Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Tiny, sauniai darbuojies thumbup.gif Sveikatytes tavo ligoniukui 4u.gif

Di, visai neblogi kadriukai thumbup.gif

Na, tai kas pranes naujienas? ax.gif
Atsakyti
kokias naujienas? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Nu tai ka nutaret? Tingiu ten skype melejona zinuciu skaityt blush2.gif

Raryty, fainas krapas smile.gif KOdel nica pakeitei, as maklinuos dabar?

Tiny, man pirma faina spalvomis, ryskumu, antra nelimpa, kazkaip nzn, gal grudo per daug, gal vaikui nesiziuri tas grudas g.gif Trecioj momentas fainas, bet biski ryskumo truksta man 4u.gif

DI, nzn del tu naktiniu, as ne profas, bet man naktines foto grazumas buna tada kai rysku viskas arba blikiukai kokie (baznycia faina), o tokios kur judesyje kazkas tai man nelabai blush2.gif
Atsakyti
Taigi taigi, demesio demsio lotuliukas.gif yra pasiulymu ir reikia jusu pritarimu, jei bus bent penki UZ tai darom perversma lotuliukas.gif As -UZ 4u.gif

1. Baigiame konkursa - Ruduo: Spalvos, formos ir pan. Balsavimas nuo siandien 11 val ryto iki rytojaus 10 val ryto 4u.gif kas neidejot fotkiu dar turit valandele tam....kitu konkursu nebedarysim kol neatsiras tam poreikis schmoll.gif

2. Nuo siol kas savaite turesime savaitines temas thumbup.gif Savaitines temos vyks nuo treciadienio iki treciadienio 4u.gif Rytoj skelbiama "MIEGO" temos savaite. Galite fotkinti vaikus, suniukus, kaimynus, vyrus ir pan lotuliukas.gif nu zodziukas ka matot mieganti bigsmile.gif Temoje vyks aktyvus nuotrauku aptarimas ir mokymasis is klaidu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 03 lapkričio 2009 - 09:20
As uz 4u.gif Del sios savaites nzn ar suspesiu, nes isvarau i Berlyna 4 dienom blush2.gif
Atsakyti
2 UZ thumbup.gif

Melodi, cia nepasiteisinimas, gali jau siandien nufotkinti ir deti foto, svarbu bandyti 4u.gif Na blogiausiu atveju gi ir grizus galesi paveluotai ideti mirksiukas.gif Svarbiausia yra tema, yra ka fotkinti, tikiuosi bus kas ir aptarines 4u.gif
Atsakyti
As irgi UZ smile.gif
Atsakyti
3 UZ bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 03, 10:05)
Labas rytas smile.gif

Raryty, fainas krapas smile.gif  KOdel nica pakeitei, as maklinuos dabar?

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 10:19)
Taigi taigi, demesio demsio  lotuliukas.gif yra pasiulymu ir reikia jusu pritarimu, jei bus bent penki UZ tai darom perversma  lotuliukas.gif As -UZ  4u.gif

Ačiū Melodi 4u.gif Problemų turėjau prisijungdama ten, kur Lt raidžių nėr smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 03 lapkričio 2009 - 09:33
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 03, 09:27)
2 UZ  thumbup.gif

Melodi, cia nepasiteisinimas, gali jau siandien nufotkinti ir deti foto, svarbu bandyti  4u.gif Na blogiausiu atveju gi ir grizus galesi paveluotai ideti  mirksiukas.gif Svarbiausia yra tema, yra ka fotkinti, tikiuosi bus kas ir aptarines  4u.gif

Taigi dirbu dienom, gryztu namo jau sutemus blush2.gif Be sansu man tamsoj nufotkint kazka grazaus su kitiniu namie blush2.gif

Nu bet bandysiu kazka suspet gryzus smile.gif
Atsakyti
4- UZ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Loretoidai junkis drasiau, kai musu daugiau tai nuo to tik smagiau mirksiukas.gif Tave irgi kvieciam i savites temas ir nuotrauku aptarimus 4u.gif

Taip pat laukiami ir mielai priimami ir visi naujokai thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif Atlikte pirmame psl. nurodytus Namu darbus ir galesite drasiai dalyvauti Savaites temose ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 03 lapkričio 2009 - 09:42
Labas rytas,

Aš irgi UŽ savaitines temas drinks_cheers.gif
Fotografuokim, kritikuokim, mokykimės iš savo ir kitų klaidų biggrin.gif
Atsakyti