Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Jus cia taip puikiai kritiskai vertinat viska... smile.gif as matyt nekompetetinga viska nuodugniai komentuot.. dazniausiai komentuoju "grazu-negrazu", "kabina"nekabina"... ir pan smile.gif
Nuotrauku gana daug turiu, nzn, i tematika cia lyg ir nelabai paisausi, bet pasirodyt norisi.. deja, rudenines fotosesijos kol kas jokios neturiu, tai imetu viena nuotraukyte is geguzes pavakario smile.gif vis tiek jusu zvilgsnio norisi blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 23:09)
Gal ir nieko  g.gif  Nors aš nemoku naktinių foto. Bet tuo geriau, bus proga pasimokyti  ax.gif

ok, tai jei bus daugiau norinciu galesim patvirtinti tema 4u.gif

va cia yra patarimu sia tema http://www.efoto.lt/...ine_fotografija
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 11 02, 16:38)
o kokios problemos kalibruojant?su kokiu kalibratorium kalibruoji?

turiu kelis atsisiuntus, bet nieko, ryt tikiuosi pavyks rast grafikai skirta monika ir parsitempt, tai bus oki smile.gif ac 4u.gif
Atsakyti
Aridax, sveika 4u.gif foto tamsi.. nelabai aišku, kas norima akcentuot - dvispalvis dangus, medžiai, kelias... beje, pradžioj namų darbai laukia... ech, taip jau yra 4u.gif

dėl naktinių foto kaip ir būčiau už.. bet ar ne per anksti? čia, manau, didžiulis menas g.gif man, asmeniškai, didžiausia problema yra rakursai portretus fotkinant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 02 lapkričio 2009 - 22:23
QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 23:09)

DI, užtai ir džiūgauju, kad išmokau  mirksiukas.gif

Dziugu, man kol kas neprireike tai neklausiu kaip ta pasidaryti smile.gif Bet sveikinu kad tau pavyko smile.gif

QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 23:13)
Jus cia taip puikiai kritiskai vertinat viska...  smile.gif  as matyt nekompetetinga viska nuodugniai komentuot.. dazniausiai komentuoju "grazu-negrazu", "kabina"nekabina"... ir pan smile.gif
Nuotrauku gana daug turiu, nzn, i tematika cia lyg ir nelabai paisausi, bet pasirodyt norisi.. deja, rudenines fotosesijos kol kas jokios neturiu, tai imetu viena nuotraukyte is geguzes pavakario smile.gif vis tiek jusu zvilgsnio norisi  blush2.gif [/img]

ziurejau ziurejau.... kadras visai idomus, kabina. toks gresmingas sakyciau. Tik ta zydra dangaus juosta atitraukia aki nuo kelio. Gal jos nereiketu. Butu isbaigtesne kompozicija.

O del komentuotuju, tai zinok as cia irgi ziople kaip reikiant blush2.gif Niu bet stengiuosi pamatyti kazka ir pasakyti stengiuosi blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 11 02, 23:20)
Aridax, sveika  4u.gif  foto tamsi.. nelabai aišku, kas norima akcentuot - dvispalvis dangus, medžiai, kelias...  beje, pradžioj namų darbai laukia... ech, taip jau yra  4u.gif

dėl naktinių foto kaip ir būčiau už.. bet ar ne per anksti? čia, manau, didžiulis menas  g.gif  man, asmeniškai, didžiausia problema yra rakursai portretus fotkinant  doh.gif

as manau neperanksti smile.gif nereik apsiriboti vien portretais rolleyes.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus smile.gif pasiziurinesiu kaip nuotraukyte pakoreguot...
mmm.. o kaip ten su tais namu darbais?.. blush2.gif atsilikus as cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 23:27)
aciu uz komentarus  smile.gif pasiziurinesiu kaip nuotraukyte pakoreguot...
mmm.. o kaip ten su tais namu darbais?..  blush2.gif  atsilikus as cia  biggrin.gif

Na, pirmame psl. yra privalomi namų darbai 4u.gif
Atsakyti
rarity.Krapas man zinok labai,labai patiko.Idomus pateikimas thumbup.gif
wite,koks katinukas bigsmile.gif wub.gif
rarity,su naktiniu Kaunu kazkas ne taip g.gif Kodel jis orandzinis?
Naujokei balionas 4u.gif
Sakot naktine foto Namu darbams bigsmile.gif man patinka thumbup.gif 100 kartu lengviau nei portretus fotografuoti doh.gif ax.gif As uz
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 11 02, 22:25)
ziurejau ziurejau.... kadras visai idomus, kabina. toks gresmingas sakyciau. Tik ta zydra dangaus juosta atitraukia aki nuo kelio. Gal jos nereiketu. Butu isbaigtesne kompozicija

Pritariu del zydros juostos. drinks_cheers.gif kai uzdengiu ja,tada man nieko netruksta tam peizaziukui mirksiukas.gif
Atsakyti
aisku, patvarkysiu as ta juosta biggrin.gif OK, del namu darbu kaip ir supratau.. teks "patvarkyt' ir juos biggrin.gif
tik.. nzn, turbut dar nepaskaiciau, tai jei nesunku, pakartokit - ir i kur man tuos ND atliktus talpint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 23:37)
aisku, patvarkysiu as ta juosta  biggrin.gif  OK, del namu darbu kaip ir supratau.. teks "patvarkyt' ir juos  biggrin.gif
tik.. nzn, turbut dar nepaskaiciau, tai jei nesunku, pakartokit - ir i kur man tuos ND atliktus talpint?  g.gif

cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 22:37)
aisku, patvarkysiu as ta juosta  biggrin.gif  OK, del namu darbu kaip ir supratau.. teks "patvarkyt' ir juos  biggrin.gif
tik.. nzn, turbut dar nepaskaiciau, tai jei nesunku, pakartokit - ir i kur man tuos ND atliktus talpint?  g.gif

Dek cia mirksiukas.gif
Atsakyti
OK, raitosiuos rankovytes ir greitu laiku iveiksiu namu darbelius mirksiukas.gif o tadu jau pasirodysiu biggrin.gif
Atsakyti