Jus cia taip puikiai kritiskai vertinat viska... as matyt nekompetetinga viska nuodugniai komentuot.. dazniausiai komentuoju "grazu-negrazu", "kabina"nekabina"... ir pan
Nuotrauku gana daug turiu, nzn, i tematika cia lyg ir nelabai paisausi, bet pasirodyt norisi.. deja, rudenines fotosesijos kol kas jokios neturiu, tai imetu viena nuotraukyte is geguzes pavakario vis tiek jusu zvilgsnio norisi
QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 23:09)
Gal ir nieko Nors aš nemoku naktinių foto. Bet tuo geriau, bus proga pasimokyti
ok, tai jei bus daugiau norinciu galesim patvirtinti tema
va cia yra patarimu sia tema http://www.efoto.lt/...ine_fotografija
QUOTE(A.M @ 2009 11 02, 16:38)
o kokios problemos kalibruojant?su kokiu kalibratorium kalibruoji?
turiu kelis atsisiuntus, bet nieko, ryt tikiuosi pavyks rast grafikai skirta monika ir parsitempt, tai bus oki ac
Aridax, sveika foto tamsi.. nelabai aišku, kas norima akcentuot - dvispalvis dangus, medžiai, kelias... beje, pradžioj namų darbai laukia... ech, taip jau yra
dėl naktinių foto kaip ir būčiau už.. bet ar ne per anksti? čia, manau, didžiulis menas man, asmeniškai, didžiausia problema yra rakursai portretus fotkinant
dėl naktinių foto kaip ir būčiau už.. bet ar ne per anksti? čia, manau, didžiulis menas man, asmeniškai, didžiausia problema yra rakursai portretus fotkinant
QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 23:09)
Dziugu, man kol kas neprireike tai neklausiu kaip ta pasidaryti Bet sveikinu kad tau pavyko
QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 23:13)
Jus cia taip puikiai kritiskai vertinat viska... as matyt nekompetetinga viska nuodugniai komentuot.. dazniausiai komentuoju "grazu-negrazu", "kabina"nekabina"... ir pan
Nuotrauku gana daug turiu, nzn, i tematika cia lyg ir nelabai paisausi, bet pasirodyt norisi.. deja, rudenines fotosesijos kol kas jokios neturiu, tai imetu viena nuotraukyte is geguzes pavakario vis tiek jusu zvilgsnio norisi [/img]
Nuotrauku gana daug turiu, nzn, i tematika cia lyg ir nelabai paisausi, bet pasirodyt norisi.. deja, rudenines fotosesijos kol kas jokios neturiu, tai imetu viena nuotraukyte is geguzes pavakario vis tiek jusu zvilgsnio norisi [/img]
ziurejau ziurejau.... kadras visai idomus, kabina. toks gresmingas sakyciau. Tik ta zydra dangaus juosta atitraukia aki nuo kelio. Gal jos nereiketu. Butu isbaigtesne kompozicija.
O del komentuotuju, tai zinok as cia irgi ziople kaip reikiant Niu bet stengiuosi pamatyti kazka ir pasakyti stengiuosi
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 11 02, 23:20)
Aridax, sveika foto tamsi.. nelabai aišku, kas norima akcentuot - dvispalvis dangus, medžiai, kelias... beje, pradžioj namų darbai laukia... ech, taip jau yra
as manau neperanksti nereik apsiriboti vien portretais
aciu uz komentarus pasiziurinesiu kaip nuotraukyte pakoreguot...
mmm.. o kaip ten su tais namu darbais?.. atsilikus as cia
QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 23:27)
aciu uz komentarus pasiziurinesiu kaip nuotraukyte pakoreguot...
Na, pirmame psl. yra privalomi namų darbai
rarity.Krapas man zinok labai,labai patiko.Idomus pateikimas
wite,koks katinukas
rarity,su naktiniu Kaunu kazkas ne taip Kodel jis orandzinis?
Naujokei balionas
Sakot naktine foto Namu darbams man patinka 100 kartu lengviau nei portretus fotografuoti As uz
Papildyta:
Pritariu del zydros juostos. kai uzdengiu ja,tada man nieko netruksta tam peizaziukui
wite,koks katinukas
rarity,su naktiniu Kaunu kazkas ne taip Kodel jis orandzinis?
Naujokei balionas
Sakot naktine foto Namu darbams man patinka 100 kartu lengviau nei portretus fotografuoti As uz
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 11 02, 22:25)
ziurejau ziurejau.... kadras visai idomus, kabina. toks gresmingas sakyciau. Tik ta zydra dangaus juosta atitraukia aki nuo kelio. Gal jos nereiketu. Butu isbaigtesne kompozicija
Pritariu del zydros juostos. kai uzdengiu ja,tada man nieko netruksta tam peizaziukui
aisku, patvarkysiu as ta juosta OK, del namu darbu kaip ir supratau.. teks "patvarkyt' ir juos
tik.. nzn, turbut dar nepaskaiciau, tai jei nesunku, pakartokit - ir i kur man tuos ND atliktus talpint?
tik.. nzn, turbut dar nepaskaiciau, tai jei nesunku, pakartokit - ir i kur man tuos ND atliktus talpint?
QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 23:37)
aisku, patvarkysiu as ta juosta OK, del namu darbu kaip ir supratau.. teks "patvarkyt' ir juos
cia
QUOTE(aridax @ 2009 11 02, 22:37)
Dek cia
OK, raitosiuos rankovytes ir greitu laiku iveiksiu namu darbelius o tadu jau pasirodysiu