie ko prikibti, bet visumoj kaip serijukė man gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 03 lapkričio 2009 - 09:52
QUOTE(ketti @ 2009 11 03, 10:52)

DI, tavo naktinė serija gražiai žiūrisi, net Kalėdomis kvepia. Bet jei kiekvieną atskirai analizuoti, būtų prie ko prikibti, bet visumoj kaip serijukė  man gražu mirksiukas.gif

Aciu Ketti 4u.gif tuo metu kai fotkinau apie kompozicija dar nebuvau skaiciusi blush2.gif ir tai buvo pirmosios mano naktines foto, labiausiais demesi i fotiko nustatymus kreipiau. Dabar pati matau kad joms truksta...
Papildyta:
Ketti, o jei imant atskirai nuotraukas? tai prie ko kibtum? 4u.gif
Atsakyti
Nu labai malonu, kad taip aktyviai reiskiates perversmo organizavime lotuliukas.gif

Tai uz valandeles begam balsuoti i Rudens konkursa. 4u.gif Balsuojam atiduodami 5 balus geriausiai foto ir taip mazejancia tvarka iki 1 balo. Laimes foto surinkusi daugiausiai balsu 4u.gif

O nuo rytojaus pradesime nauja gyvenimo etapa musu skyrelyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuk tuk tuk blush2.gif

Kazkada lankiausi jusu temoje gan aktyviai, bet del laiko stokos uzmetus viska buvau blush2.gif nebespejau jusu prisivyti, tai ir likau uodegoje unsure.gif
Ar priimsit mane vel blush2.gif is namu darbu nesu tik lasiuku padarius, ar man visus ND is naujo gal padaryti? g.gif
Bandysiu vytis kiek imanoma greiciau ax.gif
Mano aparaciukas SONY dsc H50 PGM taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 03, 11:04)
Ketti, o jei imant atskirai nuotraukas? tai prie ko kibtum?  4u.gif

Labai daug foto, sorry kiekvienos nekomentuosiu (ruošiamės su vaikais į lauką) - daugaiusia išties prie kompozicijos mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 03, 11:08)
Labai daug foto, sorry kiekvienos nekomentuosiu (ruošiamės su vaikais į lauką) - daugaiusia išties prie kompozicijos mirksiukas.gif

aiskumelis 4u.gif tai del kompozicijos viska zinau wink.gif
Atsakyti
Uogiene, o i albumuka sukelei ND? Jei taip einu paziuret ir jei jie yra tai jau nebereiks daryti tau 4u.gif Lasiuku neprivalomas ND ax.gif

Uogiene sukelk ND i albumuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 03 lapkričio 2009 - 10:15
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 02, 22:45)
nuo ko tie melyni plemai  g.gif cia kad okuliaro neuzdengiau gal?

g.gif nzn nuo ko, bet jie cia tinka thumbup.gif

Tiny, man pirmoji l.patinka, net vaikis pribego paziuret, sake reikia ir jam tokios lentynos, puzlem ir knygutem susidet bigsmile.gif blush2.gif

as irgi uz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 10:40)

Loretoidai junkis drasiau, kai musu daugiau tai nuo to tik smagiau  mirksiukas.gif Tave irgi kvieciam i savites temas ir nuotrauku aptarimus  4u.gif

Mielai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti